tusia111-2 20.03.08, 09:31 Witam poszukuję kogoś kto ma Audi TT (okolice Kraków, Katowice) i wozi do ślubu?? Ktoś wie.. Za wszelkie info z góry dziękuję..;))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ice.cream.lollipop Re: AUDI TT????? 08.04.08, 18:17 z tego co wiem, to w krk sa tylko 3 TT, wiec bedzie ciezko, zeby ktos Cie podwiozl do slubu.. no chyba, ze szukasz meza, ktory moglby do zwiazku wniesc TT:) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: AUDI TT????? 09.04.08, 13:53 ice.cream.lollipop napisała: > z tego co wiem, to w krk sa tylko 3 TT śmieszny jesteś , TT-ek jest masa do autorki wątku: też chyba nie przemyślałaś sprawy , jeśli chodzi o TT-kę cabrio to to jest rzeczywiście rzadka sprawa, poza tym tam z tyłu nie ma miejsca praktycznie, nawet 5-latkowi będzie niewygodznie Odpowiedz Link Zgłoś
havi1 Re: AUDI TT????? 09.04.08, 18:05 bo TT jedzie SAMA młoda para moi znajomi tak zrobili... super to wyglądało Odpowiedz Link Zgłoś
felix_macierewicz Re: AUDI TT????? 09.04.08, 19:47 a Ty musisz małpować innych ? mało orginalne Odpowiedz Link Zgłoś
rff Re: AUDI TT????? 10.04.08, 10:59 racja, oryginalnie byłoby przejechać się na tandemie, albo na zwykłym rowerze z panna młoda w koszyku, ewentualnie poprosić smoka zeby przewiozl na grzbiecie co do audi tt to kiedy wyszedłem na nocny spacer okolo godziny 03:00 minęły mnie aż trzy egzemplarze, dwa z nich przystawaly pod latarniami żeby wziąć autostopowiczki, ech kuszą mini spodniczkami, a bilet mpk na drzewie nie rośnie Odpowiedz Link Zgłoś
stefan26 Re: AUDI TT????? 10.04.08, 11:09 eee, cos nie moze byc, przeciez noce nie sa jeszcze takie cieple. zwlaszcza w kabrioletach. :) Odpowiedz Link Zgłoś