krzychut 29.07.08, 22:37 Wygrałem w toto-lotka. Jutro do roboty;-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolekitola wała! wała , woła ktos 29.07.08, 22:41 A Ty sądzisz , ze powinienes wygrac czy raczej rezygnowac z tego co lubisz? Pracuj i pracuj...to jest i swieto i codziennosc, a grac graj bo to zabawa....byle nie co dnia sie tak baw... lolek Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: wała! wała , woła ktos 29.07.08, 22:57 No co Wy Lolekitola!? Pomarzyć se raz na kumulację nie można? A wy nie dajecie Bogu szansy? Ja chociaż kupiłem los... Odpowiedz Link Zgłoś
lolekitola dostaje szanse i nie skorzystal 29.07.08, 23:05 no i co w takim razie , tracic wiare? Jutro ma byc znow upalnie , to nie klopot ale ze slonecznie to juz chyba tez jego wina:) lolek ( a tola poszla na lody) jak to tole:) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 wiedzialam ,że tak bedzie.... 30.07.08, 00:53 ..i w ogóle nie posłałam nawet na chybił...Pewnie znowu wygrał ktos z "ukladu"...:) gosia z tym upałem , to juz lekka przesada...ze skrajności w skrajność...albo tak zimno ,ze nie wiadomo czym się grzac , albo znowu grzeje niemiłosiernie...., że schładzać sie już nie ma jak...że tez jakos nie moze być umiarkowanie ..:) Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 ponoć wszystkie trafienia padły w Toruniu 30.07.08, 08:21 będzie miał Tadzio na odwierty, he,he Odpowiedz Link Zgłoś
latarnick Re: ponoć wszystkie trafienia padły w Toruniu 30.07.08, 10:39 nieprawda, gry liczbowe zawsze byly domena bezpieki Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 Re: ponoć wszystkie trafienia padły w Toruniu 30.07.08, 19:02 latarnick napisał: > nieprawda, gry liczbowe zawsze byly domena bezpieki < no i się zgadza, bo Rydzyk to sowiecki szpion, dlaczego go z Niemiec wygnali ? Odpowiedz Link Zgłoś