Dodaj do ulubionych

Kim jest ten cham....

18.07.08, 00:15
ktory oplul Kazimierza Kutza i przy okazji charknal ze swada w
kierunku obecnego Premiera?
Taki podobny do prezesa, ale jakby bez mozgu.
Obiektywne media z Torunia uzywaja tedo samego jadu.
Najlepsze sa media obiektywne i derektor obiektywny i obiektywni
sluchacze i patrzacze
lolek
Obserwuj wątek
    • doktor_hiszpan Pierwszy raz go widzę... 18.07.08, 00:24
      ...musi jakiś świeży błazen. A nie odgrażał się, że pójdzie po brata?

DH

lolekitola napisał:

> ktory oplul Kazimierza Kutza i przy okazji charknal ze swada w
      > kierunku obecnego Premiera?
      > Taki podobny do prezesa, ale jakby bez mozgu.
      > Obiektywne media z Torunia uzywaja tedo samego jadu.
      > Najlepsze sa media obiektywne i derektor obiektywny i obiektywni
      > sluchacze i patrzacze
      > lolek
      • lolekitola Re: Pierwszy raz go widzę... 18.07.08, 00:26
        to on ma brata?
        Slyszalem,ze widziano ksrokopie listu z ktorego wynikalo, ze brata
        moze ma ale on sam to siostra....
        lolek i tola
        a jak tego listu nie ma to znaczy ze byl...
        • doktor_hiszpan Dobre pytanie. Własnie nie wiem, czy ma. 18.07.08, 00:31

...ale chłopaki ze Żoliborza opowiadali o jednym takim, co - ile razy go kopli w d..., bo się nie nadawał do zabaw, to się odgrażał, że przyjdzie z bratem.

DH

lolekitola napisał:

> to on ma brata?
          > Slyszalem,ze widziano ksrokopie listu z ktorego wynikalo, ze brata
          > moze ma ale on sam to siostra....
          > lolek i tola
          > a jak tego listu nie ma to znaczy ze byl...
          • lolekitola . Własnie nie wiem, czy nie przyszedl 18.07.08, 00:40
            i brat ma podobno zostac jeszcze do albo imopismentu albo ze dwa
            lata czy cos. W kazdym razie musi strzezwiec.
            lolek
            • gosia.43 Ciekawe , co też miał na mysli 18.07.08, 09:47
              gadając o eliminacji pana Kazimierza , bo mnie to sie nasuwa od razu
              pani Barbara....a to juz byłoby paskudnoscią okrutną...
              gosia

chociaż ja nie wiem , czy on w ogóle jest w stanie mysleć..
              g
              • gosia.43 Re: Ciekawe , co też miał na mysli 18.07.08, 09:56
                wróć...eliminowaniu...upsss..:)))
                g
                • lech.niedzielski Macie na myśli tego obrzydliwie brzydkiego ... 18.07.08, 19:28
                  ... karła o tłustej nalanej mordzie i wytrzeszczu ?
                  • gosia.43 Re: Macie na myśli tego obrzydliwie brzydkiego .. 18.07.08, 19:44
                    ..i tych oczkach malutkich..rozbieganych , z których taki jad bije i
                    ten francowaty ślinotok..brrrrrrrrrr
                    gosia
              • domine.quidam Re: Ciekawe , co też miał na mysli 18.07.08, 22:50
                Pan Kutz obraził mnie. Nie pierwszy raz. Pan Kutz jest wrogiem Polski. Pan Kutz
                jest moim wrogiem. Już wolę tego drugiego, choć gorzej wygląda.
                • lolekitola Re: Ciekawe , co też miał na mysli 19.07.08, 00:07
                  kolega domine mowiac..ze pan Kutz Go obrazil...
                  I mniej ciekawe skad sie bierze upodbanie do takiego wyboru....ale
                  to albo podobioenstwo ideowe albo indoktrynacja...
                  Kolego domine...
                  pan Kutz zajmowal sie tym czym bal sie w tamtym czasie zajmowac ten
                  ktorego wolisz....i nie interesuje mnie dlaczego go wolisz, ale
                  sadze ze nie dlatego ze sie bal...
                  pan Kutz uzywa jezyka jaki jest codziennoscia dla regionu z jakiego
                  sie wywodzi, jaki zna i jaki kocha...pan Kutz ma charakter...a
                  wybrany przez Ciebie jedynie brata i to z charakterem slabym...
                  Mnie nie jest dane opiniowac negatywnie to co dla Ciebie staje sie
                  esencja dnia biezacego, jednak z takimi jak Twoj wybraniec dzis
                  zylbys w miejscu z jakiego wyprowadzil nie tylko Ciebie, tez i pan
                  Kutz...
                  i ten drugi za przeproszeniem to przy Kutzu kuc...

lolek i tola

• domine.quidam Re: Ciekawe , co też miał na mysli 19.07.08, 00:37
                    Jeden robił dobrze, drugi robił źle; jeden robi dobrze, drugi robi źle; jeden
                    będzie robił dobrze, drugi będzie robił źle. I przeszłość ważna, i
                    teraźniejszość, ale i przyszłość ważna a może i najważniejsza.
                    Nie, nie mój wybraniec dziś.
                    Kuc, właśnie wolałbym teraz Kuc, choć i Kutz mi nie przeszkadza. Nie chciałbym
                    jednak jechać dziś dalej na Kutzu. I nie w tę stronę. Od pewnego czasu jest to w
                    przypadku tego pana coraz bardziej dla mnie jasne. I wcale to nie jest oznaka
                    aprobaty dla drugiego pana. To tylko wskazanie na konkretny przypadek z udziałem
                    obu panów.
                    • lolekitola Re: Ciekawe , co też miał na mysli 19.07.08, 01:23
                      domine.quidam napisał:

To tylko wskazanie na konkretny przypadek z udziałe
                      > m
                      > obu panów.
                      Ten konkretny przypadek to odniesienie sie do wypowiedzi
                      Kaczynskiego na temat stanowiska Kutza dotyczacego problematyki
                      slaskiej....a wiec uzrpator opiniuje i wyrokuje w kwestii jaka dla
                      niego jest materia obca takze i w sferze jezyka....kacznski w
                      ankiecie o znajomosc jezykow obcych jest porownywalny ze
                      Stalinem....a Satalin w rubryce znajomosc jezykow obcych ,
                      wpisal :gruzinski slabo
                      I to jest podobienstwo niepodwazalne ....i nie do przecenienia.
                      Bywa, ze w nisko ulokowanych glowach rodzi sie cuchnaca koncepcja
                      jedyniesluszna....
                      Kutz nie jest olbrzymem, ale wobec kaczynskiego to gigant i
                      niekwestionowany bohater....nawet jesli Ty uwazsz Go zaq
                      kontrowersyjengo...porownywanie zyciorysow tych dwu panow jest
                      ublizaniem jednemu z nich....i to sie nie godzi....Chyba, ze
                      niebojkotowanych mediach...no ale nie jest chwala Bogu obowiazkowym
                      wariant torunski....choc pewnie i dla tego bizaco wybieranego przez
                      Ciebie Kopernik to tez element do eliminowania....
                      Pozna pora ale nigdy za pozna, zeby pozostawac przy swiadomosci...
                      lolek i tola d. bliscy bolka
                      • domine.quidam Re: Ciekawe , co też miał na mysli 19.07.08, 01:42
                        Obaj ci panowie to giganci, przy których jestem maluczki, niezależnie od mojego
                        osądu ich dotychczasowych dokonań.
                        Dlaczego chcesz mnie przekonać, że nie mam prawa inaczej spostrzegać tego, na co
                        Ty patrzysz po swojemu? Przecież bardzo serio przyjmuję Twoje odmienne od mojego
                        spojrzenie na kwestie wielkości. A któremu, skoro przywołałeś Stalina, bliżej
                        do Hitlera? Można, oj można, tak dalej dysputę ciągnąć… przeciągać.
                      • domine.quidam Re: Ciekawe , co też miał na mysli 19.07.08, 01:43
                        Dobranoc!
                        • lech.niedzielski Jarek wzorcem męskiej urody. I wdzięku. 19.07.08, 17:26
                          Nawet Jolka Sz. wyrzgała się na Niego ?!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka