maki_1 14.01.09, 12:21 Ostatni znalazłam firmę która dostarcza dietę 1000 kcal, zastanawiam się czy to nie dobry sposób, aby odchudzić się na wiosnę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maka2003 Re: dostawa menu dietetycznego do domu 15.01.09, 09:38 ja z tych leniwych, mogę prosic namiary na firmę?? pozdrawiam, m Odpowiedz Link Zgłoś
crises Re: dostawa menu dietetycznego do domu 18.01.09, 09:30 Dawaj publicznie - coś takiego kiedyś było w Warszawie, czyżby pojawiło się i w Krakowie? Odpowiedz Link Zgłoś
filutek-1 Re: dostawa menu dietetycznego do domu 21.01.09, 19:51 też się cieszę, że dotarło do Krakowa. ktoś wie coś więcej, jak to funkcjonowało w Warszawie i czy się dało zjeść? Odpowiedz Link Zgłoś
pucca.3 odradzam... 21.01.09, 23:43 może trzy lata temu szukałam dorywczej pracy i trafiła właśnie do takiej firmy (na terenie krakowa). prócz mnie były jeszcze dwie starsze babki i szefowa. przygotowywanie posiłków miało miejsce w garażu zaadoptowanym na kucnie, nikt nie miał ksiażeczki sanepidu-nie musiała być! coś spadło, trzeba było podnieść i wkroić. pieczywo było zamrożone i czekało na wyciągnięcie, większość produktów najtańszych zakupionych w tesco, tylko warzywa w miarę (bo widać czy nie obite czy nadgniłe) pakowało się to jedzenie na trzy dni do pudełka i szefowa rozwoziła do ludzi płacących za to kupę kasy.menu składało się z sałatek,sosów, tortilli, fasoli po bretońsku sucharów-wyciągałyśmy z pudełek najtańszych i do woreczków po trzy np.)ogólnie straszny syf- to co zostało można było zabierać do domu ale a nie mogłam nawet na to patrzyć a co dopiero jeść.(oddawałam bezdomnemu) zero higieny (spadł nóż to Panie podnosiły i cięły dalej, ale najbardziej mi utkwiło w pamięci jak jedna pani przecięła się nożem, przetarła w ubranie krew z noża i kroiła dalej. mnie naciągało non stop na wymioty i po dwóch razach miałam dość. zrezygnowałam. także odradzam, myślę ze bezpieczniej robić sobie samemu i przynajmniej wiedzieć ze nie płacę słono za produkty TIP czy tesco lub LIDL., Odpowiedz Link Zgłoś
felix_macierewicz Re: odradzam... 25.01.09, 14:57 jeszcze nie ma adresu ? pewnie miał być ten gdzie pracowała pucca.3 Odpowiedz Link Zgłoś
agat96 Re: odradzam... 26.01.09, 12:43 podalam linka firmy w krk ale pewnie wywalili bo reklama ....... diete stosuje, jestem zadowolona a na opinie o warunkach znam miliony opowiesci o przygotowywaniu jogurtow, wedlin czy salatek dopoki ludzie tak sie zachowuja nigdzie i nigdy gwarancji sterylnosci nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
maki_1 Re: dostawa menu dietetycznego do domu 02.02.09, 09:04 maki_1 napisała: przepraszam, że się nie odzywałam ale byłam na zasłużonym urlopie, więc firma napewno nie robi tego w garażu, znam ją od wielu lat korzystam z przepysznych zestawów kanapek, które firma produkuje. Można jeśli jest się niedowiarkiem udać sie do firmy i zobaczyć jakich warunkach przygotowane są posiłki. Wyodrębniona jest osobna kuchnia do przygotowaywania jedzenia dietetycznego. Ja napewno skorzystać z propozycji menu 1300 kcal, Odpowiedz Link Zgłoś
drwaf Re: dostawa menu dietetycznego do domu 22.06.09, 12:35 Hej! Zamówiłem taką dietę tylko ze 1200kcal i jestem bardzo zadowolony. Mieszkam sam i nie lubię gotować. Te wszystkie przejedzone pizze i zamawiane obiady nie wyszły mi na zdrowie :(. Teraz dostaje całkiem smaczne jedzenie i czuje się o wiele lepiej (schudłem prawie 8kg!!!). Wiadomo, że nie wszystko każdy lubi. Zgłosiłem raz że nie lubię mleka do płatków na śniadanie i teraz dostaje jogurt naturalny. Ostatnio nawet przywożą truskawki :) firma dostarczająca nazywa się dietex. Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: dostawa menu dietetycznego do domu 24.06.09, 14:07 To ta firma co na Krakowskiej ma sklep Odpowiedz Link Zgłoś
wszystko_gra Re: dostawa menu dietetycznego do domu 24.06.09, 16:57 Był już kiedyś o tym wątek. Jest firma z siedzibą w Warszawie która dostarcza raz na tydzień zestaw posiłków.KOsztuje to ok 200zł ale warto. Próbowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
radosna_pl Re: dostawa menu dietetycznego do domu 16.07.09, 14:08 moja znajoma przekonała mnie do firmy langsteiner, która dostarcza jedzenie dietetyczne do domu i biura, jest to pięć posiłków-na cały dzień, dostałam rozpiskę, o której godzinie powinnam jeść jedzenie jest smaczne i co najważniejsze czuje, że zaczynają być luźne ubrania. Odpowiedz Link Zgłoś