pavlack Re: do kiedy kursuje stary tramwaj na 2 w weecken 29.08.03, 22:13 Ostatnią niedzielę w którą kursował będzie zabytkowy tramwaj na dwójce będzie najbliższa czyli 31.08. Nie wyjedzie już niestety skład N+ND, tylko 102N (203). Mimo to serdecznie zapraszamy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Wojtaszek Re: do kiedy kursuje stary tramwaj na 2 w weecken IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.03, 22:14 ENka jeździła do poprzedniej niedzieli. W tę niedzielę wyjedzie 102N numer 203 i będzie to ostatni dzień kursowania Krakowskiej Linii Muzealnej w tym roku. Michał Wojtaszek "A dwunastka i tak była by pełna!" Odpowiedz Link Zgłoś
krakus.mp Re: do kiedy kursuje stary tramwaj na 2 w weecken 29.08.03, 22:18 qrna!!!!!!!!!!! Mnie właśnie chodziło o N kę! Dzieciom chciałem pokazać jakim tramwajem tatuś do budy jeździł.Dzięki za info.Wkurwiłem się,ale trudno,jakoś przezyję. Odpowiedz Link Zgłoś
yogy Re: do kiedy kursuje stary tramwaj na 2 w weecken 29.08.03, 22:21 krakus.mp napisał: > qrna!!!!!!!!!!! > Mnie właśnie chodziło o N kę! Dzieciom chciałem pokazać jakim tramwajem tatuś > do budy jeździł.Dzięki za info.Wkurwiłem się,ale trudno,jakoś przezyję. I jak zwykle oberwał nie kto inny jak MPK... Odpowiedz Link Zgłoś
pavlack Re: do kiedy kursuje stary tramwaj na 2 w weecken 29.08.03, 22:24 krakus.mp napisał: > qrna!!!!!!!!!!! > Mnie właśnie chodziło o N kę! Dzieciom chciałem pokazać jakim tramwajem tatuś > do budy jeździł.Dzięki za info.Wkurwiłem się,ale trudno,jakoś przezyję. No niestety, my też chcieliśmy by eNka kursowała do końca wakacji, ale niestety w związku ze zmianami rozkładów na powakacyjne brygada obsługiwana przez zabytek musiała wrócić do zajezdni w nowej hucie. Mimo to zapraszamy na 102N, tego tramwaju dzieci też pewnie nie będą pamiętać :D A eNka powinna pojawić się także w przyszłym roku :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Wojtaszek Re: do kiedy kursuje stary tramwaj na 2 w weecken IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.03, 22:26 > qrna!!!!!!!!!!! > Mnie właśnie chodziło o N kę! Dzieciom chciałem pokazać jakim tramwajem > tatuś do budy jeździł.Dzięki za info.Wkurwiłem się,ale trudno,jakoś przezyję. Przykro nam, ale eNka niestety nie wyjedzie gdyż od nowego rozkładu jazdy ta jedna brygada przechodzi z Podgórza do Huty i byłoby większe zamieszanie. Przepraszamy i jednocześnie zapraszamy w przyszłym roku. Mam nadzieję, że uda się nam uruchomić linię obsługiwaną zabytkowym taborem. Michał Wojtaszek "A dwunastka i tak była by pełna!" Odpowiedz Link Zgłoś
yogy Re: do kiedy kursuje stary tramwaj na 2 w weecken 29.08.03, 22:39 Tak, właśnie, dobrze powiedziane, właśnie tak jak powyżej, w związku z tym, iż następuje zmiana rozkładów jedna brygada dwójki wraca do huty, a co za tym idzie na #2 będzie jeździł kanciak, czyli 102N nr. 203 Wypadałoby, żeby napisał o tym jeszcze Kuba, adaś i ci inni, to będzie ciekawy wątek:-PPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
pavlack Re: do kiedy kursuje stary tramwaj na 2 w weecken 29.08.03, 22:42 No przepraszam, ja tu byłem pierwszy a Michał się powtarza :D Odpowiedz Link Zgłoś
yogy Re: do kiedy kursuje stary tramwaj na 2 w weecken 29.08.03, 22:54 pavlack napisał: > No przepraszam, ja tu byłem pierwszy a Michał się powtarza :D oj, zmaściłeś, przerwałeś ten piękny łańcuch. Oj kiepsko, kiepsko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fassi Re: do kiedy kursuje stary tramwaj na 2 w weecken IP: *.chello.pl 29.08.03, 23:20 rozumiem że w tej 102 Kuby nie zabraknie w ten weekend :P Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: do kiedy kursuje stary tramwaj na 2 w weecken 30.08.03, 09:04 Gość portalu: Fassi napisał(a): > rozumiem że w tej 102 Kuby nie zabraknie w ten weekend :P Nie powinno, ale jakbym tak chciał żadnego kursu nie opuścić, to musiałbym chyba w tym tramwaju mieszkać, tak często wyjeżdża na miasto ostatnio :D Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: do kiedy kursuje stary tramwaj na 2 w weecken 30.08.03, 09:07 yogy napisał: > Wypadałoby, żeby napisał o tym jeszcze Kuba, adaś i ci inni, to będzie ciekawy > wątek:-PPPPPP No właśnie, nie wiem, czy ktoś już o tym pisał, ale od dzisiaj zmieniają się rozkłady jazdy i w związku z tym jedna brygada 2 przechodzi do Huty, i w związku z tym nie wyjedzie już eNka tylko 102N, a jest to spowodowane tym, że byłoby za duże zamieszanie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: do kiedy kursuje stary tramwaj na 2 w weecken 30.08.03, 09:05 krakus.mp napisał: > qrna!!!!!!!!!!! > Mnie właśnie chodziło o N kę! Dzieciom chciałem pokazać jakim tramwajem tatuś > do budy jeździł.Dzięki za info.Wkurwiłem się,ale trudno,jakoś przezyję. Yyyyyy, 203 też jest fajny, a eNka jeździła przez 2 miesiące :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: do kiedy kursuje stary tramwaj na 2 w weecken IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 31.08.03, 00:29 Ja tam wolę 102N! Nie wiem czemu, ale wolę go od enki... A poza tym brak enki na tej linii jest spowodowany tym, że brygada obsługiwana dotąd przez enkę przeszła z podgórza do huty i nie da się wypuścić podgórskiej enki, bo papierki by się nie zgadzały (ach - i znów te zasrane papierki). ROTFL. Pzdr. LOKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fassi Re: eNka na 13!! IP: *.chello.pl 31.08.03, 13:14 a ja soe domagam eNki ale na ... 12 !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: eNka na 13!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.03, 13:21 Gość portalu: Fassi napisał(a): > a ja soe domagam eNki ale na ... 12 !!!!!!!!!!!! Jak ja lubię Fassiego - hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: eNka na 13!! IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 31.08.03, 23:54 A ja się podpisuję pod postulatem Kuby dla odmiany :-)))) Cmoxxx! LOKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Wojtaszek Re: do kiedy kursuje stary tramwaj na 2 w weecken IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.03, 14:54 > A poza tym brak enki na tej linii jest spowodowany tym, że brygada > obsługiwana dotąd przez enkę przeszła z podgórza do huty i nie da się > wypuścić podgórskiej enki, bo papierki by się nie zgadzały (ach - i znów te > zasrane papierki). A żebyś wiedział. Niestety Jerzy, do uruchomienia linii tramwajowej potrzeba czegoś więcej niż tylko tablic... Michał Wojtaszek "A dwunastka i tak była by pełna!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fassi Re: do kiedy kursuje stary tramwaj na 2 w weecken IP: *.chello.pl 31.08.03, 14:57 jakie Jerzy bo nie kapuje? Odpowiedz Link Zgłoś
pavlack Re: do kiedy kursuje stary tramwaj na 2 w weecken 31.08.03, 15:02 Locutus ma na imię Jerzy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fassi Re: do kiedy kursuje stary tramwaj na 2 w weecken IP: *.chello.pl 31.08.03, 21:57 ahaaa a to przepraszam i dzięki za wyjaśnienie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: ROTFLAHMS n/t IP: 217.96.109.* 02.09.03, 15:57 Moim zdaniem bardzo dziwne jest że przyczyną jest rozkład wakacyjny, jakie to ma znaczenie dla jednej niedzieli, papierki się nie zgadzają Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: ROTFLAHMS n/t 02.09.03, 15:59 Przecież każda zajezdnia dostaje kasę na uruchomienie pociągu, kasa poszła do Huty, to Huta uruchomiła, proste... Odpowiedz Link Zgłoś