Dodaj do ulubionych

MIŁY W POTRZEBIE

IP: *.g-net.pl 21.10.03, 15:19
Miły - to ok 8 letni psiak o spokojnym usposobieniu. Poznalam go jakis rok temu w Schronisku na Paluchu. Został przeniesiony do boksu, gdzie siedziała sunia, która się opiekowałam. Od tego czasu już na stałe zadomowił się w moim sercu.

Milły uwielbia pieszczoty i głaski. Nie umiem wyrazić jak baaardzo cieszy się z cotygodniowych weekendowych spacerków. Jest duzy i budzi w pewien sposób respekt dlatego uważam, ze byłby swietnym stróżem swojego przyszłego domku.

Jednoczesnie ta anielska duszyczka za odrobinę ciepła i miłosci byłaby najwierniejszym przyjacielem do końca życia.

Uwielbia zabawy na trawie - wariuje wtedy jak mały szczeniaczek. Bez problemu chodzi również w kagańcu

Jeżeli posiadasz odpowiednie warunki i nosisz się z zamiarem wzięcia czworonożnego przyjaciela, nie zwlekaj... przygarnij Miłego. Chętnie pomogę w jego dowiezieniu!

To naprawdę wspaniały pies. Mocno wierze w to, że w końcu znajdzie swojego ludzkiego przyjaciela!!!! Zreszt? zobaczcie sami jaki jest cudowny:
www.mily.idzik.pl/fotos.html
Czeka na swoja szansę w schronisku na Paluchu w Warszawie. Nr identyfikacyjny 1165.
Obserwuj wątek
    • Gość: duszek Re: MIŁY W POTRZEBIE IP: *.g-net.pl 22.10.03, 13:56
      podnosze........
      • Gość: SEVEN Re: MIŁY W POTRZEBIE IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 22.10.03, 14:08
        po co??? kto bedzie z krakowa dralowal do wawy po psa, my tez mamy
        schroniska, w ktorych tez nie brakuje takich `milych`!!!
        • Gość: kasia_r Re: MIŁY W POTRZEBIE IP: *.krakow.pl 22.10.03, 14:17
          duszek nie przejmuj się tym co pisze seven. Rozumiem że jest Ci przykro, wiem
          że pisząc na forum chcesz zwiększyć szansę miłego. Ja sama mam psa a czeka mnie
          operacja, i nie wiem co będzie jak mnie zabraknie
          pozdrawiam wszystkie duszki kochające czworonogi
          • Gość: SEVEN Re: MIŁY W POTRZEBIE IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 22.10.03, 15:10
            a co seven pisze bez sensu, czy jest tylko nieczuly?
            • Gość: duszek Re: MIŁY W POTRZEBIE IP: *.g-net.pl 22.10.03, 15:36
              SEVEN skoro nie masz ochoty na pomoc to przynajmniej tego tak nie okazuj, bo wierz mi znam ludzi, którzy adoptują psy z miast bardzo odległych, więc daj psiakowi szansę, może akurat ktoś zechce psiaka przyjąć!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka