montenuovo 19.09.07, 00:15 a/ tani i dobry fryzjer w krakowie; b/ gdzie na sylwestra w krakowie; c/ dentysta dobry w krakowie; Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
montenuovo Re: ewer griny... 20.09.07, 17:38 właśnie! z tym wiecznym poszukiwaniem dermatologa to jest ciekawe, zastanawiam się jak ludzie drapiący się i skubiący mają jeszcze siłę i wolę aby wklepać do komputera literki a z tych literek stworzyć wyrazy i te złożyć w zdania i zapytać "gdzie dobry dermatolog w krakowie?" i na dodatek drapiąc się wciąż czekać na odpowiedź, która niemal zawsze jest obok pytania albo głęboko prześmiewcza. sam nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Przypadkiem wchodzę, patrzę, oczom nie wierzę - 20.09.07, 19:16 Montenuovo, bądźżeż pozdrowion! I ogólne bry wieczór. Odpowiedz Link Zgłoś
montenuovo Re: Przypadkiem wchodzę, patrzę, oczom nie wierzę 20.09.07, 20:42 Dzień dobry. Nareszcie wróciłem. Ostatni rok przebiedowałem, bo mi się zepsuł monitor. Więc korzystałem na pamięć, bez monitora. Klikałem i klikałem. Po roku kupiłem sobie stusiedemdziesięciocalowy plazmowy monitororzutnik elcede z 40 trylionów pixeli. I cóż się okazało? Że omyłkowo wiodłem prym na wszechforum wszechmłodzieży i pisząc tamże stałem się ich guru poprzez moje zdecydowane i odważne wpisy typu: "ech, bracia, opcy won!" albo też "niezgorsze te wasze ogolone głowy" czy też "ależ bym pogonił innych". zorientowawszy się co narobiłem (nawet dostałem medal skrzywionego mieczyka) uciekłem czem prendzej w popłochu rzucając na odchodnym wątek "jedna rasa i melasa"... Tak oto jestem ku utrapieniu wielu. Odpowiedz Link Zgłoś