Gość: siedem IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 12.07.03, 21:40 na dwojce lecial jakis kabaret i wlasnie mowil piasecki (?), ze temat byl sportowy zakonczyl: "do przerwy ziobro:ziobro", hehehe. w ogole publicznosc tam jakas taka dretwa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viking73 a ja się uśmiałem nad tym 12.07.03, 21:53 To z Forum Tłumaczenia. Zamieszczam dzięki nieautoryzowanej uprzejmości piautre 1. HIGHWAY TO HELL - autostrada na Hel NEVER ENDING STORY - bardzo długie zasłony SHIT IS GOING AROUND ME - gówno mnie obchodzi I TOWERS YOU - ja wierze Ci DON`T TEAR YOURSELF - nie drzyj się GLASGOW - szkło poszło ANIMAL MYSELF TO YOU - zwierzę Ci się THANK YOU FROM THE MOUNTAIN - dziękuję z góry I FEEL A TRAIN TO YOU - czuję do Ciebie pociąg GO OUT ON PEOPLE - wyjść na ludzi WITHOUT SMALL GARDEN - bez ogródek VILLAGE KILLED BY DESKS - wioska zabita dechami UNIWERSAL PREGNANCY LAW - prawo powszechnego ciążenia BRAIN TIRE FIRE - zapaleni opon mózgowych TO GO TO THE SECOND PAGE OF THE STREET - przejść na drugą stronę ulicy DO YOU DIVIDE MY SENTENCE - czy podzielasz moje zdanie HERITAGE OF PRICES - spadek cen RAILWAY ON YOU - kolej na Ciebie TO DIVORCE OVER THE FACTS - rozwodzić się nad faktami CAN YOU THROW ME UP - możesz mnie podrzucić MY GIRLFRIEND IS VERY EXPENSIVE TO ME - moja dziewczyna jest mi bardzo droga DAY, MEMORY IS FLAYING... - dzień, wspomnienie lata... LITTLE BUSINESS OF MOVEMENT - kiosk RUCHU FUGITIVE OF CIRCUMSTANCES - zbieg okoliczności TOM DIVIDED THEIR LOTTERY COUPON - Tom podzielił ich los FIRST FROM THE SHORE - pierwszy z brzegu PAINTINGS COIN - obrazy Moneta SERIOUS MUSIC CONCERT - koncert muzyki poważnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba203 Re: a ja się uśmiałem nad tym IP: *.biezanow.net 13.07.03, 22:39 Fajne, ale było już kilka razy na forum :)) Odpowiedz Link Zgłoś