Dodaj do ulubionych

Szkoła Podstawowa nr 91 im. Janusza Kusocińskiego

IP: *.kolornet.pl 19.03.08, 11:18
Ta szkoła jest super!!!
Chdze do niej i jestem zadowolona...
Obserwuj wątek
    • Gość: uczennica Szkoła Podstawowa nr 91 im. Janusza Kusocińskiego IP: 62.29.136.* 20.10.08, 08:26
      uważam że pani która uczy dzieci w klasie 0 wogóle się do tego
      nienadaje.Wiecznie jest jakaś zdezorientowana.Zamiast uczyć pisania
      literek w szkole to ona zadaje im pisanie do domu.
      • Gość: Natalia Re: Szkoła Podstawowa nr 91 im. Janusza Kusocińsk IP: *.centertel.pl 01.09.13, 10:11
        Dokładnie , święta racja , gdy mój brat przychodził ze szkoły do domu to tylko " Mi się już nie chce ! ".
    • Gość: Uczennica;P Szkoła Podstawowa nr 91 im. Janusza Kusocińskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 14:33
      Ta szkoła jest zajebista,a pozatym w sporcie zawsze wygrywamy!!!
    • Gość: oskar Re: Szkoła Podstawowa nr 91 im. Janusza Kusocińsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 20:34
      popieram super
    • Gość: Natalia Re: Szkoła Podstawowa nr 91 im. Janusza Kusocińsk IP: *.centertel.pl 01.09.13, 09:55
      Ja niestety nie jestem zadowolona , chodziłam do niej 7 lat ( w tym klasa 0 ).
      Atmosfera w klasach od 0 do 3 była okropna ... " Bo ja mam to a ty nie "
      Następnie w klasie od 4 do 6 klasa była ok , ale nauczyciele strasznie zawzięci.
      W sumie w tej szkole zawsze panował porządek i mimo że mam dużo nie miłych wspomnień z nią związanych , to też zielone szkoły i wyjścia były super :)
      Jeśli chodzi o poziom nauczania to nauczyłam się tam czegoś więc jest ok. ;p
      W skali od 1-10 % szkoła otrzymuję 6 :)
    • Gość: ola szkola IP: *.dynamic.chello.pl 28.11.14, 17:48
      Super szkola chodzę do niej i są świetni nauczyciele no i najlepsze wyniki sportowe!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka