Gość: FRYC IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.03, 00:44 to prawda ze wszyscy jestescie sknerami,mam szwagierke w krakowie i zal jej jest odpisac na sms . co jest do cholery pytam/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kuba203 Re: CZESC CENTUSIE .CZY.. 22.08.03, 00:52 Jakbyś napisał do mnie, to pewnie bym Ci odpisał ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha222 Re: CZESC CENTUSIE .CZY.. IP: *.bphpbk.pl 22.08.03, 10:48 a może jej telefon ukradli??? Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Myślę, ze Ty Frycu 22.08.03, 13:01 zwyczajnie płacisz frycowe... A szwagierka nie telefonistka... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
peteen tajoj, szkoda pieniedzy... 22.08.03, 13:42 ale może szwagierka puści ci esesmana z kompa... i pamiętaj, grosz do grosza... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryc Re: CZESC CENTUSIE .CZY.. IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.03, 22:09 to wam opowiem prawde .Ona wcale nie jest krakowianka z dziada i pradziada tylko napływowa , szwagier tez z wolbromia ale jakos w tym krakowie zyja i jak przyjada w rodzinne strony na wschód to tak jakby zapomnieli co to " ta joj "w peremyslu.Zawsze dre z nich łacha ze to tacy krakowiacy no i ckapi jacys ale na swieta prezent pod choinke zawsze przywioza - to prawda.Zreszta mam rodzine inna w tym krakowie i oni herbat 4 potrfia zrobic z jednej "sagi". Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: CZESC CENTUSIE .CZY.. 22.08.03, 22:14 Może to saga rodzinna albo saga saganowa? Nie martw się Frycu, pij sobie kawkę albo żywcem się racz...tylko nie mów że trzeba będzie rozlać na kilka kufli buteleczkę...chyba ze tak to poproś o pipetę i zakraplaj żywczykiem oczęta... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Centuś Re: CZESC CENTUSIE .CZY.. IP: *.gw.ip.pl / localhost 23.08.03, 07:36 Z Sagi 4 herbaty? Hmm wychodzi sama woda Ja osobiście proponuję herbatę Jones można bez problemu zrobić z niej 3 herbatki a do tego jest w miarę tania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: centuś Re: CZESC CENTUSIE .CZY.. IP: 213.195.173.* 23.08.03, 08:14 Wy to zaraz saga albo inny jones a to trzeba ulunga do czajniczka i na cały tydzień starczy a w niedziele to jak słoneczko blade wygląda i nastrój poprawić pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryc Re: CZESC CENTUSIE .CZY.. IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.03, 22:36 no i potwierdza sie załowali na dobry telefon i szlag im stary trafił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZWAGIERKA FRYCA Re: CZESC CENTUSIE .CZY.. IP: *.interserv.net.pl / 192.168.3.* 01.09.03, 22:42 Gość portalu: fryc napisał(a): > no i potwierdza sie załowali na dobry telefon i szlag im stary trafił W Krakowie wynależli już telefony sieciowe- gdybyś nie był sknerą to byś wcześniej zadzwonił i dowiedział sie o awarii komórki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bodzio Re: CZESC CENTUSIE .CZY.. IP: *.dop.krakow.pl 02.09.03, 12:44 Gość portalu: FRYC napisał(a): > to prawda ze wszyscy jestescie sknerami,mam szwagierke w krakowie i..... < Twoja szwagierka jest wyjątkiem. Ja np. urodziłem się poza Krakowem, ale z Mamy Krakowianki mieszkam w Mieście 45 lat i jestem hojny, jak przyjechali znajomi z Wa-wy (wcale nie rodzina!!) to kupiłem im precla i powiedziałem gdzie leją dobre piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: CZESC CENTUSIE .CZY.. 02.09.03, 15:26 Hey Frycu, kupiles im obarzanka nie precla!OBARZANKA!Z solo czy maczkiem? A po ile one teraz so? Odpowiedz Link Zgłoś