Gość: SEVEN IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.07.03, 14:00 nic tylko pasc i zdechnac w takiej temperaturze na zewnatrz wychodza chyba tylko jacys szalency .... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alen. Re: k..., ale upal..... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.07.03, 15:10 Gość portalu: SEVEN napisał(a): > nic tylko pasc i zdechnac w takiej temperaturze > na zewnatrz wychodza chyba tylko jacys szalency .... > Chwdp-masz racje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seven Re: k..., ale upal..... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.07.03, 15:16 Gość portalu: Alen. napisał(a): > Gość portalu: SEVEN napisał(a): > > > nic tylko pasc i zdechnac w takiej temperaturze > > na zewnatrz wychodza chyba tylko jacys szalency .... > > > Chwdp-masz racje. ha, wiem, ze mam racje, czuje sie jak na poludniu wloch, czy francji. normalnie klimat srodziemnomorski !! a ja kce chociaz troche wiatru Odpowiedz Link Zgłoś
pi_lotnik Re: k..., ale upal..... 27.07.03, 15:54 To fundnij sobie wiatrak. A ja jestem wariat bo cały dzień siedzę na zewnątrz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj7 leze sobie na sianie...dobrze mi jest..... IP: *.swipnet.se 27.07.03, 17:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEVEN a MICHAL na owsie razem z renatka begerowa IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.07.03, 17:19 Odpowiedz Link Zgłoś