inglesinka 25.09.11, 16:16 Witam:) kobietki co byście zrobiły gdyby wasz mąż zapomniał o rocznicy ślubu? konkretnie to była 5 rocznica(mogę dodać że pamiętał tylko o pierwszej). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
six_a Re: rocznica ślubu 25.09.11, 16:18 bana mu i wilczy bilet i krzyżyk na drogę czycóś. Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: rocznica ślubu 25.09.11, 16:19 A to zależy jakbym się czuła w związku z tym. Jakby mi było przykro to bym powiedziała, że mi przykro i że dla mnie to było ważne, żeby pamiętał. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: rocznica ślubu 25.09.11, 16:27 Mój nie pamięta, ja zresztą też. Jakoś nie odczuwamy potrzeby świętowania rocznic. Odpowiedz Link Zgłoś
iwona334 Re: rocznica ślubu 25.09.11, 16:32 inglesinka napisała: > Witam:) > kobietki co byście zrobiły gdyby wasz mąż zapomniał o rocznicy ślubu? konkretni > e to była 5 rocznica(mogę dodać że pamiętał tylko o pierwszej). Nie przejmuj sie. Jednak o Srebrnej i Zlotej (25, 50) - na wszelki wypadek mu jednak przypomnij, bo moze miec demencje. Odpowiedz Link Zgłoś
anaisanais96 Re: rocznica ślubu 25.09.11, 16:59 Powiem ci szczerze, że z moich obserwacji wynika że faceci z reguły nie pamiętaja o wszelkich rocznicach. Kiedys się na to wkurzałam a teraz już nie. Na wszelki wypadek jednak na tydzięń przed urodzinami, imieninami itp. ciągle przypominam mojemu m. , by nie zapomniał o prezencie;p Odpowiedz Link Zgłoś
karielcia Re: rocznica ślubu 25.09.11, 17:00 anaisanais96 napisała: na tydzięń przed urodzinami, imieninami itp. ciągle przypomin > am mojemu m. , by nie zapomniał o prezencie;p materialistka Odpowiedz Link Zgłoś
mijo81 Re: rocznica ślubu 26.09.11, 01:16 No tak, rocznica jest po to żeby coś dostać Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: rocznica ślubu 26.09.11, 10:17 prezent to nie musi byc cos materialnego moze zaprosic na romantyczny spacer, obwiazac sie kokardą i polozyc przy łózku, zrobic boskie sniadanie do lozka, moze z dziecmi wymyslic cos hand made itd jest mnostwo fanastycznych prezentow niematerialnych ( typu bielizna, biżu etc) Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: rocznica ślubu 25.09.11, 17:07 Przestan przywiazywac wage do wspolnych dat, w tym jego urodzin. Poza tym ja wychodze z zalozenia, ze rocznica to swieto wspolne i razem cos wymyslamy. Odpowiedz Link Zgłoś
aeris Re: rocznica ślubu 25.09.11, 18:23 rozwiedz sie! to niedopuszczalne zeby zapokmnial o rocznicy! ps. bla bla bla Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: rocznica ślubu 26.09.11, 10:23 no tak, rocznicę rozwodu nawet wypada świętować osobno:) Odpowiedz Link Zgłoś
krolowa_karo Re: rocznica ślubu 25.09.11, 19:16 niech se zapisze w telefonie przypominajkę. skończy się problem. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: rocznica ślubu 26.09.11, 10:20 moj nie ma glowy do dat wiec kiedys prosil, zeby mu podala wszystkie wazne daty, on sobie je zapisał jako przypominajki teraz juz wie ze w marcu mam urodziny tylko nigdy nie pamieta czy 6 czy 9 a moze 7;) ale robi taki mraban przed, ze się dowie i cos przygotuje o swietowaniu rocznicy mysli wiecej niz ja natomiast nie widze nic zlego w przypominaniu- takim delikatnym wolalabym przypomniec , niz czekac az sie domysli ( jak wiem ze zapominalski) i potem płakac Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: rocznica ślubu 26.09.11, 10:18 ja też nie pamiętam o takich datach, po co ? Odpowiedz Link Zgłoś
83kimi Re: rocznica ślubu 26.09.11, 15:24 Mężczyźni nie mają głowy do dat. Ustaw mu przypominajkę w telefonie albo zrób kalendarz w gmailu. Mój brat kiedyś nawet nie wiedział, kiedy jest Wigilia ;-) zrobiłam mu rozpiskę wszystkich świat i teraz pamięta o wszystkich urodzinach, imieninach itp. Odpowiedz Link Zgłoś