mario-1980 22.10.07, 12:47 Panie Janie bardzo dużo ludzi, nie tylko krakusów , wieży że pan wruci do polityki i zajmie się pan polityką konstruktywną.Szkoda aby polityk z taka aparycją i bezprecedensowym optymizmem, skazany był na niebyt polityczny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzychut Re: Apel do Jana Rokity 22.10.07, 12:56 Eee, Jan Rokita chyba nie "wruci"... Odpowiedz Link Zgłoś
gph Pa, pa - Janie! 22.10.07, 12:57 żona niedługo chyba wróci do domu, bo chyba już znudziła się Panom Kaczyńskim... Najlepiej wybierzcie sie w długą podróż. to może pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Pa, pa - Janie! 22.10.07, 13:00 Sądzisz, że ta niezwykle mądra i utalentowana kobieta nie będzie już przydatna jako doradca Pana Prezydenta? www.kaczmarski.art.pl/tworczosc/wiersze_alfabetycznie/kaczmarskiego/b/bliznieta.php Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Pa, pa - Janie! 22.10.07, 13:26 krzychut napisał: > Sądzisz, że ta niezwykle mądra i utalentowana kobieta nie będzie już przydatna > jako doradca Pana Prezydenta? myślę że niewiasta owa zostanie wkrótce odesłana... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: Pa, pa - Janie! 22.10.07, 13:48 no nie wiem - chociaż dostała 1% głosów, jest całkiem prawdopodobne, że wejdzie z 2go miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: Apel do Jana Rokity 22.10.07, 13:49 pan mario raczy sobie żartować. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen jajarz z ciebie niezły... 22.10.07, 13:57 jaśmaryś kombinował na 2 fronty, ale mu nie wyszło, mam nadzieję, że nel nie wejdzie do parlamentu, jaś złoi jej skórę w domu za gó..ane załatwienie sprawy i wróci skruszony do polityki - ale za 4 lata... Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Janowi R. winniśmy wdzięczność 22.10.07, 14:04 za to, że się wycofał przyduszony pantoflem małżonki. Pozbawiony jasio-nellowego bagażu Tusk odżył i wygrał. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Janowi R. winniśmy wdzięczność 22.10.07, 14:15 jeszcze za to , że Gowin Nam pięknie wypłynął.. gosia Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 Re: Janowi R. winniśmy wdzięczność, he,he 24.10.07, 06:57 ten Gowin to taki sam picuś-glancuś jak Rokita, zobaczymy jak długo będzie lojalny wobec Tuska Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Go!Fight!Win! 24.10.07, 07:06 Uważam, ze Gowin ze swoją kulturą, wiedzą, doświadczeniem - nie tylko politycznym, prezencją i - co nie bez znaczenia - nazwiskiem, ma duże szanse w walce o fotel prezydencki w 2010 roku Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 Re: Go!Fight!Win! 24.10.07, 07:43 prezencje facet ma, ale za prezydenta wolałbym Tomasza Lisa Odpowiedz Link Zgłoś
rita_luca ponieważ nie mozna gdzie indziej bo wycina ktoś. 06.12.07, 22:42 Przed chwilą napisałam z oddali opinię, zakładając wątek, że pan Widacki powiedział że komisję sejmową nie interesuje mafia węglowa. Bo to jest albo kolejny Lapsus przedstawiciela LiDu, albo strach pomysleć fatalna rzeczywistość. Pan Widacki wystapił w programie "mineła 20 program publicystyczny". I proszę tego więcej nie wycinać, bo adres już odnatowałam! Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: ponieważ nie mozna gdzie indziej bo wycina kt 06.12.07, 23:50 W języku polskim rzeczowników nie piszemy z wielkiej litery, możesz sobie darować ten Lapsus powtarzany w róznych wątkach. Podobnie jak inne gramatyczne niezręczności, wskazujące na dlugie przebywanie z dala od polszczyzny. Poza tym, wiesz jak to jest z Polakami: straszyć to my ale nie nas. Możesz sobie ten adres "odnatowywać" gdzie chcesz a administrator i tak cię wytnie za spamowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
rita_luca Jakie spamowanie krzychut? jakie? 07.12.07, 09:17 krzychut napisał: > Możesz sobie ten adres "odnatowywać" gdzie chcesz a administrator i > tak cię wytnie za spamowanie. Czy Ty wiesz co to jest spamowanie?, a jeśli tak, to daj przykład tego ze ja tak właśnie postępuję. Nie wystarczy coś napisać, trzeba to jakoś umiejętnie udowodnić. Wybacz, ale jeśli Tobie przeszkadza moja pisownia, a nie żenujące stwierdzenie polityka z tytułem profesora, że mafia nie będzie interesowała Komisji Śledczej, to już wiem kim Ty jesteś lub kogo reprezentujesz, i poprzestańmy na tym. Ps. Czy Ty nie masz czasem drugiego logo "krwawy Zenek"?. Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Jakie spamowanie krzychut? jakie? 07.12.07, 09:35 Ritko, Ty to chyba Nellusią jesteś. Daj wreszcie spokój Jaśkowi i nie złość się. Odpowiedz Link Zgłoś