Gość: tomCrac Re: duszny dzionek bozia dała... IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 28.07.03, 16:14 wysoka cena... :| Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: duszny dzionek bozia dała... 28.07.03, 16:15 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > wysoka cena... :| właśnei dlatego nie wiem, cieszyć się, czy raczej żałować.. ale jak znam zycie to spowrotem się przypałęta.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gph.. [...] IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 29.07.03, 16:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: duszny dzionek bozia dała... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 28.07.03, 16:29 nie wywoluj fana z lasu:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_frankenstein Re: duszny dzionek bozia dała... 28.07.03, 17:55 Postawil bym ci piwko dla ochlody - gph! Obiecalem! Tylko kiedy to bedzie?... Odpowiedz Link Zgłoś
gph doktorze. 29.07.03, 09:46 dr_frankenstein napisał: > Postawil bym ci piwko dla ochlody - gph! Obiecalem! Tylko kiedy to bedzie?... w tym tygodniu z zaproszenia nie skorzystam. abstrahując od tego, że rodziciele uczyli, coby poczęstunków od nieznajomych nie przyjmować, to dodatkowo jutro wyjeżdżam, ale będe w przyszłym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gph.. [...] IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 29.07.03, 16:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora5 gdzie tam duszny dzionek... IP: *.fenix.com / 192.168.1.* 29.07.03, 10:04 chłód po wczorajszym deszczu, a fana może nie tylko wywiało a też: spłukało! Odpowiedz Link Zgłoś
gph tu duchota 29.07.03, 10:17 pochowaliśmy najwyraźniej (niechcący być może) trochę duchoty po szafach i szufladach, w kieszeniach na dyski i w zegarze z kukułką. teraz wyłazi i nas dusi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gph.. [...] IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 29.07.03, 16:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gph.. [...] IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 29.07.03, 16:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gph czasem nawet idiocie się złoży :))))) 29.07.03, 16:15 Gość portalu: gph.. napisał: > nawet fana wymiotło ;) > Z palcem w odbytnicy.Ukłony. hehe. dobrze że z palcem. wolałbym, żeby go nie zostawiał gdziekolwiek...:) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_frankenstein Re: a swoją drogą... 30.07.03, 03:18 Spoko gph! Ja i tak w tym roku w krolewskim miescie nie bede, ale co sie odwlecze to nie uciecze... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: a swoją drogą... 30.07.03, 09:58 dr_frankenstein napisał: > Spoko gph! Ja i tak w tym roku w krolewskim miescie nie bede, ale co sie > odwlecze to nie uciecze... Pozdrawiam! rozumiem, że przez ten czas poznam Cię dottore na tyle, że żadnych obaw miec nie będę... nu. zobaczymy ;) w takim razie do zobaczenia w 2004, choc na razie brzmi to dosyć abstrakcyjnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gph.. [...] IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.07.03, 10:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gph o, idiota jest. jakby nie było to oznaka 30.07.03, 10:19 normalności. jak noc minęła mój osobisty idioto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gph... [...] IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.07.03, 11:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gph osobisty idioto. nie zgadłeś. 30.07.03, 14:13 Gość portalu: gph... napisał(a): > >Kretynie i pojebusie niereformowalny,nie znający znaczenia wypisywanych > słów,widać,że nawet ewangelizowanie przez Paetzowanie ci nie pomogło.Twoja > tępota,chamstwo i bezmyślność wskazują wyrażnie,że jesteś typowym > ortodoksyjnym katolikiem,bo takie przygłupy tylko w tej nacji się rodzą. jestem masonem i cyklistą.... a teraz idź zdrów z.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gph.. [...] IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.07.03, 16:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gph. [...] IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.07.03, 10:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jezus.chytrus Re: duszny dzionek bozia dała... 30.07.03, 12:47 A co to jest ta bozia??? Zaraz mi się tu wyspowiadaj bo wyślę cie do piekła Yezoos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gph. Kutas żyd znowu wyciął. IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.07.03, 23:31 Adminie,noś parasol,żeby cię deszcz nie spłukał. Odpowiedz Link Zgłoś