Dodaj do ulubionych

Nie ma oferty z Ajaksu dla Kalu Uche

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.03, 23:11
To było pewne ze te pojeby z wawki takie gowno wymysla!Tak im
zal dupe sciska ze legła poległa...ale nic bez
odpowiedzialnosci...Manager Kalu powinien pozwac ich do sadu...A
sad skazac na duza kare finansowa!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: :) To już chyba przesada ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.03, 00:20
      Od początku miałem wrażenie, że ten czeski obrońca to jakiś
      niewypał. Teraz ma niepewność zmieniła się w przekonanie, że
      jeśli już ściągać do Wisły emerytowanych weteranów to juz lepiej
      brać ich z Polski. Są o wiele mniej zmanierowani. A po Gabriela
      na mecze Cupiał musiałby z Basałajem zapierniczać z lektyką do 1
      FCK ....
      • Gość: El Pato Re: To już chyba przesada ... IP: *.devs.futuro.pl 18.07.03, 08:03
        Rzeczywiscie przeglad szmatlawy wypelnia sobie sezon ogorkowy
        niezdrowymi i sensacyjnymi artykulami ktore zamiast cieszyc
        denerwuja. I mimo ze jestem Lechita zycze Wisle awansu do LM, bo
        marzy mi sie silna liga w ktorej rzadzi Lech :)
        • Gość: wojtuś Re: To już chyba przesada ... IP: *.pila.gazeta.pl / *.pila.agora.pl 18.07.03, 14:08
          NO...to znaczy tak
          • magazyn1 Re: To już chyba przesada ... 18.07.03, 17:44
            Tak to niestety jest gdy jeden wlasciciel/gazeta ma monopol na sport w 37 z
            szescioma Ziobrami kraiku.I poyebanych dziennikarzy ktorzy za wszelka cena
            staraja sie nie rzetelnie wypelniac swoja robote tylko dbaja o naklad.Tym
            bardziej,ze ludzie z braku innych periodykow kupuja ten szmatlawiec.Nieistotne
            jest,ze Tempo,Sport maja naczelnych,rzadzi warszawska "cosa nostra".Denerwujemy
            sie okrutnie i klniemy na czym swiat stoi.Takze samo odpytywani sportowcy
            np.Uche, ostatnio.
            Dziwny jest kraj i ludzie w nim mieszkajacy,ze jest tak jak jest.W Krakowie
            powinna byc sportowa gazeta(tak jak kiedys TEMPO,czysto krakowskie)bo przeciez
            atmosfera jest "na tak" i opinia kibicow wyrobila sobie zdanie o tych qtasach
            ze stolycy!
            Powinniscie zewrzec szeregi i nie kupowac mutanta "PS" jakim jest
            dzisiejsze "Tempo"!!
            Ja od 2 lat nie kupuje juz ani przegladu ani Tempa tutaj w Szikagowie
            zadawalajac sie internetem,a o pilce czytam w "PN" aczkolwiek i ten tygodnik
            zaczyna dolowac majac za naczelnego de facto niejakiego Atlasa(tfu)!
            Pozdrawiam,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka