trooly 16.10.08, 13:23 trzeba tylko znać specjalnego kota dostępu. Ten kot podobno zwie się mru-mru. Miłe uśmiechy z naburmuszonej Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia.43 Re: Można, można, tylko 16.10.08, 14:27 no widzisz , Tyś też nie mógł się dopisać - stąd pewnie ten nowy wątek...:) gosia Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Można, można, tylko 16.10.08, 14:46 Ano, ale życie i tak jest piękne. Zresztą, nie podobna, by ciągle biegać za kotami. Wątek powstał z tęskoty za smokami, w Łodzi panuje ciężki klimat. Sami znajomi smarują, poziom obniżony, spada się w dół, prosto w szpony Belzebuba. Gagatkiem być, to wyzwanie. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Można, można, tylko 16.10.08, 19:11 ..tylko za wczesnie mi sie kliknęło :) A dziś w Krakowie to i pewnie smok zionął ogniem , chociaż nie wiem czy jakąś dziewicę zdążył dorwać , ale za to smog w powietrzu był taki , ze zupełnie nie było czym oddychać.... pozdrawiam :) gosia Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Można, można, tylko 17.10.08, 08:20 Jak to się dzieje, że dziewice jęków nie wydają? Mają w sobie sporo naiwności, są ciekawskie, wszystko wydaje im wielkie i przerażające. Milczenia zrozumieć nie mogę, słyszła kto, by na FK dziewica skarżyła się na smoka, one nawet nie piszczą. Oj pieszczoszki, no, no. Tak myślę, że smog lata nad Krakowem, zjeje na niebogi, a później wiadomo... Zadanie dla smoka: opatentować specjalne maski tlenowe, lub w okolicy Krakowa wykopać ogromny dół. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Można, można, tylko 17.10.08, 10:23 Dziewice jak to dziewice...skromne , potulne , wstydliwe , milczące ..i tylko pewnie w swych marzeniach sennych juz z pewnoscią odważniejszych a może i bardzo odważnych..czekają - na swojego smoka....;) gosia Odpowiedz Link Zgłoś