gph 03.11.03, 16:34 Krakowiak krakowiance Zrobił dziecko na słomiance; Na słomiance na ryżowej, Żeby dziecko było zdrowe; Na słomiance na pszenicznej, Żeby dziecko było sliczne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
god_save_the_queen Re: piosenka o... 03.11.03, 16:53 a tak po za tym wszyscy w domu zdrowi??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: piosenka o... 03.11.03, 16:58 god_save_the_queen napisał: > a tak po za tym wszyscy w domu zdrowi??? > ;) zależy o czyj dom pytasz. Odpowiedz Link Zgłoś
god_save_the_queen Re: piosenka o... 03.11.03, 17:07 fakt, rozważać to można z różnych perspektyw... To było zapytanie ogólne;D Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: piosenka o... 03.11.03, 17:14 god_save_the_queen napisał: > fakt, rozważać to można z różnych perspektyw... To było zapytanie ogólne;D egzystencjalne - znaczy się. to prawie tak jak ta przyśpiewka.. Odpowiedz Link Zgłoś
god_save_the_queen Re: piosenka o... 03.11.03, 17:15 można to i tak pojmować. a piosenka jest raczej o pżedłużaniu egzystencji gatunku :D Odpowiedz Link Zgłoś
god_save_the_queen Re: piosenka o... 03.11.03, 17:16 kretyn jestem i błagam o wybaczenie, oczywieści przedłużaniu... :( Odpowiedz Link Zgłoś
god_save_the_queen to zależy, gdzie leży 03.11.03, 17:28 nie oto mi chodiło, pytanie tylko co ty chcasz przedłużać? Wątek czy gatynek? przedłużać or not to przedłużać, this is the question?:P Odpowiedz Link Zgłoś
tosia_4 Re: piosenka o... 03.11.03, 19:09 gph??? czy ty chcesz nam o czymś powiedzieć??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re: piosenka o... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.03, 20:12 tosia_4 napisała: > gph??? czy ty chcesz nam o czymś powiedzieć??? Chyba chce ale sam dokładnie nie wie o czym. Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: piosenka o... 04.11.03, 09:35 tosia_4 napisała: > gph??? czy ty chcesz nam o czymś powiedzieć??? hehe. jako nie krakus preferuję inne... otoczenia. książka jest? Odpowiedz Link Zgłoś
tosia_4 Re: piosenka o... 04.11.03, 09:40 Książka jest, ale nie u mnie ;) Obgadałyśmy wszystko z jottką, odbiorę książkę po przyjeździe z wojaży za 2 tygodnie więc będziesz musiał jeszcze trochę potęsknić za perwersją ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: piosenka o... 04.11.03, 09:49 tosia_4 napisała: > Książka jest, ale nie u mnie ;) > Obgadałyśmy wszystko z jottką, > odbiorę książkę po przyjeździe z wojaży za 2 tygodnie > więc będziesz musiał jeszcze trochę potęsknić za perwersją ;) no Ty też.. ale za to przyjemność potem będzie większa.. Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 Re: piosenka o... 04.11.03, 12:39 tosia_4 napisała: > Książka jest, ale nie u mnie ;) potwierdzam:) książka jest u mnie. Tosia odbiera po powrocie. Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: piosenka o... 04.11.03, 13:36 co to za sprosna ksiazke sobie dajecie. ja tez poprosze:) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: piosenka o... 04.11.03, 14:03 sabba napisała: > co to za sprosna ksiazke sobie dajecie. ja tez poprosze:) w ogóle nie sprośną. ale za to ukraińską.. Odpowiedz Link Zgłoś