Dodaj do ulubionych

do ADMINA forum w sp. sabbiny

IP: *.pl / 192.168.1.* 09.10.03, 09:10
Błagam, niech ktos usunie to dziecko z forum, bo mnie sie robi słabo jak ja
czytam: czemu nie pisze tych bzdetów na forach tematycznych, alebo czemu nie
załozy swojego własnego forum, posiconego upajaniu sie własna megalomanią?/?

Ja juz mam tej pannicy dosyć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Obserwuj wątek
    • peteen uprzejmie onformuje, że to jest chłopię... 09.10.03, 09:18
      udające kobietę (ma problemy z własna seksualnością)a, jak dobrze wiesz, nie
      stworzono jeszcze forum zboczorum i stąd jego (sabbina) obecność tu...
      • peteen hi hi, po raz pierwszy kogoś "onformowałem"... :c) 09.10.03, 09:21

• garg_ul Re: uprzejmie onformuje, że to jest chłopię... 09.10.03, 16:13
        > nie
        > stworzono jeszcze forum zboczorum

Ale forum horrorum jest, to czemu się tam nie podepnie ;))
    • das_bot Re: do ADMINA forum w sp. sabbiny 09.10.03, 11:15
      Hm, z sabbina problem je. Kiedyś już pytałem, co wy na nią, ale ludność
      odpowiedziała, że toleruje to osobliwe zjawisko. Dlatego - wbrew temu co głosi
      sama antybohaterka - nigdy jej nie banowałem. Wypowiedzcie się co uważacie
      ostatecznie. Czy się jej pozbywać, czy wystarczy ignorowanie jej/jego postów.

pozdrawiam

das_bot
      • Gość: ja_tutaj POZBYC !!!!!!!!!!!! n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 11:31
      • znak_yrden Re: do ADMINA forum w sp. sabbiny 09.10.03, 11:58
        ja też prosze o usunięcie jej z forum, bo jak mam potzrebe bycia wyzywana od
        bezrobotnych leniów to moge skorzystac z innej osoby, nie z bluzgów sabbiny.
        Poza tym nie jest to forum ekonimiczne, a krakowskie.
        • kapitan.kirk Nie przesadzajcie... 09.10.03, 12:03
          Wolność jest, tudzież demokracja. Z maklerami (czy też ludźmi onych udającymi)
          rozmawiać obowiązku nie ma, a bywają wszak tak wdzięcznymi obiektami do
          natrząsania się zeń. Już w średniowieczu nasi przodkowie sprowadzali sobie do
          zamków różne potworki, żeby ich zabawiały w chwilach znudzenia; czemu mamy być
          gorsi?
          Pozdro
          • garg_ul "Wolności nie należy utożsamiać ze swawolą. 09.10.03, 16:19
            Swawola jest tam, gdzie wszystko wolno, bo nie ma żadnych wartości. Wolność
            jest tam, gdzie są człowiekowi zadane pewne wartości, pomiędzy którymi trzeba
            wybrać - jedne odsunąć, inne uznać za rzeczywistość."

Hawgh, rzekłem.
    • Gość: kobita1 Po dwakroc zal !!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 09.10.03, 14:55
      Drogi Das_Bocie!!! Pytanie o nasze biedne dziecko specjalnej troski wcale nie
      jest blache! Oczywiscie nie z powodu tego stworzenia lecz problemu stopnia
      otwartosci forum. Racje ma kapitan przypominajac o demokracji i wolnosci
      wyrazania pogladow. Ale tez maja racje osoby wspominajace o herbertowskiej
      kwestii smaku - cos nie jest zabronione prawem, lecz u czlowieka przyzwoitego
      wywoluje odruch wymiotny...Niestety podzielam zarowno pierwszy jak i drugi
      poglad.
      Sabbin - jak go wdziecznie nazywa peteen slusznie wskazujac na problemy z
      identyfikacja plciowa tegoz - nie bedzie pisywac na forach ekonomicznych. Po
      pierwsze zostalby zjedzony z kapciuszkami po kilku pierwszych postach.Po drugie
      jemu nie idzie o wymiane pogladow na temat gieldy poniewaz sie na tym nie zna,
      lecz na stworzeniu obrazu elitarnej, zamoznej osoby sukcesu, ktora tak
      rozpaczliwie pragnie byc! Kazdemu wolno marzyc:)nawet temu biednemu
      stworzeniu! Mierzi mnie jednak arogancja przeradzajaca sie w agresje, ktora tak
      systematycznie prezentuje poniewaz postawa taka niszczy to forum. Odstrasza
      interesujacych,dowcipnych, towarzyskich ludzi! Wywoluje destrukcje!Zal:(

Das_bocie drogi! Ja jeszcze troszke pewnie wytrzymam, jesli nic sie nie zmieni
      trzeba pewnie bedzie poszukac sobie dobrego towarzystwa gdzie indziej :( Po
      dwakroc zal!
      • sabbina pożyjemy zobaczymy ! 09.10.03, 15:07
        najażniejsze nie reagować na anonimy, osób, które wstydzą się (albo czegoś
        boją) i nawet nie chcą się zalogować !
        Ta kobitka sie logować nie chce, bo to facet, który zasypywał mnie mailami na
        skrzynkę, a którego no.. ola... łam.
        Po czym poznaję ?
        te określenia "herbertowska kwestia smaku" - identycznie jak w mailach które
        otrzymuję !

Na anonimy się nie odpowiada !
        Po czym poznaję ?
        otrzymuję !

Po czym poznaję ?
        otrzymuję !

• jottka Re: Po dwakroc zal !!!! 09.10.03, 15:08
        cos w tym jest

nie ma po co banowac sabcia, bo to cenzura, której z definicji jesteśmy przeciw

ale ono męczące jak cholera - nawet jak mu sie nie odpowiada, to są tacy,
        którzy wchodzą ufnie na mało znane im forum i biorą opowiastki sabcia za dobrą
        monetę. wtedy czasem dla dobra publicznego odpowiedzieć trzeba, na co sabcio
        rzuca sie z entuzjazmem i da capo senza fine :(

czy nie można by mu na przykład wysłać prywatnego listu od dasbota i
        uświadomić, że cieszymy sie, że sie do nas przywiązał i wreszcie przyjaciół
        znalazł, ale żeby ograniczył sie np do jednego wątku pt 'liczne przewagi
        sabcia'?

może z czasem mu przejdzie, a jak ktos będzie chciał mu podotrzymywać
        towarzystwa, to będzie tam zaglądał
        • das_bot Re: Po dwakroc zal !!!! 10.10.03, 11:41
          jottka napisała:

> cos w tym jest
          >
          > nie ma po co banowac sabcia, bo to cenzura, której z definicji jesteśmy
          przeciw
          >
          > ale ono męczące jak cholera - nawet jak mu sie nie odpowiada, to są tacy,
          > którzy wchodzą ufnie na mało znane im forum i biorą opowiastki sabcia za
          dobrą
          > monetę. wtedy czasem dla dobra publicznego odpowiedzieć trzeba, na co sabcio
          > rzuca sie z entuzjazmem i da capo senza fine :(
          >
          > czy nie można by mu na przykład wysłać prywatnego listu od dasbota i
          > uświadomić, że cieszymy sie, że sie do nas przywiązał i wreszcie przyjaciół
          > znalazł, ale żeby ograniczył sie np do jednego wątku pt 'liczne przewagi
          > sabcia'?
          >
          > może z czasem mu przejdzie, a jak ktos będzie chciał mu podotrzymywać
          > towarzystwa, to będzie tam zaglądał

Widzi mi się, że rozsądnie gadasz. Dziękuję za sugestię, którą wprowadzę w
          życie. To eksperckie podświetlenie okazało się strzałem w dziesiątkę :)
          • jottka niema 10.10.03, 11:49
            za co, o prowizji możemy porozmawiać prywatnie jak ekspert z ekspertem :)
      • gph oj nie.. oj nie tak to miało być dziewczyno 09.10.03, 15:09
        mieliśmy razem pójść na wino
        a tu pech
        zamknęli nam sklep.

tralalalalaaa.
        czołem kobita!
    • Gość: kobita1 Jak facet z facetem! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 09.10.03, 16:12
      Giepechu drogi! Na co mi przyszlo!!! Znowu jestem facetem!!! I to facetem w
      karesach i awansach!!! Imaginuj sobie - Herbertowskich!!!
      Nic to! Jest nadzieja:) W innym watku sabbim pisze zem dziecko:)

Z wiadomymi wyrazami,
      kobita1
      • gph Re: Jak facet z facetem! 09.10.03, 16:21
        jak ono podrywasz mailem w słowach nieprzystojnych zapewne..
        to musisz się liczyć z tym, że w pewnym momencie prawda na jaw wyjdzie..
        • Gość: kobita1 Re: Jak facet z facetem! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 09.10.03, 16:38
          Jakich nieprzystojnych???? Przystojnosc moja jest w najwyzszym stopniu
          niekwestjonowana!!!!

MYslisz ze sabbin wyczul moje prawie skonczone 13 lat i prokuratora sie
          przestraszyl?
          • gph Re: Jak facet z facetem! 09.10.03, 16:40
            Gość portalu: kobita1 napisał(a):

> Jakich nieprzystojnych???? Przystojnosc moja jest w najwyzszym stopniu
            > niekwestjonowana!!!!
            >
            > MYslisz ze sabbin wyczul moje prawie skonczone 13 lat i prokuratora sie
            > przestraszyl?

a może(ś) onemu zdjęcie przesłała
            i temu tak panicznie zareagował? ;)
            • Gość: kobita1 Re: Jak facet z facetem! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 09.10.03, 16:59
              Moja fotka sabbina by w zone Lotha przemienila:) A jak mi sie wydaje ono
              jeszcze dycha i literki jakowes z siebie wydaje....
              • gph Re: Jak facet z facetem! 09.10.03, 17:03

> Moja fotka sabbina by w zone Lotha przemienila:)
                to i tak lepsze niż przemiana dajmy na to.. w Lothara Matheussa
                albo co gorsze Olivera Khana...
                • Gość: kobita1 Re: Jak facet z facetem! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 09.10.03, 17:16
                  ...albo dejmy na to taka Cheer. Piekna Barbie bez niepotrzebnych zeber, ktore
                  zjawiskowa urode by psuly:)
                  • gph zazdrość 09.10.03, 17:21

> ...albo dejmy na to taka Cheer. Piekna Barbie bez niepotrzebnych zeber, ktore
                    > zjawiskowa urode by psuly:)

przez Cię przemawia...
                    też byś chciała być taka porcelanowa..
                    • Gość: kobita1 Re: zazdrość IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 09.10.03, 17:27
                      ...co ty!!! Przeciez bym sie potlukla na pierwszym lepszym zakrecie. Poza tym
                      te loki do kolan siegajace pewnie by mi sie od razu w szprychy wkrecily. A na
                      nocna zmiane jezdzic trzeba!!!
    • Gość: SEVEN pusty smiech IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 09.10.03, 16:18
      jak das bot pisze, ze nigdy nie banowal sabbiny to mnie pusty smiech
      ogarnia, litosci !!!!!!
      • peteen a banował ? 09.10.03, 16:21
        mnie chodzi po głowie tylko obłąkany piotruś pan, przeca sabcio "jeździł" do
        chorwacji i gdzie tam jeszcze...

w sumie sabbin zaczyna byc niebezpieczny, głównie dla tych, którzy tu nowi i -
        nie daj bóg - skorzystają z tych jego głupkowatych podpowiedzi biznesowych...

może gdyby bot napisał mu, żeby raczej z nami o sporcie, kulturze i polityce
        rozmawiał, a biznes i inne głupstwa se darował, to mozna by z sabbinem jakos
        żyć, hę ?
        • mikolaj7 tak:) 09.10.03, 16:41
          nieopatrznie wszedl na nasze forum, my wiemy kto to jest:)
          • sabbina Re: tak:) 09.10.03, 16:50
            Nic nie ma nieopatrznie :)
            jak żeś sprytny ustal po IP mój adres, wpadniesz do biura pogadamy, nawet się
            nie będziesz specjalnie trudził, bo firmę prowadzę koło Rynku Głównego.
            he :) he :)

Kurcze,lubię czytać jak o mnie rozmawiacie :)))

• garg_ul Re: tak:) 09.10.03, 16:53
              > Kurcze,lubię czytać jak o mnie rozmawiacie :)))

To już zdążyliśmy zauważyć. Niestety.
            • Gość: MICHAL Re: tak:)Sabbina jest OK niech zostanie. IP: *.skane.se 09.10.03, 20:54
    • emka_1 tam sabbin będzie wery łelkom z otwartymi rencami 09.10.03, 22:14
      :) i licznik podbije, i wdzięcznych czytelników znajdzie:)

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=10038
      • jottka Re: tam sabbin będzie wery łelkom z otwartymi ren 09.10.03, 22:18
        za skromna publiczność :(
        • sabbina witam i o powody złośliwości się pytam ? 09.10.03, 22:41

• emka_1 szczera życzliwość to jest :) 09.10.03, 22:50
            nie doceniasz trudu włożonego w znalezienie odpowiedniej piaskownicy dla ciebie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka