Gość: jędrek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.03, 01:20 Byłem wczoraj w Krakowie , nie ma tam żadnej grypy.wiślacy po prostu olewają reprezentację , tak każe Cupiał ,żeby mieli siły na ligę i słabą valerengę . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pingwin Re: Wiślacy odpierają atak grypy IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 12.11.03, 05:46 a ja do warszawy to sie nie wybieram, bo naprawde nie ma po co? jesli jest tam jeszcze ze dwoch takich frajerow jak ty, to nawet grypy nie trzeba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morsu Re: Wiślacy odpierają atak grypy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.03, 07:19 Taa Jedrusiu.... Twoj wirus jest troszke inny niz grypa.Atakuje uklad nerwowy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyj JĘDREK P.ERDOLE CAŁĄ TWOJĄ WARSZAWĘ IP: 212.244.18.* 12.11.03, 07:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dobrze poinformowany Cos niesamowitego,klątwa czy co? IP: 195.117.97.* 12.11.03, 10:42 Byli źli sędziowie,były złe boiska ,była dziwna muzyka ,coś nie tak ze światłem i to wszystko przeszkadzało w odnoszeniu sukcesów sportowych. A teraz pewnie Skandynawowie są odpowiedzialni za tajemniczą grype. Ja się pytam ,kto za tym stoi?? Odpowiedz Link Zgłoś