Gość: eso Re: Nowohucianin roku chce zwrócić tytuł IP: *.net.autocom.pl 25.03.08, 22:47 Wyglada na kibola! A dwa ze taki z niego rodowity hucianin jak ze mnie Marsjanin. Zauwazyl zemozna politycznie ugrac to sie udziela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal nh Nowohucianin roku chce zwrócić tytuł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.08, 23:23 Po owocach ich poznamy a owoce pracy Twaroga dla nh są naprawde duże wiec 3 maj sie Maciek !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Janek zrobil i robi duzo. IP: 194.181.130.* 26.03.08, 10:07 Nowohucki maraton filmowy, nocne seanse filmowe w kinie, swieto kopca wandy, 1949, a ,,terlekki,, szczerze nic nic nie kojarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pikpok Re: Gdyby bolała IP: 65.110.6.* 26.03.08, 10:26 > A odwaga służy mi do poważniejszych rzeczy. pewnie do pisania bzdur na forach człowieku, skoro oskarżasz kogoś o faszyzym na publicznym forum, bez żadnych dowodów to miej odwage podpisac sie z imienia i nazwiska. Inaczej pomysle że jesteś śmierdzącycym tchórzem - i zapewne wcale sie nie pomylę. Prawda jest taka że nie masz ani klasy, ani argumentów w dyskusji (bo to co napisales to tylko pseudoelokwentne wypociny) Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_hiszpan Czy przyszło Ci do głowy 26.03.08, 11:42 ... mój Ty pocieszny, niezalogowany Człowieku (zważ na wielką literę!), że to, co Ty sobie o mnie pomyślisz obchodzi mnie tyle mniej więcej, co śnieg zeszłoroczny? A myśl sobie o mnie - co tylko zechcesz. Tylko nie zrób sobie przy tym krzywdy. Prosiłem Cię, żebyś bez zalogowania do mnie nie pisał, a Ty swoje. Idź już sobie. Jestem zalogowany na tym forum od sierpnia 2002 roku, i kto powinien wiedzieć, ten wie, kim jestem. Pa. DH. Gość portalu: Pikpok napisał(a): > > A odwaga służy mi do poważniejszych rzeczy. > pewnie do pisania bzdur na forach > > człowieku, skoro oskarżasz kogoś o faszyzym na publicznym forum, bez żadnych > dowodów to miej odwage podpisac sie z imienia i nazwiska. Inaczej pomysle że > jesteś śmierdzącycym tchórzem - i zapewne wcale sie nie pomylę. > > Prawda jest taka że nie masz ani klasy, ani argumentów w dyskusji (bo to co > napisales to tylko pseudoelokwentne wypociny) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pikpok słow kilka off topic IP: 65.110.6.* 26.03.08, 12:17 doktor_hiszpan napisał: > ... mój Ty pocieszny, niezalogowany Człowieku > (zważ na wielką literę!), > że to, co Ty sobie o mnie pomyślisz > obchodzi mnie tyle mniej więcej, > co śnieg zeszłoroczny? do takich jak ty zazwyczaj nic nie dociera więc nie mam złudzeń > A myśl sobie o mnie - co tylko zechcesz. > Tylko nie zrób sobie przy tym krzywdy. > Prosiłem Cię, > żebyś bez zalogowania do mnie nie pisał, > a Ty swoje. no, nie płakusiaj już, wujek zaraz weźmie na kolanka > Idź już sobie. nie histeryzuj > Jestem zalogowany na tym forum > od sierpnia 2002 roku, > i kto powinien wiedzieć, ten wie, kim jestem. jesteś człowiekiem który szkaluje innych, tchórzem (nie podpisujesz sie imieniem i nazwiskiem) i tyle. Typowy internetowy ćwierćinteligent. PS: miales nie odpisywać jak sie nie zaloguję - wyglada na to że jestes też niekonsekwentny Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_hiszpan A to i z czytaniem są kłopoty? 26.03.08, 12:59 > "PS: miałeś nie odpisywać jak się nie zaloguję - wygląda na to że > jesteś też niekonsekwentny" Jeśli już bierzesz się za cytowanie tego, co ktoś napisał, lub uważa, to najpierw przyda się lekcja wolnego czytania. Najlepiej głośnego. Oto ,co napisałem: "Niewielka prośba na koniec: jeśli wciąga Cię przyszłość tego dialogu, to się zaloguj. W przeciwnym razie proszę, byś już do mnie nie pisał." Zatem to nie ja miałem nie odpisywać "jak" się nie zalogujesz. Prosiłem tylko, byś Ty nie pisał do mnie. Nie za trudne? I tak - bez wielkiego wysiłku - dowiodłem Ci publicznie, że kłamiesz. I to nieudolnie. Zawsze to przyjemnie jest usłyszeć od nieudolnego kłamcy, że jest się ćwierćinteligentem internetowym. Osoba autora niesssłychanie podnosi wartość takiego orzeczenia. No nie? Niezdarnie starasz się włożyć w cudze usta coś, co być może sam masz na myśli - choć z tą myślą to bym nie ryzykował. Napisz coś jeszcze - robi się zabawnie. To forum czyta znacznie więcej (wielokrotnie więcej) osób, niż na nim pisze. One też się zabawią. Śmiało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pikpok . IP: *.proxyweb.net 26.03.08, 13:45 doktor_hiszpan napisał: > > > "PS: miałeś nie odpisywać jak się nie zaloguję - wygląda na to że > > jesteś też niekonsekwentny" > > Jeśli już bierzesz się za cytowanie tego, co ktoś napisał, lub uważa, to najpie > rw przyda się lekcja wolnego czytania. Najlepiej głośnego. > Oto ,co napisałem: > "Niewielka prośba na koniec: jeśli wciąga Cię przyszłość tego dialogu, to się z > aloguj. W przeciwnym razie proszę, byś już do mnie nie pisał." Pieknie piszesz, szkoda jednak że nie na temat, powtórzę raz jeszcze bo najwyrazniej nie zrozumiales meritum mojego postu: skoro oskarżasz kogoś o faszyzym na publicznym forum, to badż łaskaw podać na to dowody i miej odwage podpisac sie z imienia i nazwiska. Skoro tego nie robisz jestes zatem oszczerca i kłamcą a do tego tchórzem. A takie osoby mam w pogardzie. > I tak - bez wielkiego wysiłku - dowiodłem Ci publicznie, że kłamiesz. > I to nieudolnie. Patrz co napisałem wyżej i pomyśl jeszcze raz kto tu kłamie. Jedyne czego dowiodłeś, to fakt że jesteś tchórzliwym oszczercą. > Niezdarnie starasz się włożyć w cudze usta coś, co być może sam masz na myśli - > choć z tą myślą to bym nie ryzykował. Hmm, często ci tak ktoś wkłada w usta? > To forum czyta znacznie więcej (wielokrotnie więcej) osób, niż na nim pisze. > One też się zabawią. Ależ tu nie ma nic zabawnego. Zostałeś zmiażdżony i nieudolnie próbujesz sie odszczekiwać. Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_hiszpan Jednak są kłopoty z czytaniem 26.03.08, 19:19 Tu już koleżka nie pomoże. Trzeba samodzielnej pracy. Pisane i czytanie to nie jest jedna i ta sama umiejętność. Nawet jeśli Maciej Giertych uważa coś innego. Strasznie smutny przedstawiasz widok. Powiązany z brakiem wglądu. I tak już pewnie zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_hiszpan Z drugiej strony przyznać trzeba 27.03.08, 10:19 ...że Pan Terlecki - obok kilku rzeczy prawdziwych - wypisuje w swoim felietonie "Jubileusz pomyłek" NIEOPISANE BZDURY I - co ciekawe -nikt nie dopisał mu do tych bzdur żadnego komentarza. www.glos-tn.krakow.pl/readarticle.php?article_id=676 DH. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ttt Nowohucianin roku chce zwrócić tytuł IP: *.chello.pl 12.06.08, 11:01 tego zmumifikowanegokolesia nie wpuszczac do n.huty niech siedzi pod ziemią nie chcemy go tu widziec paszoł won Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znajoma. Nowohucianin roku chce zwrócić tytuł IP: *.chello.pl 20.11.08, 12:52 Tak. Tylko nikt nie zdaje sobie sprawy ile Maciej Twaróg poświęcił, by uświetnić Nową Hutę... Odpowiedz Link Zgłoś