nyame 27.09.08, 22:25 polecacie czy raczej odradzacie?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzychut Re: UPC-internet 27.09.08, 22:34 Mam od kilku lat w pakiecie z TV i telefonem. Nie narzekam. Zawiesza się czasem telefon, ale internet chodzi bez zarzutu. Odpowiedz Link Zgłoś
wrednisia Re: UPC-internet 27.09.08, 22:40 Ja również polecam. Dobra cena i działa bez zarzutu. Odpowiedz Link Zgłoś
nyame Re: UPC-internet 27.09.08, 22:44 no wlasnie interesuje mnie internet i telewizja...chyba nie musze wtedy brac odrazu telefonu, prawda? tak mi sie przynajmniej wydaje z tego, co wyczytalam na ich stronie... Odpowiedz Link Zgłoś
wrednisia Re: UPC-internet 27.09.08, 22:51 Nie musisz :) Ja mam internet i telefon. Popytaj, czy mają jakieś promocje, jeśli zdecydujesz się na dwie usługi. Odpowiedz Link Zgłoś
nyame Re: UPC-internet 27.09.08, 23:11 no wlasnie znalazlam cos o tych znizkach/promocjach przy braniu 2 uslug...to naprawde sa jakies znizki czy to tylko tak ladnie wyglada? i nie wiecie gdzie mozna zobaczyc dostepne programy w pakietach tv? bo na stronce sie nie wiswietlaja:( Odpowiedz Link Zgłoś
wrednisia Re: UPC-internet 27.09.08, 23:21 Ech, przysłali mi ostatnio ulotkę z ofertą programową, ale wyrzuciłam:/ Zawsze możesz podejść do biura obsługi klienta na Grzegórzecką - tam się wszystkiego dowiesz. Zniżki są rzeczywiste, oczywiście największe przy wyborze wszystkich trzech opcji, ale pamiętam, że przy dwóch też coś było. Ja przedłużałam umowę i dostałam całkiem niezłą cenowo ofertę. Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: UPC-internet 28.09.08, 00:18 Przeniesli się chyba na ul. Lublańską, do biurowca Bumy. Odpowiedz Link Zgłoś
felix_macierewicz Re: UPC-internet 28.09.08, 08:00 internet 10GB + pełny pakiet TV /bez telefonu/ = 118 zł jestem zadowolniony, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
ag_th Re: UPC-internet 21.10.08, 16:37 ale to potwornie wyosie ceny - koszą na asę jak cholera, przecież to i tak nie jest 10 Mega Odpowiedz Link Zgłoś
janszy2 Re: UPC-internet 28.09.08, 11:14 TV - tak , INTERNET - tak , Telefon - nie ( totalna porażka )mam tylko dwa pierwsze elementy .Przy rondzie Barei mi to chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
wrednisia Re: UPC-internet 28.09.08, 13:02 A co jest nie tak z telefonem? Ja mam i jestem zadowolona- działa bez zarzutu. Odpowiedz Link Zgłoś
igloo_mx Neostrada to jet to! 28.09.08, 13:16 Neostrada górą - jest debeściarska dla wszystkich rapidshare-maniaków i nie tylko. W multipakiecie dostaniesz też TV + telefon (voip) + router WiFI. Odpowiedz Link Zgłoś
klaczkafiglaczka Re: Neostrada to jet to! 29.09.08, 17:21 Neostrada, Orange jak i TPSA w całości są do d.... Ja odradzam Dialog: przeżyłam koszmar, gdy trzeba było załatwiać reklamację we Wrocławiu i płacić kupę forsy za kontakty z ich Infolinią. Były też sęki z rozwiązaniem umowy. Jestem zadowolona z Ery: mam telefon komórkowy, domowy i internet: zero jakichkolwiek problemów. A i o UPC słyszałam same dobre opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
guyb Re: UPC-internet 28.09.08, 20:44 Cenowo oferta jest całkiem niezła, ale 1. Nie zgadzaj się na "elektroniczną fakturę". Miało być ułatwienie, a są same problemy. Taka elektroniczna faktura idzie do klienta dłużej niż zwykła wysłana Pocztą Polską. Pozatym system, gdzie ogląda się te faktury jest niedopracowany i działa bardzo wolno. 2. Uważaj przy przedłużaniu umowy. Ja mam wprawdzie sam internet, ale przy przedłużeniu chcieli mi wcisnąć warunki gorsze niż nowym użytkownikom. To dotyczy nie tylko UPC ponieważ to właśnie był powód rezygnacji z usług TPSA. Pod względem technicznym ich internet działa całkiem nieźle. Czasami coś się przywiesi, ale nie przypominam sobie większych awarii. Odpowiedz Link Zgłoś
etiennette87 Re: UPC-internet 22.10.08, 15:32 ja mam internet+telewizja..na neta nie narzekam mam 4Mb,telewizja tez spoko ale drugi raz telewizje brała bym gdzie indziej :) zależy jakie masz potrzeby..pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dobry_obserwator jakość konsultantów - poniżej krytyki 24.10.08, 12:27 Witam, UPC mam od pół roku. Internet działa, jest za tą cenę naprawdę porządku, przerw w dostawie usługi nie mają. Jestem w pełni zadowolona. Niestety - jeżeli chcesz cokolwiek dowiedzieć się, zmienić abonament na wyższy, czy cokolwiek co Cię do biura obsługi klienta - telefonicznego - skieruje - BIADA CI! Pani konsultant pyta mnie: czy rozdzielać będę internet przez komputer czy telewizor, ja chcę router, a ona przysyła montera do przedłużenia kabla. Po prostu parodia!!! Dopiero po rozmowie z 3 konsultantami, jak jesteś kumaty i np wiesz, że musisz mieć router - coś wyskładasz z tego. Moje odczucie: po 40 minutach telefonicznych rozmów z konsultantami - szczerze się zastanawiam nad zmianą. Jak się decydowałam na upc to ważna dla mnie była bezterminowa umowa, teraz już więcej firm taką oferuje. Technicznie - super, chcesz coś załatwić - albo się znasz i Pani wytłumaczysz, albo zapomnij.... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
szto_tawariszczi Re: UPC-internet 25.10.08, 08:22 jeżeli chcesz wiedzieć jak będzie nie pytaj się na forum tylko kogoś kto ma te UPC Chello gdzieś niedaleko /np w Twoim bloku o ile w takowym mieszkasz/ bo to tak już jest w jednym miejscu działa dobrze w innym źle :-) zależy ??? od warunków lokalnych... ilości użytkowników podpiętych do jednego kabelka itp... zmienić się też może jakość w czasie np nagle w okolicy 500 osób zapragnie mieć internet i ich na siłę podłączą - zapewniam Cię że będzie u Ciebie gorzej... ja mam chello przedtem miałem Telekomunikację Polską /?francuską/ i to chello jest u mnie zdecydowanie mniej "stabilne" to znaczy raz działa tak jak powinno a czasem jest 100 razy /!/ gorzej np pobieranie przez kilka dni 50 kb/s :-(.... wiem że to śmieszne ale jest zazwyczaj gorzej gdy pada deszcz :-)? Odpowiedz Link Zgłoś