mikolaj7 19.07.03, 22:25 .. i live on the second floor ... itd to poczatek takiej chyba dosc znanej piosenki . kto ja spiewal? za nic nie moge sobie przypomniec autora, bo tytul to wg mnie 'luca':)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tereska Re: My name is Luca... IP: 81.210.88.* 19.07.03, 22:35 Toż to Susanne Vega, była niedawno w Polsce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: My name is Luca... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.03, 22:36 Pierwszy przebój Suzanne Vega. Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica i nie Luca, ale Luka chyba.. 19.07.03, 23:12 ...chociaż nie dam się za to pokroić. Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: i nie Luca, ale Luka chyba.. 21.07.03, 15:31 Spokojnie, to ona. Ładnie śpiewa, niestety nasze rozgłosnie tłuką tylko tego "Lucę". Czasem jeszcze w Trójce można usłyszeć: "In Liverpool on sunday no traffic on the avenue". Bardzo dobre, a nie takie zajeżdżone jak "Luca". Soczewico, czy to z Tobą Radio Eska rozmawiało w klubie "Re" - jednym z kandytatów do tytułu «najbardziej sytego ogródka w mieście»? Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: i nie Luca, ale Luka chyba.. 21.07.03, 17:47 viking73 napisał: > Soczewico, czy to z Tobą Radio Eska rozmawiało w klubie "Re" - jednym z > kandytatów do tytułu «najbardziej sytego ogródka w mieście»? nie, nie ze mną :) nie byłam tam od ładnych paru tygodni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s3v3n dzieki wszystkim ________ /nt IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 20.07.03, 00:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kambodza Re: My name is Luca... IP: 213.199.192.* 21.07.03, 15:24 mikolaj7 napisał: > .. i live on the second floor ... > itd > > to poczatek takiej chyba dosc znanej piosenki . kto ja > spiewal? za nic nie moge sobie przypomniec autora, bo > tytul to wg mnie 'luca':)) to poczatek konca:))) zaraz jade do kraju zaborcy, juz siedze na dworcu, narazie w kafeji( krakowskiej), ale zaraz zajedzie ta kobyla, mam tylko nadzieje, ze bedzie klima bo inaczej watpie w powodzenie dojazdu szczesliwego. No! To pozdrawiam cie luca:)))/m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj Re: My name is Luca... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 25.07.03, 13:58 Gość portalu: kambodza napisał(a): > mikolaj7 napisał: > > > .. i live on the second floor ... > > itd > > > > to poczatek takiej chyba dosc znanej piosenki . kto ja > > spiewal? za nic nie moge sobie przypomniec autora, bo > > tytul to wg mnie 'luca':)) > > to poczatek konca:))) > zaraz jade do kraju zaborcy, juz siedze na dworcu, narazie w kafeji( > krakowskiej), ale zaraz zajedzie ta kobyla, mam tylko nadzieje, ze bedzie > klima bo inaczej watpie w powodzenie dojazdu szczesliwego. No! To pozdrawiam > cie luca:)))/m haha, ja tez sie ostatnio tluklem autobusami i am nadzieje, ze tego koszmaru nie powtorze juz w te wakacje:)) ale niestety jest to raczej nie do unikniecia :/ no to do wieczora, moze bede na gg:)) Odpowiedz Link Zgłoś