Dodaj do ulubionych

"Wrota Małopolski"

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.03, 11:24
Hej!

Zna ktoś ten niby nasz, małopolski portalik? Znalazłem to to pod adresem
www.malopolska.pl - jest tam sporo ciekawych informacji, ale kurka wodna -
żadnej reklamy tego nigdzie nie ma. Pewnie wpakowali w to kupę kasy z naszych
podatków a teraz nikt o tym nie wie??! Dla kogo to robią??? Dla siebie czy
dla obywateli, ktorzy nie wiedzą o istenieniu tego??!! A możę tylko ja o tym
nie wiedzialem????
Obserwuj wątek
    • znak_yrden Re: 'Wrota Małopolski' 29.07.03, 11:37
      pocieszam cię, że niedługo będzie nowa oprawa graficzna wrót, to może będa je
      wtedy reklamować.
      • znak_yrden Re: 'Wrota Małopolski' 29.07.03, 11:37
        aha, a sfinansowane zostały z tzw. Kontaktu Wojewódzkiego: czyli funduszy
        pomocowych Marszałka ( polecam info na stronie malopolskie.pl)
        • Gość: Zdziwiony Re: 'Wrota Małopolski' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.03, 12:31
          znak_yrden napisała:

> aha, a sfinansowane zostały z tzw. Kontaktu Wojewódzkiego: czyli funduszy
          > pomocowych Marszałka ( polecam info na stronie malopolskie.pl)

Aha.... to wydali kasę (środki z "kontraktu wojewodzkiego" to tez przeciez kasa
          publiczna) - i teraz będą zmieniać nowe, na nowsze? :) Gratuluję :)
          • Gość: majkel Re: 'Wrota Małopolski' IP: *.chello.pl 29.07.03, 21:27
            > Aha.... to wydali kasę (środki z "kontraktu wojewodzkiego" to tez przeciez
            > kasa publiczna) - i teraz będą zmieniać nowe, na nowsze? :) Gratuluję :)

Tak tak.
            Z tego co wiem, nie będą wymieniać nowego na nowsze, tylko przy okazji
            tegorocznych prac zostanie zmieniony nieco layout oraz układ funkcjonalny.
            Chyba każdy portal rokrocznie zmienia chociaż trochę swoje oblicze, bo to
            okazało się za mało ergonomiczne, wydajne czy jakiekolwiek inne albo po prostu
            projekt pochodzi sprzed 2 lat.
            Nie trzeba od razu się denerwować nie znająć sprawy :)

Pozdrawiam
            majkel

• Gość: Zdziwiony Re: 'Wrota Małopolski' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.03, 08:37
              > Z tego co wiem, nie będą wymieniać nowego na nowsze, tylko przy okazji
              > tegorocznych prac zostanie zmieniony nieco layout oraz układ funkcjonalny.
              > Chyba każdy portal rokrocznie zmienia chociaż trochę swoje oblicze, bo to
              > okazało się za mało ergonomiczne, wydajne czy jakiekolwiek inne albo po
              prostu
              > projekt pochodzi sprzed 2 lat.
              > Nie trzeba od razu się denerwować nie znająć sprawy :)
              >
              > Pozdrawiam
              > majkel

Ja się nie denerwuję, ja jestem Zdziwiony. A dziwi mnie też to, że kto niby
              uznał, że nie jest funkcjonalne? Pan Marszałek? Chyba najlepszymi testerami są
              użytkownicy... ale w sumie fakt - graficznie to wyglada okropnie. I wolno
              chodzi. Podejrzewam, że moi rozmowcy to tam bliżej tego siedzą ... tak wiedzą o
              tym :)

Fajnie jakby był serwer pocztowy, fajnie mieć maila malopolska.pl , jakies
              forum by sie przydało, komentarze... zeby ozywic to to, bo to za naszą kase
              chyba, nie?

• Gość: kokooooo Re: 'Wrota Małopolski' IP: *.pl / 192.168.1.* 30.07.03, 10:20
                to napisz do marszałka, może cię wybierze jako eksperta od portali i wydawania
                publicznej kasy.
                I czym jesteś taki zdziwiony?????
                • Gość: Zdziwiony Re: 'Wrota Małopolski' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.03, 15:27
                  Gość portalu: kokooooo napisał(a):

> to napisz do marszałka, może cię wybierze jako eksperta od portali i
                  wydawania
                  > publicznej kasy.
                  > I czym jesteś taki zdziwiony?????

A za co ta napaść? Uraziłem kogoś moimi pytaniami o zasadność wydawania
                  publicznej kasy? Pomysł portalu mi się podoba - dziwi mnie brak promocji.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka