makitheman 19.09.07, 17:27 W Barcelonie panowie i panie od zieleni przyspieszyli i jest szansa, że nasze pastwisko zamieni się w coś w stylu zieleńca!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
balubalu1 a w Rzymie... 19.09.07, 18:25 ..na dziedzińcu od strony 39a ktoś posadził kilka krzewów i drzewko.Wygląda to o wiele lapiej niż "goły" trawnik. Ciekawe ,czy jest to zacny uczynek któregos z mieszkańców (obstawiam,że tak),czy też Admina/Radko(chyba nie)? Może doczekamy się kiedyś"specjalnie zaprojektowanej zieleni parkowej",którą głosił w swych folderach NM. Bo to co do tej pory nam "posadzili" to zwykła kpina i porażka... A jak nie wiedzą jak wygląda "projektowana parkowa zieleń" to czas najwyzszy ruszyć 4litery i udać sie na Chmieleniec lub w okolice Pasażu Ruczaj... Odpowiedz Link Zgłoś
tomeyk Re: a w Rzymie... 19.09.07, 18:51 hm... fajnie. Szkoda że dopiero pod koniec tygodnia wracam, chętnie bym zobaczył jak to wygląda. W naszym kwartale to aż się prosiło o dosadzenie paru drzewek. A czy na skarpie też coś dosadzili? Btw, jakoś ta pergola (czy jak tam się to ustrojstwo nazywa przy piaskownicy) nie chce zarastać. Może na wiosnę posadzić tam jakiś winobluszcz albo cuś? Ja służę sadzonką wiciokrzewu :) (Mam nadzieję że mi się uda, ogrodnikiem nie jestem). Na balkonie rośnie jak dziki prosiak ;) więc może pergolę też zarośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
the.y Re: a w Rzymie... 12.10.07, 12:07 ... no to pokazali, jak wczoraj zobaczyłem te cudowne "pnącza" w Barcelonie.... Pozdrawiam Sąsiadów. the Y PS mogli zaczekać jak spadnie śnieg, to jeszcze łatwiej by im było sadzić roślinki, hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
makitheman Re: Radko szaleje... 12.10.07, 13:04 No dobra wcale nie zaszaleli tylko zrobili jak zwykle fuszerę... Ciekawe czy robią to na gwarancji czy będziemy dopłacać? Odpowiedz Link Zgłoś