Gość: ana IP: *.dau.citynet.pl 30.09.03, 15:51 Byłam w niedzielę 28.09 na pustyni...Pięknie..ale nie zrobiła na mnie takiego wrażenia jakiego oczekiwałam...Rzeczywiscie zarasta jšro�linno�c...Ale jest klimatowo!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piter Re: Pustynia Błędowska IP: *.acn.waw.pl 05.10.03, 17:49 nie bylem tam ale przed chwila mowilem kolezance ze w polsce jest jakas pustynia a ona na to "taaaaaaaaaaaaaa:P" i mi nie wierzy to jej pokazalem ta strone i sie jej zrobilo lyso, heh, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: Pustynia Błędowska IP: *.acn.waw.pl 05.10.03, 17:53 Ada pozdrawiam Cie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stulatek Re: Pustynia Błędowska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.03, 14:34 byłem wczoraj pierwszy raz na "pustyni" niestety sie zawiodlem na widoku ktory ujzalem z bunkra, widok malego nowego lasu na pisaku nie zrobil na mnie wrazenia a szkoda bo obieclaem sobie duzo, szkoda ze "czerwone barany" zalesili ten teraz Odpowiedz Link Zgłoś