Gość: Garagas Oferta krakowskich dostawców internetu IP: 193.200.46.* 04.01.10, 00:18 również polecam tę oto sieć jestem w niej już ponad 8 lat i nie miałem żadnych większych problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Oferta krakowskich dostawców internetu IP: *.chello.pl 10.01.10, 09:11 mamy 2010 rok a wy piszecie o promocjach które obowiązywały do 2007 roku....he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ukus Oferta krakowskich dostawców internetu IP: 80.50.133.* 26.01.10, 10:05 Ma ktoś neta z firmy NetMaks?? Jak się sprawuje?? Bo mam zamiar ich wziąć i chciałbym jakieś info uzyskać. Z góry dzięki za Info. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ezi1000 Re: Oferta krakowskich dostawców internetu 12.02.19, 15:29 Ja mam internet i telewizję od City Partner i jak na razie wszystko jest w porządku. Czasami internet potrafi zamulić, ale to normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shay Oferta krakowskich dostawców internetu IP: 93.159.26.* 26.01.10, 14:26 A ja polecam firmę Kompik www.kompik.net Działa sprawnie, awarie zdarzają się bardzo rzadko, a szybkość jest taka jaką zamówiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukk ul. wysłouchów 8, jaki internet polecacie? IP: *.tvkstella.pl 22.02.10, 21:04 a może internet razem z kablówką? poradźcie coś. Odpowiedz Link Zgłoś
diorocker Re: ul. wysłouchów 8, jaki internet polecacie? 13.11.10, 23:32 w krakowei masz naprawdę duzy przekrój dostawców i mozesz ich wybrac według wlasnych upodoban tu masz zestawienie cen i dostawców z Krakowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Oferta krakowskich dostawców internetu IP: *.ghnet.pl 11.03.10, 21:21 Internet Blast jest to syf nad syfy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryffine Kurwdawnów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.10, 09:46 Mam pytanie, na ul. Bojki (Kurdwanów) jaki internet polecacie? Zależy mi na stałym adresie IP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawda boli City Partner kraków IP: *.chello.pl 29.03.10, 15:57 City partner to porsżka podaja 5 telefonów a dodzwonienie się do operatora z reklamacją tragedia wszystkie pięć numerów obsługuje jedna małokompetentna panienka. Ciągle gubią i źle księguja wpłaty. Totalna porażka mimo tego iż wpłaty są dokonywane nawet z 25 dniowym wyprzedzeniem zapłacone faktury vat przesyłają po 2 miesiącach twierdząc iż nie zostały zapłacone mimo automatycznego przelewu z banku kszmar. Szczęśliwy były klient Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeszcze klient... Re: City Partner kraków IP: *.61.citypartner.pl 07.07.11, 07:33 Citi Partner wprowadził nową ofertę dla nowych klientów - krótko mówiąc kilka razy szybsze łącze w podobnych cenach jak dotychczas. Ale nie dają możliwości zmiany taryfy obecnym klientom... Czy to w ogóle legalne? Poza tym sama jakość internetu i częste przerwy w jego dostawie pozostawiają wiele do życzenia.... Kontakt z firmą. Dodzwonić się graniczy z cudem! Jak już się dodzwonisz i chcesz rozmawiać z szefem, proszą żeby zadzwonić za 30 min bo go teraz nie ma. Po 30 min. okazuje się że szef nie będzie z Tobą rozmawiał. TO JEST PODEJŚCIE FIRMY CITY PARTNER DO OBECNEGO KLIENTA!!!!!!!!!!!!! ZDECYDOWANIE NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
moni-ka97 Odradzam również Citi Partner 28.12.12, 17:06 przyłaczam sie do opini poprzednika.Odradzam bo korzystam z ich uslug i jest naprawde słaby internet i czesto nie dziala,codziennie jest jakis problem z polaczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GAN Re: City Partner kraków - żenada IP: 217.153.195.* 21.03.12, 12:34 Dno i siedem metrów mułu... Nie chcę powtarzać wszystkich zarzutów, które wymienili przedmówcy, ale w pełni je potwierdzam. Dodatkowo dla rozwiązujących umowę - dopilnujcie precyzyjnie wszystkich formalności, bo wykorzystają każdy pretekst, żebyście musieli zapłacić jeszcze jeden, albo dwa abonamenty... [Na szczęście już były] Klient Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obecny Abonent Re: City Partner kraków IP: *.142.citypartner.pl 01.06.13, 21:46 Już od ponad dwóch lat korzystam z Internetu dostarczanego przez City Partner. Na początku zdarzały się przerwy w weekendy lub wieczorami. Od ponad roku nie mam zastrzeżeń do usług świadczonych przez tą firmę. Jedyny problem jaki występuje u mnie to problem z połączeniem wifi, ale gdy komputer ma połączony kablem z routerem to jest ok i nawet mecze idą bezproblemowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: City Partner kraków IP: *.30.17.24.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.12.13, 20:54 Chora firma. Chore zasady. Nikomu nie polecam. Łącze nie ma deklarowanej szybkości. Zmiany taryfy nawet na wyższą nie można zrobić. Przelew za internet poszedł przez blue media (zaksięgowany max w 15 min od wykonania a internetu nie ma już 3 dzień a laski w biurze co godzinę mówią że internet będzie za 5 min). Umowa jest tak skonstruowana, że w żadnym przypadku nie można jej zerwać. LUDZIE kupcie internet wszędzie tylko nie w CITY PARTNER. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cavalier Gemini Internet - ??? IP: 78.133.245.* 07.05.10, 15:47 Witam, Wiem, ze bylo juz conieco o Gemini Internet, ale bylo to juz dosc dawno, a w tym momencie mam mozliwosc skorzystania z ich uslug, w zwiazku z czym prosilbym o opinie nt. tego providera. Z tego co zauwazylem do tej pory, to obsluga klienta przyjemna i rzeczowa. A jak z jakoscia polaczenia? Czeste przerwy? Maja u mnie zalozyc radio-linka, na ktorym ma byc przepustowosc 10mbps w dzien i 20 w nocy, przy 2 mbps uploadu cala dobe. Wszystko to za naprawde niezla cene. Tylko wlasnie nie wiem czy potem nie okaze sie ze przez pol miesiaca nie spedze na telefonie z ta przyjemna obsluga klienta, bo internetu nie bedzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozczarowana Re: Gemini Internet - ??? IP: *.gemini.net.pl 06.02.11, 20:00 korzystałam dość długo, ceny jak wszędzie, prędkości takie sobie, ale generalnie nie miałam uwag - problemy pojawiły się przy próbie wypowiedzenia umowy... 7 lat temu podpisałam umowę na 2 lata, która teorerycznie stała się umową na czas nieokreślony, ponieważ nie chciałam wtedy rezygnować. rok temu ktoś zadzwonił, że jednak warto podpisać nową umowę, tak dla formalności. przy okazji wymieniłam sobie pakiet na korzystniejszy - mój błąd, nie przeczytałam umowy od dechy do dechy. teraz chciałam zrezygnować z tej umowy i się okazało, że będzie mnie to kosztować ok. 400zł i im później wypowiem umowę tym więcej zapłacę. w nowych umowach płaci sie ponoć tylko za miesiące, z których się rezygnuje, a w starych za wszystkie miesiące trwania umowy... nie mogę podpisać aneksu zmieniającego warunku na obecnie przez nich proponowane i nie godzą się na podpisanie rozwiązania umowy na mocy porozumienia stron. czyli generalnie najlepiej podpisać umowę na czas niekreślony, płacić dodatkową kasę co miesiąc, ale przynajmniej mieć pewność, że można w dowolnym momencie ją wypowiedzieć. normalnie przestrzegłabym tylko przed podpisywaniem umów bez czytania - w tym wypadku przestrzegam przed mało ludzkim podejściem do klienta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeppelin Re: Gemini Internet - ??? IP: 149.156.37.* 01.09.11, 07:59 Też mam problemy z wypowiedzeniem umowy. Gdybym wiedział wcześniej o ich praktykach nie ładowałbym się w internet od GEMINI ... Traktowanie stałych klientów poniżej krytyki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Gemini Internet - ??? IP: *.gemini.net.pl 15.09.11, 15:26 Mam Internet od Gemini radiolinią do bloku. Transfer jak na dzisiejsze czasy nie jest powalający. W godzinach nocnych 23-9 prędkość jest x2. Koszty Internetu uważam za atrakcyjne / rynkowe. Od czasu do czasu, 2-4 razy w roku zdarzyły mi się awarie. W miarę sprawnie je usuneli. Nie miałem problemu z kontaktem tel. i obsługą. Należy czytać uważnie umowy. Generalnie mogę polecić tą firmę, bez fajerwerków ale OK, +4. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Gemini Internet - ??? IP: *.gemini.net.pl 27.09.11, 19:35 Nie polecam, Raz na dzień robia (zazwyczaj okolo polnocy) zrywaja na chwile polaczenie, normalnie wiekszosc osob pewnie tego nie zauwaza, ale np. grajac na battlenecie mamy 100% dc. Pozatym ograniczaja lacze np. do youtuba. We wszystkich testach polaczenia i przy sciaganiu normalnych plikow wychodzi 5mb, a w youtubie nie da sie nawet ogladac w rozdzielczosci 360 nie mowiac o HD. Nie dzieje sie tak caly czas, ale jest to bardzo regularne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur W Re: Gemini Internet - ??? IP: *.gemini.net.pl 02.08.12, 14:38 Ta firma to nieporozumienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: multi-play Oferta krakowskich dostawców internetu IP: *.ghnet.pl 25.06.10, 14:39 niski abonament;-zewnętrzny adres IP gratis; -stały, szerokopasmowy dostęp do sieci internetowej; -bez limitów ściągniętych danych; -bez blokowania portów;dostęp do krakowskiego huba DC. prędkość do 60MB (59zl przez pół roku, później 99zł przy umowie na 2 lata i 109zl przy umowie rocznej), dla studentów umowa na czas nieokreślony na warunkach umowy rocznej niestety tylko Kraków - ewentualne pytania proszę słać na bartlomiej.mielecki@multi-play.pl Oferta ograniczona czasowo i terytorialnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Oferta krakowskich dostawców internetu IP: *.chello.pl 02.07.10, 15:21 To są jakieś jaja z tą ofertą? Bez łaski za łącze 2Mbps (dla normalnego człeka w zupełności wystarczające) na czas nieokreślony (nie spodoba mi się obsługa to po miesiącu cześć) płacę poniżej 50 zł. Instalacja też poniżej 50 zł. Co to za chore ceny podajesz kolego!? Odpowiedz Link Zgłoś
zaharias7 Z jakiej firmy internet w centrum Krakowa? 18.08.10, 12:12 Witam, mieszkam na ul. Staszica (okolice Krowoderskiej, Łobzowskiej) i jak w temacie poszukuje firmy, która podłączyłaby mi tam internet... wcześniej miałem netcontrol ale byliśmy z niego bardzo niezadowoleni z innych znanych mi opcji pozostaje tylko neostrada... Macie jakieś pomysły?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Oferta krakowskich dostawców internetu IP: *.93.classcom.pl 04.10.10, 18:18 Korzystam z Classcom już kilka lat internet jest wporządku, zaletą jest możliwość zawieszenia . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytus BLAST.PL IP: *.blast.pl 28.02.11, 11:11 Czas mija Blast.pl pożarł kolejnych konkurentów (np.digital-link) i zaczął korzystać ze swojej dominującej pozycji przykład: kończąc umowę na dostawę internetu nie wiedzieć czemu "ucinają" ostatni dzień miesiąca. Czyli mam np umowę do lutego i nie wiedzieć czemu 28 lutego internetu brak... telefon do obsługi i słyszymy "nic się nie da zrobić mamy taki system" a między słowami można wyczytać "nie podoba się to wypad" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggg Oferta krakowskich dostawców internetu IP: *.60.citypartner.pl 21.06.11, 23:52 Zgadzam się w 100 %. Musiałem udowadniać swoje wpłaty z okresu 3 lat. Mają bałagan w systemie, plus mega niekompetentną obsługę. Ale czego można się spodziewać po firmie mieszczącej się w piwnicy bloku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel pluzyczka zax internet kraków IP: *.play-internet.pl 13.11.11, 18:32 Beznadziejna firma, która po wchłonięciu małych lokalnych nadawców robi z klientami co chce. Prędkość o połowę mniejsza od deklarowanej, częste awarie i kompletny tumiwisizm personelu. Awarie w piątki usuwane są w następnym tygodniu. Weekendy bez internetu - opłaty stałe. Odradzam stanowczo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GeryWitam! Re: zax internet kraków IP: *.play-internet.pl 08.03.12, 23:29 Jakiego providera mozecie poleic? Zalezy mi na stabilnym necie, bez zrywania, bez awarii. Nie potrzebuje zawrotnych predkosci do sciagania. Pewne 2MB wystarczy. Mieszkam w okolicach Ikei, konkretnie na Chelmonskiego. Dziex za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient CityPartner Re: City Partner kraków IP: *.play-internet.pl 22.12.11, 19:09 WIELKI NEGATYW. Problemy z ciągłością dostępności usługi. Braki internetu po 12 godzinne na porzadku dziennym!!! I jeszcze bym to zniósł gdyby ktokolwiek reagował na zgłoszenia! Ceny są wyższe jak w TP (na ulotkach jedno a na stronie 2). Do szewskiej pasji doprowadza mnie gdy ktoś wmawia mi, że wszystkim działa tylko u mnie problem... (a dzwonie przy sąsiadach którzy też nie mają). Paranoja. I jeszcze spryciarze wpadli na pomysl jak nie reklamować usługi ... po zgłoszeniu awarii na ekranie wyświetla się informacja, że TO JEST ZAPOWIEDZIANA PRZERWA!!! Ha Ha Ha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Użytkownik Re: City Partner kraków IP: *.play-internet.pl 20.02.12, 13:32 Niestety zgadzam się z przedmówcami. Firma City Partner nie dba o klienta, telefonów nie odbiera, często jest brak dostępu do sieci, za co firma nie ponosi żadnej odpowiedzialności (a powinien abonament się zmniejszać o dni w których nie było dostępu do sieci). Fax w ich ofercie to również porażka. Naprawdę nie polecam i z utęsknieniem czekam końca umowy - jeszcze "tylko" 9 miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odek Oferta krakowskich dostawców internetu IP: *.blast.pl 18.06.12, 22:38 Może i faktycznie net mają dobry ale wydaje się, że to zasługa sieci aster. natomiast wystrzegajcie się JAMBOXA. Oglądam tv raz na parę dni i tnie niemiłosiernie. Co tam tnie - czarny obraz i zacięcia dzwięku. Niesprawdzone gó... wciskają ludziom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Oferta krakowskich dostawców internetu IP: *.dynamic.chello.pl 19.09.13, 21:10 A jak teraz wygląda działalność firmy Polmex w okolicach Kamieńskiego/Malborskiej ? Ktoś tu rok wcześniej pisał że TV Jambox, którą oferują jest do bani a jak internetem na światłowodzie poprowadzonym do budynku ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krak Oferta krakowskich dostawców internetu IP: *.blast.pl 02.08.12, 15:54 nie polecam tej firmy , jest ok jak nie ma awarii , jesli jest to czeka sie na jej usuniecie czasem tydzień , nie odbieraja telefonów wiec brak kontaktu , ogolnie jak ktos ma inny wybór niech nie wybiera tej firmy Odpowiedz Link Zgłoś
moni-ka97 Oferta krakowskich dostawców internetu 28.12.12, 17:01 Odradzam zdecydowanie fimre CITI PARTNER- dostawce internetu na terenie Krakowa.Internet dziala bardzo wolno.Nie warto z nimi wspolpracowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiola Re: Oferta krakowskich dostawców internetu IP: *.142.citypartner.pl 31.01.13, 15:23 A może masz limit transferu ? Ja ma m City Partner i wszystko hula jak trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZBIGNIEW DUDEK BLAST.PL IP: *.blast.pl 09.02.13, 06:41 WITAM. CZYTAM KOMĘTARZE O INTERNECIE Z BLASTA W NOWEJ HUCIE I MAM ODMIENNE ZDANIE.JESTEM PONAD ROK U NICH I JESTEM BARDZO ZADOWOLONY.MIESZKAM NA HUTNICZYM I JESZCZE NIE ZDAŻYŁO MI SIĘ ABY ZAWALILI Z DOSTAWĄ PRZESYŁU.NAPEWNO NIE WEZNĘ INNEJ SIECI I NADAL BĘDĘ KOŻYSTAŁ Z ICH USŁUG.JEŻELI JUŻ TO TYLKO BLAST,POLECAM. Odpowiedz Link Zgłoś
jurekmarkiewicz Sumienna Firma!!!!!! 05.03.13, 20:20 Bardzo sumienna i rzetelna firma . lojalność w 100% i Uczciwość .Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
ae777 Re: dobry dostawca? 21.03.13, 23:45 podpinam się do wątku, też jestem b. zainteresowana. Niestety złe komentarze nie są tylko sprzed kilku lat, ale z grudnia 2012.... Martwi mnie to, bo w mojej lokalizacji nie ma wielkiego wyboru, tzn. zawsze jest była tepsa, ale ona też mi się nie uśmiecha. Ewentualnie polsat cyfrowy, ale o ich internecie też się naczytałam, że słabo z przesyłem, wolno chodzi i się wiesza. Więc jeżeli ktoś (niezatrudniony w City:) korzysta z City Partnera to bardzo proszę, żeby podzielił się wrażeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: dobry dostawca? IP: *.ghnet.pl 15.04.13, 01:07 witaj ja szukam kogos kto chce internet wyprwdzam sie i szukam na kogos kto chce zrobic bezpłatną cesje zawsze mozesz wziasc internet na krócej odemnei i zobaczyc jak on sprwdze sie u cibie, bo co masz brac umowe na 2 lub 3 lata mi do konca umowy zostalo ok 6 mc a tam gdzie bede mieszkac nie ma kabli tej firmy koszt 40zl za mc prosze o kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Tragedia IP: *.gemini.net.pl 23.08.13, 09:03 GEMINI INTERNET omijajcie szerokim łukiem Są bardzo mili kiedy sie podpisuje umowie Kiedy pojawiają sie klopoty z ich usługami sytuacja całkowicie sie odmienia są nie przyjemni delikatnie mówiąc i wcale nie potrafią nawet najmniejszej usługi naprawić tylko wmawiają klientowi ze to jego wina lub ze tak ma byc OMIJAJCIE GEMINI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Tragedia IP: *.xdsl.centertel.pl 22.10.13, 12:00 Korzystałem z ich usług przez 3 lata. Po ostatnich, delikatnie mówiąc, "przygodach" WSZYSTKIM odradzam tę firmę. Po przeliczeniu okazało się, że Neostrada jest tańsza :) Korzystam od roku z Orange i brak awarii. W Geminii wiecznie coś nie działało. A najgorzej, jeśli internet popsuł się w piątek, to awaria była usuwana dopiero po weekendzie (3 dni bez internetu). Wymiana dekodera do TV odbywała się średnio 2 razy w miesiącu. Nie polecam tego dostawcy nikomu. Odpowiedz Link Zgłoś
krzak23 Gemini Internet Kraków 05.09.13, 18:10 Witam Korzystam z usług firmy już od kilku lat i jestem bardzo zadowolony wszystko dział fajnie. Internet ( transfer przekracza wykupiony ) naprawdę polecam gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cnir Re: Gemini Internet Kraków IP: *.gemini.net.pl 07.09.13, 22:10 Witam, Ja nie narzekam na usługi firmy Gemini Internet. Jeśli miałem jakikolwiek problem, Panowie z serwisu zawsze mi pomagali. Transfer zgodny z umową. Problemów praktycznie nie ma, a jeśli już wystąpią to są szybko rozwiązywane. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezadowolony Re: Gemini Internet Kraków IP: *.gemini.net.pl 20.10.13, 17:37 Witam korzystam dwa lata i cały czas problemy - cały pakiet. Zgłaszam awarię i nic /dno/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Remini Gemini Internet Kraków IP: *.gemini.net.pl 27.10.13, 10:20 Korzystam z usług Gemini intemernet, ofertę mają dobrą, obsługa bardzo miła, płacę za 25Mb/s a mam jak wykazuje speedtest: 24.10.2013 14:59 CEST 21.50 Mb/s 13.62 Mb/s 48 ms Krakow <50 km 25.10.2013 10:52 CEST 3.26 Mb/s 12.95 Mb/s 35 ms Kraków < 50 km 25.10.2013 10:54 CEST 4.30 Mb/s 7.88 Mb/s 19 ms Krakow < 50 km 26.10.2013 22:42 CEST 0.29 Mb/s 3.63 Mb/s 35 ms Kraków < 50 km 26.10.2013 22:42 CEST 0.62 Mb/s 9.45 Mb/s 45 ms Kraków < 50 km 27.10.2013 09:51 CET 5.08 Mb/s 8.96 Mb/s 35 ms Kraków < 50 km Byli Panowie parę razy na chwilę prędkości się poprawiły ppotem spadły znowu do minimalnych wartości. No cóż... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: użytkownik Re: Gemini Internet Kraków IP: *.dynamic.chello.pl 04.04.14, 19:31 również nie polecam. prędkości nie są osiągalne, pingi tragiczne, a obsługa techniczna też pozostawia wiele do życzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafi internet kurdwanów IP: *.devs.futuro.pl 19.09.13, 20:16 Szukam chętnego do podzielenia się sensownym internetem na Kurdwanowie drogą radiową. Mam odbiornik 5Ghz i mam widok na wyższe bloki od ul. Stojałowskiego na wysokości pętli autobusowej (od strony obwodnicy A4). Jak będzie trzeba to kupię również nadajnik i zainstaluje. Odpowiedz Link Zgłoś
dobra-kobieta firma Classcom-zdecydowanie odradzam 24.09.13, 19:38 ciagle mają zepsute urządzenia, internet chodzi jak zółw, nie ma na nich siły. Juz mam dosć uzerania sie z tą firmą, korzystanie z internetu to męka. [i][color= blue] "Pieniądze, alkohol, seks są straszne, szczególnie gdy ich brak!"[/color][/i] Odpowiedz Link Zgłoś