Dodaj do ulubionych

CMS Developer - opinie

26.12.07, 20:50
Szukam Waszej opinii o krakowskim deweloperze CMS Developer Sp. z
o.o.
Z tego co udało mi się ustalić to budował on coś w Niepołomicach i
Wieliczce.
Mnie interesuje inwestycja w Bochni ul. Brzeźnicka. Interesują mnie
opinie na temat wiarygodności tego dewelopera oraz o ich inwestycji
w Bochni.

dzięki i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: - Re: CMS Developer - opinie IP: 213.134.171.* 28.12.07, 19:26
      Nie wchodź z nimi w zadne interesy. Bardzo niesłowna, niesolidna i
      niepewna firma.
      • Gość: vlad Re: CMS Developer - opinie IP: 206.19.210.* 13.02.08, 13:42
        ja mam nieszczesne mieszkanie na ROzanej w Wieliczce, mialo byc
        oddanie 30 III 2007, teraz mam luty a do konca jesczze 3-4 miesiace.
        Poza tym umowe kocowa nie podpisza jezeli ni zrzekniesz sie kar
        umownych ktore wynikaja z zapisow umowy przedwstepnej, przekrety i
        nic wiecej!
        • Gość: pretorus Re: CMS Developer - opinie IP: *.um.krakow.pl 13.02.08, 15:02
          W takim wypadku można wyciągnąc całkiem niezłe odszkodowanie, jesli
          jest takie opóźnienie to muszisz walczyć inaczej byłaby głupota im
          odpuścic.
    • Gość: tepes Re: CMS Developer - opinie IP: *.ksi-system.net 13.04.08, 20:20
      Tak jak i przedmówcy-NIE POLECAM!!!Fuszerki,opóźnienia,zwodzenie ludzi,pod
      przymusem zrzekali się należnych im odszkodowań za opóźnienia.jako zarządcę
      ustanowił swojego kolesia,który tak jak i on NICZYM się nie interesuje.mam
      nadzieję,że kiedyś jednak się przejedzie i wyląduje tam,gdzie jego miejsce.czyli
      w więzieniu!bo wiem,że parę osób już szykuje pozwy:)jeśli ktoś chce popełnić
      błąd życia,to niech kupi bubla made in cms deweloper.my już na szczęście
      wybrnęliśmy.ZDECYDOWANIE ODRADZAM!
      • Gość: chamniak Re: CMS Developer - opinie IP: *.ha3.agh.edu.pl 13.04.08, 23:11
        Plus czasami jeszcze z Baryczy zalatuje zapaszkiem
    • Gość: Z "Różanej" Re: CMS Developer - opinie IP: *.chello.pl 06.05.08, 16:04
      Zdecydowanie odradzam.
      Mało tego, że sama inwestycja jest sporo opóźniona, to jeszcze pan Łukasz Mgłosiek - prezes CMS - kompletnie ignoruje prośby i pisma swoich klientów, jak warunek podpisania aktu przekazania własności stawia punkt o zrzeczeniu się należnych nam kar, oraz wszelkich roszczeń co do stanu technicznego naszych bloków.
      Jakiekolwiek rozmowy z nim nie mają sensu - sprawia wrażenie, jak gdyby nie on był prezesem tej firmy, a jedynie był marionetka w czyichś rękach (firmą spółki jest firma ojca pana Łukasza) postawioną jako prezes tylko w celu mydlenia ludziom oczu.
      Potwierdzam nieuczciwość tego dewelopera, a również pragnę zwrócić uwagę na niesolidność wykonania prac budowlanych, tj. zaniżanie grubości wylewek na górnych poziomach w celu zwiększenia metrażu mieszkania, obiecane gładzie tynkowe nigdy się na ścianach nie pojawiły, antywłamaniowe drzwi wejściowe wyginają się od wilgoci i wiele, wiele innych.
      Generalnie gdziekolwiek jest nazwa CMS albo występuje nazwisko Mgłosiek - nie kupujcie, nie rozmawiajcie i odradzajcie wszystkim - nawet wrogom, bo po prostu szkoda, pieniędzy, czasu, a przede wszystkim nerwów.
      • Gość: Z "Różanej" Re: CMS Developer - opinie IP: *.chello.pl 06.05.08, 16:14
        Warto jeszcze napisać o balkonach, które czy źle zaprojektowane, czy źle wykonane - ciężko powiedzieć, ale grunt, że są fuszerką budowlaną i pomimo zapewnień dewelopera jak i wykonawcy - mają niewyeliminowaną wadę konstrukcyjną i są wiecznie zawilgocone. Przez to podmakają ściany, odpada tynk od balkonów itp.
        Jeszcze raz - ODRADZAM
        • Gość: gosc z rozanej 2 Re: CMS Developer - opinie IP: 217.147.104.* 08.05.08, 09:44
          jesli ktos chce poznac wiecej historii o naszym CMS Developerze to wiekszosc
          mieszkancow budowanego osiedla w wieliczce jest na forum www.podrozmai.org
          • Gość: o CMS Re: CMS Developer - opinie IP: *.chello.pl 12.05.08, 15:06
            w poprzednim poście jest błąd.
            adres tego forum, to: www.podrozami.org
            • Gość: JW Re: CMS Developer - opinie IP: 162.27.161.* 30.05.08, 15:18
              czy jest jakiś klient CMS Galicja? Też macie takie problemy jak w
              przypadku CMS Developer, z tym samym prezesiem Ł. Mgłosiek obu
              spółek? Chodzi o inwestycje w Bochni.
              • Gość: K Re: CMS Developer - opinie IP: 195.225.250.* 30.05.08, 19:53
                Potwierdzam- rowniez jestem mieszkancem osiedla Pod Rozami w
                Wieliczce. Prezes niesolidny, arogancki i nieuczciwy. Projektant
                popełnil wiele bledow w projekcie, CMS nieudolnie wykonal. Jest masa
                bledow do poprawienia a CMS nie poczuwa sie do odpowiedzialnosci.
                jednym slowem- nie polecam!
                • Gość: anty-cms Re: CMS Developer - opinie IP: 195.225.250.* 04.06.08, 21:46
                  cms i cms galicja to ten sam przekret!!!UWAGA NA
                  OSZUSTOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • Gość: mimi Re: CMS Developer - opinie IP: *.gprs.plus.pl 04.09.08, 22:01
                CMS Galicja i CMS Developer to dokładnie ci sami ludzie! dwie spółki
                córki firmy CMS. Mgłosiek Roman, Mgłosiek Łukasz i Frankowski.Spółka
                stworzona do oszustw.NIE POLECAM
    • Gość: mysza Re: CMS Developer - opinie IP: *.igloonet.pl 19.02.09, 22:39
      Szukam osób które zakupiły mieszkanie w bochni przy ul
      Brzeźnickiej.inwestycja realizowana przez CMS Developer.
      • gosia4115 Re: CMS Developer - opinie 07.03.09, 09:56
        Jestem osobą, która zakupiła mieszkanie przy ulicy Brzeźnickiej.
        inwestycja realizowana przez CMS Developer. Budynek D.
        • ana.777 Re: CMS Developer - opinie 18.04.09, 21:17
          ja również kupiłam mieszkanie na Brzeźnickiej, proszę o kontakt
          • kasia2507a Re: CMS Developer - opinie 24.04.09, 20:07
            Ja zamierzam kupić mieszkanko, prosze o kontakt
            • Gość: trusia Re: CMS Developer - opinie IP: *.multi-play.net.pl 21.08.09, 18:46
              NIC OD NICH NIE KUPUJCIE!!!!
        • Gość: zosia Re: CMS Developer - opinie IP: *.68.76.0.brzesko76.tnp.pl 10.11.09, 17:11
          witam, planuje zakup mieszkania na brzeznickiej w bochni w budynku D...czy
          polecasz?? miałaś problemy z kupnem??
    • Gość: jw Re: CMS Developer - opinie IP: 162.27.161.* 10.09.09, 11:40
      jak CMS zbudował osiedle Pod
      Różami
    • Gość: gosc Re: CMS Developer - opinie IP: *.anonymouse.org 27.02.10, 16:13
      Dla wszystkich chętnych, którzy chcą kupować u mgłośka:
      Tekst linka
      • Gość: komodo Re: CMS Developer - opinie IP: *.anonymouse.org 25.03.10, 15:55
        UWAGA NA MGLOSKA!!!ZMIENIL NAZWE NA CMS GRUPA,ALE TO TEN SAM SYF!!!NIC OD
        NICH NIE KUPUJCIE!!!
    • Gość: komodo Re: CMS Developer - opinie IP: *.anonymouse.org 01.04.10, 20:02
      Tak jak i przedmówcy-NIE POLECAM!!!Fuszerki,opóźnienia,zwodzenie ludzi,pod
      przymusem zrzekali się należnych im odszkodowań za opóźnienia.jako .mam
      nadzieję,że kiedyś jednak się przejedzie i wyląduje tam,gdzie jego miejsce.czyli
      w więzieniu!ZDECYDOWANIE ODRADZAM!
    • Gość: gość Re: CMS Developer - opinie IP: *.multi-play.net.pl 13.04.10, 07:30
      Fakty:
      - osiedle Pod Różami nie zostało wykonane w terminie (zdarza się)
      - wymuszono na nas podpisanie aneksów do umów i zrzeczenia się
      odszkodowań za nieterminowe wykonanie. (każdy się zgodził, bo z
      dwojga złego lepiej mieć bubla za którego się zapłaciło ciężkie
      pieniądze, niż zapłacić i nic nie mieć)
      - dwa lata po "zakończeniu" budowy osiedle nie jest wykończone
      zgodnie z informacjami podawanymi przez developera przed podpisaniem
      umowy
      - ilość usterek jest ogromna i pomimo zgłoszeń, próśb gróźb,
      większość z nich nie jest usunięta.

W zajważniejszych:
      - estakada nie posiada odpowiedniej hydroizolacji, dzięki czemu na
      zaparkowane samochody cieknie woda z wapnem, estakada zaś popada w
      ruinę.
      - wilgoć w pomieszczeniach garażowych i części mieszkań powoduje
      powstawanie grzyba

O tematach niedokończonych można by pisać elaboraty.

Po prostu, jak ktoś chce kupić od CMS mieszkanie proszę bardzo, ale
      żeby był świadomy na co się pisze.
    • Gość: cynik Re: CMS Developer - opinie IP: *.multi-play.net.pl 03.05.10, 20:01
      NIE KUPOWAĆ NIC OD nich!!!
      dlatego!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka