Gość: ja IP: *.autocom.pl 28.02.08, 20:36 noooo brawaaa wreszcie ktos znany !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Co piec Manic Street Preachers w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.08, 21:30 Witamy chłopaki! Graliście dla Castro zagracie dla Majchrowskiego ale muzyka OK. Broni się sama. Zobaczymy jak festiwal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnes Manic Street Preachers na Cracow Screen Festival IP: *.autocom.pl 28.02.08, 23:11 No miło się zrobiło....zawsze lubiłam i Manic Street Preachers i Bryana Ferry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ar Manic Street Preachers na Cracow Screen Festival IP: *.chello.pl 29.02.08, 09:41 Hahaha, wiedziałem. Pojawił się CKoD i już dla kaowca z Wyborczej "źle nie jest". Poza tym jeśli dobrze pamiętam wcześniejszą dyskusję o CSF 2008 tutaj, to forumowicze raczej polemizowali z tezami tamtego artykułu, a nie oceniali festiwal jako taki. Z prostej przyczyny - nadal nie wszystko wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herling Re: Manic Street Preachers na Cracow Screen Festi IP: *.j.pl 29.02.08, 12:21 Tym razem nie udało się Gazecie Wyborczej napisać ani obiektywnego artykułu, ani prywatnej opinii dziennikarza. A tym razem bym bardzo chciał coś takiego przeczytac. Posiłkowanie się wyrwanymi zdaniami z forumowych wypowiedzi, któe rzeczywiscie mówiły bardziej o samych relacjach pana Kozika niż o festiwalu, tym razem nie za bardzo wyszło. I niby GW jest najlepiej redagowaną gazetą w Krakowie, ale dość niskie zagrania i wybijanie się na wierzch prywatnych opinii czy to p. Kozika, czy to p.Wiatraka tym razem wywołują niesmak. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujo Re: Manic Street Preachers na Cracow Screen Festi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.08, 12:47 Wielkim fanem Maniac i Ferrego nie jestem ale trzeba przyznać, że są to nazwy budzące szacunek i dzięki temu organizatorów należy pochwalić. Mam nadzieję, że 3 maja koncerty na dwóch scenach nie będą się na siebie nakładały, bo będzie można mieć spory problem z wyborem. Lewicowym Maniacom powinno bardzo przypaść do gustu granie pod wielką galerią handlową ;). Teraz jeszcze szybko info o największej gwieździe i biletach i odszczekam swoje krytyczne opinie o organizatorach:))). Odpowiedz Link Zgłoś
ice_mc Zamiast sie cieszyc z tego, ze festiwal 29.02.08, 12:54 sie odbedzie, to pan redaktor musi wtracic swoje "nie jest tak zle, ale moglo by byc lepiej". moze powinien Pan napisac o swoich ulubionych wykonawcach, wtedy latwiej bedzie Pana rozgryzc. Zestaw (oprocz Wilkow) jest dosc przyzwoity - oby wszystko sie udalo. PS. Prosze odstosunkowac sie od CKOD. Nowe kawalki naprawde sa przebojowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz.Wiatrak Re: Zamiast sie cieszyc z tego, ze festiwal IP: *.krakow.agora.pl 29.02.08, 18:23 ice_mc napisał: > sie odbedzie, to pan redaktor musi wtracic swoje "nie jest tak zle, ale moglo b > y > byc lepiej". moze powinien Pan napisac o swoich ulubionych wykonawcach, wtedy > latwiej bedzie Pana rozgryzc. Zestaw (oprocz Wilkow) jest dosc przyzwoity - oby > wszystko sie udalo. > PS. Prosze odstosunkowac sie od CKOD. Nowe kawalki naprawde sa przebojowe. No pewnie, że jest przyzwoity. Ale miało być wykonawców 24, jest 16, więc chyba jasne, że mogło (a nawet miało) być lepiej. Ale zgadzam się - jest nieźle. Zwłaszcza jak na pierwszą edycję. Co do wcześniejszych postów, to jedni forumowicze się zgadzali z tekstem red. Kozika, inni nie, więc żadne tam posiłkowanie się, tylko przytoczenie opinii, które się na forum pojawiły. Zacytowany nie miał obiekcji, chyba że się mylę... Wujo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujo Re: Zamiast sie cieszyc z tego, ze festiwal IP: 213.134.166.* 01.03.08, 00:14 Zgadza się. A nawet popierałem ten tekst i uważam, że był potrzebny. Wywołał dyskusję i pewne zainteresowanie festiwalem oraz uświadomił organizatorom, że to już nie te czasy gdy ściągało się Scorpionsów i wmawiało ludziom, że mają okazję zobaczyć wielkich artystów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 6 zmysłów Re: Zamiast sie cieszyc z tego, ze festiwal IP: *.chello.pl 01.03.08, 00:46 www.6zmyslow.pl - start w czwartek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asasello Re: Zamiast sie cieszyc z tego, ze festiwal IP: *.ghnet.pl 01.03.08, 22:23 było nieźle, bo występ MSP właśnie został odwołany... tekst Kozika mnie wkurzył, ale jeszcze może red. w jakimś sensie mieć rację... no chyba że powiodą się negocjacje z tą wielce tajemniczą gwiazdą... tyle że do festiwalu już tylko 2 miesiące... czarno to widzę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnes Re: Zamiast sie cieszyc z tego, ze festiwal IP: *.autocom.pl 01.03.08, 23:47 O rany,jakie rozczarowanie....szkoda,lubiłam ten zespół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturz Manic Street Preachers na Cracow Screen Festival IP: *.n4u.airbites.pl 02.03.08, 00:02 Wszystko to brzmi śmiesznie. Dwa miesiące do festiwalu, a tu się ciągle dyskutuje na temat progamu - hahaha. Ktoś dostał zabawkę w postaci nieswojej kasy i sobie eksperymentuje. Ale trzymajmy kciuki bo może zdarzy sie coś ciekawego. A co do tekstu: "...Tej samej, która co roku tłumnie wali na takie festiwale, jak gdyński Open'er, wrocławskie Dialog i Era Nowe Horyzonty czy poznańską Maltę..." - to jakaś w kółko powtarzana mantra Panów z wyborczej i jakieś śmieszne zakompleksienie. A określenie "wali" to perła kunsztu dziennikarskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pseudo rebeilk Manic Street Preachers na Cracow Screen Festival IP: 88.220.36.* 02.03.08, 00:39 Trochu późno dla Manics. Powinni dla mnie zagrać w kraju przynajmniej 3 lata temu, ale i tak szczerze kły. To kapela "Mega" formatu, szkoda że bez Richie James'a. Mam nadzieje że zagrają coś z 3 pierwszych płyt. Ludzie Motorcycle Emptiness, błagam, wiem ze jest Was trochę, POJAWCIE SIE!!!!! Lonelier with a cheap desire...etc!!!!!!!!!!!!!!!!!! Stay Beautiful!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
polish.tender.hooligan Manic Street Preachers na Cracow Screen Festi 02.03.08, 09:47 na stronie festiwalu jest info zespol odwolal swoj przyjazd do Polski ciekawe o co poszlo :( Odpowiedz Link Zgłoś