wodnik74 Re: SZUKAM ZYWICIELA 24.07.03, 16:41 ciekawa jestem tylko kto go wyżywi tą dziewicą :))) Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: SZUKAM ZYWICIELA 24.07.03, 16:43 ja tam nie przepadam za dziewicami wiec bez straty moge pomoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: SZUKAM ZYWICIELA 24.07.03, 18:07 No pisał, że nie przepada, więc chyba w szukaniu... niec nie pisze, więc może już szuka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 no dobrze, ale... 24.07.03, 21:58 po co szukał? przecież chodzi o żywiciela, nie pożywienie. a skoro nie przepada, to jakim cudem będzie mlaskał? chyba raczej spluwał z obrzydzeniem, albo chociaż prychał. Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: SZUKAM ZYWICIELA 24.07.03, 22:08 marceliszpak napisał: > ja tam nie przepadam za dziewicami wiec bez straty moge pomoc :) a dlaczego? :)))))))))))))))))))))))))) pzdr Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
jottka on 24.07.03, 22:40 będzie mlaskać, bo miętka dziewica w zęby włazi i dziób się zaplątuje potem żywiciel będzie musiał mu kupić szczoteczkę Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 Re: on 24.07.03, 22:49 primo - dziób się szmatą wyciera. na discovery pokazywali w emergency vets, secundo -po kiego dziób pakuje, skoro mu nie smakuje? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: on 24.07.03, 22:53 po primo - szmata ze skrzydeł wypada i brzuszek potem mamy zatłuszczony po sekundo - no przecież żywiciel go zmusza Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 Re: on 24.07.03, 23:10 po primo brzuszek zatłuszczony sie ładnie błyszczy po secundo zywiciel nie zmusza, bo na żywicielu sie pasożytuje:( Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: on 24.07.03, 23:12 jeden - ja nie wiem, czy marceli chce mieć brzuszek ładnie błyszczący resztkami dziewicy dwa - ale to żywiciel trolla, więc trzeba sie dostosować :( Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 każdy szpak lubi 24.07.03, 23:17 jak mu się brzuszek błyszczy. resztki dziewicy mozna strząsnąć strosząc piórka i pozostanie jedynie olśniewający blask, na który poleci każda nie-dziewica:) a te szpak lubi wyraźnie bardziej. po drugie troll był chyba zainteresowany popasożytowaniem sobie trochę:) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: każdy szpak lubi 24.07.03, 23:22 no dobra, won z dziewicami, niech żyją pasożyty, tak? i ja proszę o jasne instrukcje, bo klawisze już widzę potrójnie od niewyspania Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 Re: każdy szpak lubi 24.07.03, 23:25 ja tam nie znam zwyczajów marcelego, ale obserwacja szpaków na jabłonce wskazuje na duże zainteresowanie robactwem lęgnącym sie w jabłuszkach:)) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: każdy szpak lubi 24.07.03, 23:29 Baby!! A nie możecie wymierającemy gatunkowi uszanowania nadać? tylko tak bez obciachu... Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 wymierający gatunek 24.07.03, 23:32 to dziewice, i prosze na nas nie zwalać odpowiedzialnośći:((( Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: wymierający gatunek 24.07.03, 23:37 Oj smutek, smutek!!!! ale te 18-tki!! przy życiu mnie trzymają!! Odpowiedz Link Zgłoś