Dodaj do ulubionych

do kiedy kursuje stary tramwaj na 2 w weeckend?

IP: *.bphpbk.pl 29.08.03, 22:11
Obserwuj wątek
    • pavlack Re: do kiedy kursuje stary tramwaj na 2 w weecken 29.08.03, 22:13
      Ostatnią niedzielę w którą kursował będzie zabytkowy tramwaj na dwójce będzie
      najbliższa czyli 31.08.
      Nie wyjedzie już niestety skład N+ND, tylko 102N (203). Mimo to serdecznie
      zapraszamy ;-)
    • Gość: Michał Wojtaszek Re: do kiedy kursuje stary tramwaj na 2 w weecken IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.03, 22:14
      ENka jeździła do poprzedniej niedzieli. W tę niedzielę wyjedzie 102N numer 203
      i będzie to ostatni dzień kursowania Krakowskiej Linii Muzealnej w tym roku.

Michał Wojtaszek
      "A dwunastka i tak była by pełna!"
      • krakus.mp Re: do kiedy kursuje stary tramwaj na 2 w weecken 29.08.03, 22:18
        qrna!!!!!!!!!!!
        Mnie właśnie chodziło o N kę! Dzieciom chciałem pokazać jakim tramwajem tatuś
        do budy jeździł.Dzięki za info.Wkurwiłem się,ale trudno,jakoś przezyję.
        • yogy Re: do kiedy kursuje stary tramwaj na 2 w weecken 29.08.03, 22:21
          krakus.mp napisał:

> qrna!!!!!!!!!!!
          > Mnie właśnie chodziło o N kę! Dzieciom chciałem pokazać jakim tramwajem
          tatuś
          > do budy jeździł.Dzięki za info.Wkurwiłem się,ale trudno,jakoś przezyję.

I jak zwykle oberwał nie kto inny jak MPK...
        • pavlack Re: do kiedy kursuje stary tramwaj na 2 w weecken 29.08.03, 22:24
          krakus.mp napisał:

> qrna!!!!!!!!!!!
          tatuś

No niestety, my też chcieliśmy by eNka kursowała do końca wakacji, ale niestety
          w związku ze zmianami rozkładów na powakacyjne brygada obsługiwana przez
          zabytek musiała wrócić do zajezdni w nowej hucie. Mimo to zapraszamy na 102N,
          tego tramwaju dzieci też pewnie nie będą pamiętać :D
          A eNka powinna pojawić się także w przyszłym roku :D
        • Gość: Michał Wojtaszek Re: do kiedy kursuje stary tramwaj na 2 w weecken IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.03, 22:26
          > qrna!!!!!!!!!!!
          > tatuś do budy jeździł.Dzięki za info.Wkurwiłem się,ale trudno,jakoś przezyję.

Przykro nam, ale eNka niestety nie wyjedzie gdyż od nowego rozkładu jazdy ta
          jedna brygada przechodzi z Podgórza do Huty i byłoby większe zamieszanie.

Przepraszamy i jednocześnie zapraszamy w przyszłym roku. Mam nadzieję, że uda
          się nam uruchomić linię obsługiwaną zabytkowym taborem.

Michał Wojtaszek
          • yogy Re: do kiedy kursuje stary tramwaj na 2 w weecken 29.08.03, 22:39
            Tak, właśnie, dobrze powiedziane, właśnie tak jak powyżej, w związku z tym, iż
            następuje zmiana rozkładów jedna brygada dwójki wraca do huty, a co za tym
            idzie na #2 będzie jeździł kanciak, czyli 102N nr. 203

Wypadałoby, żeby napisał o tym jeszcze Kuba, adaś i ci inni, to będzie ciekawy
            wątek:-PPPPPP
            • pavlack Re: do kiedy kursuje stary tramwaj na 2 w weecken 29.08.03, 22:42
              No przepraszam, ja tu byłem pierwszy a Michał się powtarza :D
              • yogy Re: do kiedy kursuje stary tramwaj na 2 w weecken 29.08.03, 22:54
                pavlack napisał:

> No przepraszam, ja tu byłem pierwszy a Michał się powtarza :D

oj, zmaściłeś, przerwałeś ten piękny łańcuch. Oj kiepsko, kiepsko...
                • Gość: Fassi Re: do kiedy kursuje stary tramwaj na 2 w weecken IP: *.chello.pl 29.08.03, 23:20
                  rozumiem że w tej 102 Kuby nie zabraknie w ten weekend :P
                  • kuba203 Re: do kiedy kursuje stary tramwaj na 2 w weecken 30.08.03, 09:04
                    Gość portalu: Fassi napisał(a):

> rozumiem że w tej 102 Kuby nie zabraknie w ten weekend :P

Nie powinno, ale jakbym tak chciał żadnego kursu nie opuścić, to musiałbym
                    chyba w tym tramwaju mieszkać, tak często wyjeżdża na miasto ostatnio :D
            • kuba203 Re: do kiedy kursuje stary tramwaj na 2 w weecken 30.08.03, 09:07
              yogy napisał:

> Wypadałoby, żeby napisał o tym jeszcze Kuba, adaś i ci inni, to będzie
              ciekawy
              > wątek:-PPPPPP

No właśnie, nie wiem, czy ktoś już o tym pisał, ale od dzisiaj zmieniają się
              rozkłady jazdy i w związku z tym jedna brygada 2 przechodzi do Huty, i w
              związku z tym nie wyjedzie już eNka tylko 102N, a jest to spowodowane tym, że
              byłoby za duże zamieszanie ;P
        • kuba203 Re: do kiedy kursuje stary tramwaj na 2 w weecken 30.08.03, 09:05
          krakus.mp napisał:

> qrna!!!!!!!!!!!
          tatuś

Yyyyyy, 203 też jest fajny, a eNka jeździła przez 2 miesiące :D
          • Gość: Locutus Re: do kiedy kursuje stary tramwaj na 2 w weecken IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 31.08.03, 00:29
            Ja tam wolę 102N! Nie wiem czemu, ale wolę go od enki...

A poza tym brak enki na tej linii jest spowodowany tym, że brygada obsługiwana
            dotąd przez enkę przeszła z podgórza do huty i nie da się wypuścić podgórskiej
            enki, bo papierki by się nie zgadzały (ach - i znów te zasrane papierki).

ROTFL.

Pzdr.
            LOKI
            • kuba203 eNka na 13!! 31.08.03, 09:14
              Stanowczo się domagam ;P
              • Gość: Fassi Re: eNka na 13!! IP: *.chello.pl 31.08.03, 13:14
                a ja soe domagam eNki ale na ... 12 !!!!!!!!!!!!!
                • Gość: ADAŚ Re: eNka na 13!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.03, 13:21
                  Gość portalu: Fassi napisał(a):

> a ja soe domagam eNki ale na ... 12 !!!!!!!!!!!!

Jak ja lubię Fassiego - hehehehe
                  • Gość: Locutus Re: eNka na 13!! IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 31.08.03, 23:54
                    A ja się podpisuję pod postulatem Kuby dla odmiany :-))))

Cmoxxx!
                    LOKI
            • Gość: Michał Wojtaszek Re: do kiedy kursuje stary tramwaj na 2 w weecken IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.03, 14:54
              > A poza tym brak enki na tej linii jest spowodowany tym, że brygada
              > obsługiwana dotąd przez enkę przeszła z podgórza do huty i nie da się
              > wypuścić podgórskiej enki, bo papierki by się nie zgadzały (ach - i znów te
              > zasrane papierki).

A żebyś wiedział. Niestety Jerzy, do uruchomienia linii tramwajowej potrzeba
              czegoś więcej niż tylko tablic...

Michał Wojtaszek
              • Gość: Fassi Re: do kiedy kursuje stary tramwaj na 2 w weecken IP: *.chello.pl 31.08.03, 14:57
                jakie Jerzy bo nie kapuje?
                • pavlack Re: do kiedy kursuje stary tramwaj na 2 w weecken 31.08.03, 15:02
                  Locutus ma na imię Jerzy :-)
                  • Gość: Fassi Re: do kiedy kursuje stary tramwaj na 2 w weecken IP: *.chello.pl 31.08.03, 21:57
                    ahaaa a to przepraszam i dzięki za wyjaśnienie :)
                • Gość: Locutus ROTFLAHMS n/t IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 31.08.03, 23:55
                  • Gość: mouset Re: ROTFLAHMS n/t IP: 217.96.109.* 02.09.03, 15:57
                    Moim zdaniem bardzo dziwne jest że przyczyną jest rozkład wakacyjny, jakie to
                    ma znaczenie dla jednej niedzieli, papierki się nie zgadzają
                    • kuba203 Re: ROTFLAHMS n/t 02.09.03, 15:59
                      Przecież każda zajezdnia dostaje kasę na uruchomienie pociągu, kasa poszła do
                      Huty, to Huta uruchomiła, proste...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka