stefan26 20.08.08, 23:08 cos wydaje mi sie, ze Eros wybral zycie podroznika, niczym krasnal z ogrodu ojca Amelii :D "pozdrowienia z Barcelony" kolumber.pl/photos/show/golist:578/page:58 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzychut Re: eros spetany? 21.08.08, 09:38 Twórca rzeźby marketingowo jest prawie tak samo dobry jak Bill Gates. Namówić kolejne miasto na urządzanie składu złomu w centrum to prawie taka sama sztuka jak uszczęśliwianie ludzi coraz gorszymi wersjami windows;-) Odpowiedz Link Zgłoś
eeeee1 Re: eros spetany? 21.08.08, 10:36 krakowskie koscioly tez sa tylko kopiami tych rzymskich (np. Il Gesu), a jakos nikt nie mysli usuwac ich z ulic co wiecej, nawet krakowskie pomniki sa kopiami zagranicznych (np. Thorvaldsen) Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: eeee tam! 21.08.08, 10:46 Chodzi mi o to, że moim zdaniem talenty marketingowe Mitoraja znacznie przewyższają talenty artystyczne. Kuniec i kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
gph wszystko kwestią dobrego zalania formy :D 21.08.08, 12:49 a potem to już można lać póki metal gorący... paież, eros, eros, papież, itakdalej. Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: wszystko kwestią dobrego zalania formy :D 21.08.08, 13:04 A bandaż? Zapomniałeś o bandażu;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: wszystko kwestią dobrego zalania formy :D 21.08.08, 13:19 krzychut napisał: > A bandaż? > Zapomniałeś o bandażu;-) oraz o kiepach, sikach i kupach w środku :D Odpowiedz Link Zgłoś
stefan26 Re: wszystko kwestią dobrego zalania formy :D 21.08.08, 14:08 ja znow slyszalem, ze stanowi mocny punkt prokreacyjny... :) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: wszystko kwestią dobrego zalania formy :D 21.08.08, 14:20 stefan26 napisał: > ja znow slyszalem, ze stanowi mocny punkt prokreacyjny... dobrze że nie poboru krwi.. :D Odpowiedz Link Zgłoś