Gość: kamyck IP: *.acn.waw.pl 10.07.03, 00:06 Wilczy bilet... jedyne co mądrego przychodzi mi na myśl o takich typach. Nie pytam czy... ale za ile sprzeda Cracovię?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maks i tak..... IP: *.milc.com.pl / 10.1.8.* 10.07.03, 00:08 Wisełka Wisełka Wisełka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PhK Re: Cracovia nie boi się zatrudnić Miłkowskiego IP: *.cyberdom.pl 10.07.03, 01:06 Chlopie.Nie feruj wyrokow bezpodstawnie.Polecam 'Sprawe Gorgonowej'.Cracovia Pany! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo . Ważne, że fajnie się prezentuje na boisku IP: *.sulzer.com 10.07.03, 08:53 no bardzo fajny argument by zatrudnic pilkarza do druzyny. panie prezesie mam nadzieje ze niefajnie bedzie sie pan czul jak pana zawodnik na 2 miesiace przed zakonczeniem rozgrywek bedzie negocjowal z przeciwnikiem boiskowym o nowy kontrakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznaniak Może lepiej poczekać IP: 150.254.166.* 10.07.03, 09:52 Szkoda, że Cracovia chce zatrudnić takiego kolesia. Może niech się chociaż wstrzyma do decyzji pzpn, chociaż oni pewnie i tak nic nie wyjaśnią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kane wygląda na mi na sprzedawczyka IP: 195.116.43.* 10.07.03, 15:49 Zjeżdżaj z Krakowa śmieciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: decha Re: Cracovia nie boi się zatrudnić Miłkowskiego IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.07.03, 20:50 Brawo Kamyck.Bardzo mądre zdanie-wiadomo,że wcześniej czy póżniej on i jemu podobni jak tylko wyczują kasę opędzlują nie tylko Cracovię,Świt,Lechię ale i każdy inny klub.Taka ich natura- liczy się tylko kasa którą mogą bokiem wyrwać.A wypowiedż Pana z Cracovii,że fajnie się prezentuje zakrawa na kpinę.To był pokaz mody, program Sextet,czy też nabór do drużyny II-goligowej. Odpowiedz Link Zgłoś