klimiuczek 04.11.08, 18:44 Czuje ze przemijam ;) Chciałabym zrobic sobie kilka fajnych zdjęć. Moze znacie dobrego fotografa - najlepiej specjaliste od rzeczy nie mozliwych. Chciałabym jedno ze zdjęc podarowac jako prezent meżowi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grubisie Re: Dobry Fotograf - Kraków 04.11.08, 19:13 Polecam Marcina Makówkę, pracuje w Gazecie Krakowskiej, zrobił mi takie zdjęcia, że powiększyłem sobie na całą ścianę! Telefon na biurko znalazłem w necie (12) 6 888 373 Zajmuje się fotografią portretową oprócz oczywiście pracy fotoreportera. kliknij sobie w googlach, to sobie o nim więcej poczytasz. :) Naprawdę warto!!! Odpowiedz Link Zgłoś
klimiuczek Re: Dobry Fotograf - Kraków 04.11.08, 22:43 Dziekuje spróbuje sie skontaktowac. Odpowiedz Link Zgłoś
malgkrzys Re: Dobry Fotograf - Kraków 01.12.08, 07:38 pani Basia Bielak na Krolewskej.Ma zaklad po ojcu,fantastyczne portrety zwlaszcza czarno-biale Odpowiedz Link Zgłoś
nicebastardo Re: Dobry Fotograf - Kraków 09.12.08, 12:32 Znam tylko Basie Wadach. Krotko: ma talent, milion pomyslow na sesje, fantastycznie wyczuwa ludzi i naturalnie lapie kontakt. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forli Re: Dobry Fotograf - Kraków IP: *.artnet.gda.pl 25.11.22, 08:26 A czy znacie kogoś kto specjalizuje się w fotografii biznesowej? Odpowiedz Link Zgłoś