Gość: Uczeń IP: 76.76.3.* 20.02.09, 00:28 A ja byłem ze 3 razy na WFie i mam "5" :) A może to WF był tylko 3 razy...co za różnica :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jaw Rzecznik praw obywatelskich pyta o halę IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.09, 09:45 marszałek prezydent ich pracownicy udowadniają jak pracują gdzie wizytator wizytował lekcje wf jestem pewny że bankiet po otwarciu hali był bardzo udany a pusta hala się nie niszczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajuss potworniak czy potworniaczek IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.09, 10:46 Sala gimnastyczna ta stara , którą pamiętam już dawno się wysłużyła a, ta nowa wreszcie jest?,że nie może być użytkowana to inny problem. Ktoś w którymś momencie sprawę, mówiąc kolokwialnie, "zawalił".Projektant d/s p-poż, inspektor nadzoru inwestorskiego, może ktoś inny?, nie wiem. To takie "urocze", 7 mln w błocie, pozostanie tam do ponownego otwarcia hali...........po drobnej korekcie za 90 tys zł. Tu nie ma żadnej polityki, tu jest brak przewidywania skutków prostych przepisów p-poż., które są dostępne. Nie zgadzam się, że wszystko to polityka...........polityką można nazwać, "troszkę" naciągając,sytuację w której kupując wadliwe buty nie można ich "reklamować" żądając zwrotu pieniędzy lub wymiany towaru na pozbawiony wad, za już który zapłaciliśmy.To jest rzeczywiście chore, Panie doktorze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krt Re: potworniak czy potworniaczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 10:48 e tam, stara sala była super, zwłaszcza te odjechane schodki w kącie :) Odpowiedz Link Zgłoś
stasieczek5 Rzecznik praw obywatelskich pyta o halę 20.02.09, 11:20 Jako absolwent tego liceum boleję nad tym, że z takiego powodu moja "buda" dostała sie na łamy prasy. Ale cisnie się pytanie: gdzie byli projektanci, inspektorzy nadzoru, wydziały architektury, budownictwa i czegoś tam jeszcze gdy wydawano ZGODĘ na budowę ? Chyba, że to partyzantka od początku do końca. "Sobku" kochany, prztrwałeś tyle lat ze stara salą gimnastyczną, wydobędziesz się i z tej opresji. Trzymaj się, STARA, UKOCHANA BUDO !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Rzecznik praw obywatelskich pyta o halę IP: *.chello.pl 20.02.09, 13:13 He he tak to tylko za Majchrowskiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasieczek5 Re: Rzecznik praw obywatelskich pyta o halę IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.09, 19:18 Pani / Panie AA, widziano Majchrowskiego jak podmieniał rysunki techniczne hali i podmieniał na gorsze ( bez drzwi ). Ponadto wykupił dojscie do hali i teraz chce 500 000 złotych za udostępnienie dojazdu. Ma Pani / Pan stuprocentową rację. Winien Majchrowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lussi O! Podobnie jak z operą... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.09, 14:15 Może wspaniali projektanci przyzwyczaili się zanadto, że nawet jak czegoś nie będzie, albo będzie źle zrobione, to ktoś to gdzieś tam przepchnie. Dlaczego za takie uchybienia nikt nie odpowiada?!! ZNOWU??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krak111 Rzecznik praw obywatelskich pyta o halę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.09, 15:31 A co z boiskiem VIII LO? Co z tymi inwestorami? Jak długo krakowskie dzieci nie będą mogły rozwijać się fizycznie? Może wreszcie władze się tym zajmą! Odpowiedz Link Zgłoś