Dodaj do ulubionych

Następne spotkanie

15.09.03, 22:01
21.09, TramBar na Stolarskiej, godzina 16 czy 17? (wolałbym 16, bo wtedy są
większe szanse, że będę :D)

P.S. Do Kuby - przepraszam, że zamilkłem na gg, ale coś mi przestało
działać :-/
Obserwuj wątek
    • Gość: Fassi Re: Następne spotkanie IP: *.chello.pl / *.chello.pl 15.09.03, 22:03
      a gdzie jest stolarska?? :/
      • pavlack Re: Następne spotkanie 15.09.03, 22:22
        Przecznica do Dominikańskiej, a z drugiej strony zaczyna się na Małym Rynku :)

Dojazd tramwajami 1, 6, 7, 8, 18 do przystanku Pl. WW. Świętych. Życzymy
        przyjemnej podróży :D
        • pavlack Re: Następne spotkanie 15.09.03, 22:27
          No i oczywiście zapraszamy wszystkich, których poprzednio nie było (np. mnie :D)
          • balsen Re: Następne spotkanie 16.09.03, 00:14
            Postaram się przyjść, przynajmniej nie jest to info o spotkaniu następnego
            dnia. A na razie to jadę do Brzeska tym pośpiechem o 8:55 i wracam w środex.
            • Gość: Locutus Re: Następne spotkanie IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 16.09.03, 03:26
              Może będę, a może nie... to zależy od tego, ile roboty będę miał na
              pośmierdziałek :-/

Sugeruję jednak godzinę 17:00, bo na szesnastą mogę się nie wyrobić :-/

Pzdr.
              LOKI
              • pavlack Re: Następne spotkanie 16.09.03, 15:29
                Gość portalu: Locutus napisał(a):

> Sugeruję jednak godzinę 17:00, bo na szesnastą mogę się nie wyrobić :-/

Kto będzie mógł to się pojawi o 16, a kto nie to później :) Myślę, że tak
                gdzieś do 19-20 posiedzimy :D

Mnie po prostu chodzi o to, że im później to będzie, tym krócej zostanę :) I
                tak np. 19 to mi raczej nie pasuje, bo pewnie bym się musiał już przed 20-ta
                zbierać...
    • kuba203 Re: Następne spotkanie 16.09.03, 08:26
      pavlack napisał:

> 21.09, TramBar na Stolarskiej, godzina 16 czy 17? (wolałbym 16, bo wtedy są
      > większe szanse, że będę :D)

Mouset prosił, żeby nie było w niedzielę, bo wtedy pracuje...

> P.S. Do Kuby - przepraszam, że zamilkłem na gg, ale coś mi przestało
      > działać :-/

Serwer gg się zjebał :)
      • Gość: mouset Re: Następne spotkanie IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 16.09.03, 11:19
        Niedzieli 21 mówię NIE!
        Mogę w piątek ok 17.30 (ale bezalkoholowo)
        Nastepnie: od poniedziałku do środy po 19 no problem
        • pavlack Re: Następne spotkanie 16.09.03, 15:26
          No niestety, ale chyba większość pracuje/chodzi do szkoły (oprócz niektórych
          leniwych studentów co jeszcze mają wakacje :D) w tygodniu...

Więc ja do wyboru proponowałbym piątek, sobotę lub niedzielę... Ze wskazaniem
          na sobotę lub niedzielę :)
          • yogy Następne spotkanie 16.09.03, 16:53
            NieDzIeLA
            • Gość: mouset Re: Następne spotkanie IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 16.09.03, 19:02
              Nie niedziela (chyba że 26 października) hihihi
              • Gość: Locutus Re: Następne spotkanie IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 16.09.03, 23:47
                NIE dziela
                • Gość: mouset Re: Następne spotkanie IP: 217.96.109.* 16.09.03, 23:48
                  Ni dziela
                  • Gość: Locutus Re: Następne spotkanie IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 16.09.03, 23:48
                    Nie działa?
                    • Gość: mouset Re: Następne spotkanie IP: 217.96.109.* 16.09.03, 23:58
                      Nie mam siły już pisać że w żadną niedzielę nie mogę
                      • Gość: Locutus Re: Następne spotkanie IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 17.09.03, 00:51
                        No rozumiem. Ale ja w piątek nie mogę :-/

Zostaje sobota...

Pzdr.
                        LOKI
                        • Gość: mouset Re: Następne spotkanie IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 17.09.03, 08:50
                          Ale nie możesz w żaden piątek czy TEN piątek?
                          • Gość: Locutus Re: Następne spotkanie IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 18.09.03, 06:12
                            W piątki są rockoteki w rotundzie. Wprawdzie nie chodzę tam co tydzień, ale
                            jednak czasami chodzę. I tak np. w tym tygodniu idę. :-)

Pozdrawiam.
                            LOKI
                            • Gość: mouset Re: Następne spotkanie IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 18.09.03, 10:03
                              A poniedziałek - czwartek nikomu nie pasi?
                              • yogy Następne spotkanie 18.09.03, 16:15
                                Gość portalu: mouset napisał(a):

> A poniedziałek - czwartek nikomu nie pasi?

NJET
                                • pavlack Re: Następne spotkanie 18.09.03, 18:26
                                  W ten łikend mnie pasi tylko niedziela. I widzę, że większości (sorry mouset ;)
                                  też... więc chyba wybierzemy niedzielę???
                                  • Gość: mouset Re: Następne spotkanie IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 18.09.03, 19:59
                                    "wybierzemy" ?!?!?!?!
                                    • pavlack Re: Następne spotkanie 18.09.03, 22:41
                                      No dobrze, to robimy głosowanie.

Do wyboru: piątek, sobota, niedziela. Proszę wysłać w TYM temacie posta z
                                      dniem, który Wam najbardziej pasi, później się to podliczy i już. Demokracja:D

Liczę na głosy: mouseta, Adasia, Kuby, Yogiego, Lokiego, Fassiego, Voitha,
                                      Miśka K, Michała W. i każdy kto chce jeszcze przyjść, niech zagłosuje :D

Obawiam się tylko, że jeśli to ma być piątek, to juz nie zdążymy policzyć
                                      głosów :D

Ja głosuję na niedzielę :D
                                      • Gość: Locutus Re: Następne spotkanie IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 19.09.03, 04:55
                                        Przyłączam się do Pavlacka i mówię NIE! DZIELA!. :-P

Sorry Winnetou... znaczy sorry Mouset :-P

Pzdr.
                                        LOKI
                                        • yogy Następne spotkanie 19.09.03, 17:00
                                          NieDZieLa
                                          • kuba203 Re: Następne spotkanie 19.09.03, 18:17
                                            Wstrzymuję się od głosu. W sobotę nie mogę, mogę w poniedziałek, wtorek, etc. W
                                            niedzielę też mogę, jeśli koniecznie chcecie...
                                            • pavlack Re: Następne spotkanie 19.09.03, 22:40
                                              Czyli mamy 3 głosy na tak (Ja, yogy, Loki) + rozmawiałem z Miskiem K, też jest
                                              za niedzielą. Kuba się wstrzymał, nie wypowiedzieli się Adaś, Fassi, Voith.
                                              Mouset jest przeciw niedzieli.

Z tego wynika, że raczej zostanie niedziela godzina 17, ale poczekamy jeszcze
                                              do jutra jakby ktoś coś zaproponował innego :)
                                              • Gość: ADAŚ Re: Następne spotkanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.03, 22:44
                                                Adaś się nie wypowiada, bo i tak się dostosuje.
                                                • yogy Następne spotkanie 19.09.03, 22:56
                                                  Gość portalu: ADAŚ napisał(a):

> Adaś się nie wypowiada, bo i tak się dostosuje.

Ale Adaś zostawia 339-04 gdzieś na trasie, bo 17 to już poza szczytem!!!
                                                  Jeździmy MPK!!!
                                                  • Gość: ADAŚ Re: Następne spotkanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.03, 09:05
                                                    Panie Yogi

To była brygada całodzienna 339-05. Ona kursuje zawsze, nie tak jak "135"
                                                    czy "137".
                                                    Brygady szczytowe 339-02 i 339-04 są uruchamiane w "D".
                                                  • pavlack Re: Następne spotkanie 20.09.03, 14:47
                                                    Mnie niestety (żałuję bardzo) znów nie będzie...
                                                    Przepraszam za zamieszanie, ale dowiedziałem się o tym dopiero dzisiaj rano, i
                                                    nie jest to zależne ode mnie.

Może następnym razem się uda :)
                                                    P.S. Jeśli ewentualnie chcecie, to możemy to spotkanie na kiedy indziej
                                                    przełożyć... bo z tego co widzę, to tylko Kuba, yogy, Adaś i Loki mogą.
                                                  • Gość: Misiek K Re: Następne spotkanie IP: *.chello.pl 20.09.03, 15:08
                                                    Ja tez moge i jestem chetny.
                                                    w przyszly weekend mam juz dwie imprezy zwiazane z moimi imieninami wiec
                                                    odpada ;)
                                                  • Gość: mouset Re: Następne spotkanie IP: *.ghnet.pl 20.09.03, 16:33
                                                    Wszstkiego najlepszego!
                                                    W przyszły weekend moge w sobotę, piątek pod znakiem "?"
                                                    Niedziela of course not
                                                  • kuba203 Re: Następne spotkanie 20.09.03, 17:55
                                                    W sobotę za tydzień również prawdopodobnie nie mogę :(
                                                    Ale wiecie co? Spotkajmy się jutro i tak (kto może), już się tak nastawiłem
                                                    psychicznie :) To jak? Tramwaj-Bar, godz 17, przyjdzie ktoś?
                                                  • Gość: Locutus Re: Następne spotkanie IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 20.09.03, 23:05
                                                    Przybujam się, ale ktoś mi musi obstawić browca, bo mi się flota skończyła...

:-P

A Michał Wojtaszszszek będzie?

Pzdr.
                                                    LOKI
    • Gość: Locutus Deklaracje IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 21.09.03, 15:02
      No to kto deklaruje obecność? Bo jak nikt nie potwierdzi, to ja wymiękam :-/

Pzdr.
      LOKI
      • Gość: Fassi Re: Deklaracje IP: *.chello.pl / *.chello.pl 21.09.03, 15:33
        niestety, ani mnie ani Voitha ani Lestata nie bedzie :(
    • Gość: nnn Re: Następne spotkanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.04, 23:09
      nnn
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka