mirtillo1983 24.04.08, 13:36 gdzie w Krakowie lub okolicach jest najwiekszy wybor mebli BRW oraz gdzie sa najniższe ceny (promocje!)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adam Re: Black Red White IP: 193.201.167.* 24.04.08, 14:14 W salonie na Pilotów koło Almy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Black Red White IP: *.chello.pl 02.05.08, 22:44 Ja kupowałem na Borku Fałęckim. Sklep nie największy wprawdzie, ale mieli niezłe ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: Black Red White IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.08, 11:21 Szanowny Kolego. Kupowałem meble BRW w Mix Electtonics na wadowickiej. Przestrzegam cie gdyz ja czekałem na dostawe ponad 3 miesiace. Moja kolezanka zamówiła takze zestaw mebli i czekała ponad 1,5 miesiaca (Kielce). Agent z Mix stwierdził ze maja taka mocna pozycje na rynku ze relizacje terminów dostawy maja gdzies. Ja zamawiałęm meble z okładziną fornirową, na co agent zwracał uwagę, że BRW czeka na fornir własnie by zrobic moje mebelki (to były cztery elementy - 3 wiszace pólki i komoda). Jak bardzo smieszne jest to wytłumaczenie w dobie kapitalizmu - ocen sam. Podsumowując - BRW moze opoznic dostawe mebli o długi czas. Odpowiedz Link Zgłoś