ptr0 28.02.09, 00:12 Bydlę. Inaczej nie wiem jak nazwać taką "matkę". Ku..., ludzie czekają na dzieci, cudują, wydają kasę na in vitro, a tak ku... ma czwórkę i ma ich w dupie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patriota51 Matka piła, synek czekał na pomoc 28.02.09, 00:58 co to znowu za idiotyzm? 'dozor policyjny ".Natychmiastowy areszt wszystkich pijaczkow, odebranie praw rodzicielskich na zawsze i dlugie lata w wiezieniu itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Matka piła, synek czekał na pomoc IP: *.sdl.vectranet.pl 28.02.09, 13:26 tak jest. Co to, kpiny? Gdyby nie ta kobieta z pomocy społecznej, dziecko przecież umarłoby. Matkę do aresztu a ojciec?-przecież był trzeźwy? i co , z premedytacją nie udzielił dziecku pomocy? Kara powinna być bardzo surowa. Odpowiedz Link Zgłoś
j-50 Matka piła, synek czekał na pomoc 28.02.09, 01:00 Nie tak dawno czytałem w necie, że bodajże na podkarpaciu jest taki medyk, który opracował nowatorską metodę leczenia oparzeń. Wyniki są ponoć znakomite i dużo lepsze od stosowanych dotychczas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g.w. Re: co to za matka? IP: *.218-242-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 28.02.09, 08:19 Ciagle nie rozumiem dlaczego matkom alkoholiczkom pozwala sie na opieke nad dziecmi i jeszcze finansuje picie. Powinno byc jasne, pijesz wiec nie nadajesz sie na matke, bo nie wierze, ze pijana matka moze byc dobra matka Odpowiedz Link Zgłoś
szatanskipomiot Matka piła, synek czekał na pomoc 28.02.09, 02:05 Tym "rodzicom" NATYCHMIAST odebrac prawa rodzicielskie. A pani Teresie dziekuje za uratowanie zycia malcowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magadzia Re: Matka piła, synek czekał na pomoc IP: *.50.rev.vline.pl 28.02.09, 02:37 absolutnie jestem za odebraniem praw rodzicielskich, poki jeszcze młodsze dzieci ktoś moze adoptować i nie dojdzie do większej tragedii... Cisną mi się pod palce najgorsze obelgi w kierunku tych bydląt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Matka piła, synek czekał na pomoc IP: *.chello.pl 28.02.09, 07:00 Bydlęta Magdziu zostaw w spokoju.zwierzęta swietnie dbają o swoje dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Matka piła, synek czekał na pomoc IP: *.chello.pl 28.02.09, 06:58 matka , matka!!!!! koszmar należy odebrac jej prawa do opieki. alkoholicy nie nadają się na rodziców. ale gdzie jest tatuś? zawsze tylko matka i matka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Re: Matka piła, synek czekał na pomoc IP: *.izacom.pl 28.02.09, 07:18 Tatuś chyba akurat nie chlał tego dnia, tak przynajmniej wynika z treści artykułu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Redford Re: Matka piła, synek czekał na pomoc IP: *.wist.com.pl 28.02.09, 11:34 No właśnie - trzeźwyy dziad i dziecku nie pomógł. Jeszcze gorszy od tej "matki" bo świadomie patrzył na cierpienia dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Matka piła, synek czekał na pomoc IP: *.chello.pl 28.02.09, 07:41 zamiast od razu aresztować dozór policyjny???!!!! Przeciez ona narazała swoje dziecko [swiadomie] na okropne cierpienia! Ale coz, takie mamy prawo w Polsce, więzienia przepełnione i nie ma gdzie a raczej dokąd odsyłać skazanych.Od "wieków" nie wybudowano w Polsce zadnego więzienia a bandytów coraz więcej.A nawet jak ktory siedzi to zaraz wypuszczaja za dobre sprawowanie bo musi robic miejsce następnemu skazanemu.Tyle rządów mielismy i zaden nic nie zrobił by było bezpieczniej w naszym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: scierwo IP: *.adsl.net.t-com.hr 28.02.09, 10:42 no nie wiem, odebranie praw rodzicielskich chyba jej zbytnio nie wstrzasnie. Ja bym specjalnie dla takich "mamusiek" wymyslila jakies tortury typu wyrywanie paznokci albo cos rownie bolacego... Niestety nie mialabym tu litosci. Odpowiedz Link Zgłoś
mam_racje_zawsze dożywotnia praca w kamieniołomach 28.02.09, 12:32 o chlebie i wodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saferin Re: dożywotnia praca w kamieniołomach IP: *.t-mobile.co.uk 25.11.09, 13:32 Praca w kamieniołomach dla więźniów polskich z dorzywociem!! Po co mają się nudzić i opie...ć w klatkach, jak mogą zarobić na swoje utrzymanie i odciążyć Budrzet Państwa!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: scierwo IP: *.chello.pl 28.02.09, 13:41 ale tutaj nie kara dla matki jest najważniejsza, tylko to żeby nie narażać dzieci na śmierć czy kalectwo. poza tym dzieci są jeszcze małe i może uda się znaleźć rodzinę zastępczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miglantka Re: kara jest po to aby inna "mamuska" IP: *.lutn.cable.ntl.com 01.03.09, 11:45 Kara wymierzona innej osobie na pewno nie wystraszy kogoś kto żyje od jednej butelki do drugiej i dla kogo rzeczywistością jest na 1szym miejscu głód alkoholowy... plus oczywiście jakieś podstawowe fizyczne popędy. W ogóle takiego człowieka nie wystraszysz na serio czymś takim - to tak jakby się bajkę z morałem opowiedziało. I tak zrobi swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Red Podziękowania dla Pani z GOPS IP: *.wist.com.pl 28.02.09, 11:36 Pani Tereso, gratuluję intuicji i prawidłowej reakcji. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Podziękowania dla Pani z GOPS IP: *.chello.pl 28.02.09, 13:44 dokładnie, jej reakcja naprawdę godna pogratulowania, więcej takich ludzi by się przydało to może byłoby mniej tragedii wśród patologii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Matka piła, synek czekał na pomoc IP: *.chello.pl 28.02.09, 12:04 PYTAM, GDZIE BYŁ CUDOWNY, WSPANIAŁY, KOCHAJĄCY OJCIEC ? .............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Matka piła, synek czekał na pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.09, 14:49 Lumpów trzeba sterylizowac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki Matka piła, synek czekał na pomoc IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.02.09, 16:04 Dlaczego takim daje się jeszcze pieniądze do łap. Powinni dostawać chleb, mleko i to co potrzebne. Wiadomo, że pijak myśli tylko o tym żeby się napić. I jeszcze jedno- więcej takich właśnie solidnych pracowników w opiece społecznej. Odpowiedz Link Zgłoś
nirelle Re: Matka piła, synek czekał na pomoc 28.02.09, 17:58 Tez tak myślałam, ale pijak znajdzie kupca na ten cykier, mąkę, itp. Powinno być uatawowo przymusowe leczenie w nałogach.Tu dla matki więzienie i przymusowe leczenie. Podziękowania dla odpowiedzialnej Pani Teresy z opieki społecznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~walcz ze złem~ Matka piła, synek czekał na pomoc IP: 217.153.242.* 28.02.09, 16:50 odechciewa się żyć , jak się to czyta, wszędzie bydlęta nie ludzie, bydlęta -matki, bydlęta- mężowie, k..wy i oszuści ,gdzie są LUDZIE? Odpowiedz Link Zgłoś
sabinac-0 Matka piła, synek czekał na pomoc 28.02.09, 17:47 Ojciec byl trzezwy i byl w domu, czemu nie wezwal pogotowia i probowal ukryc poparzone dziecko przed pracownica MOPSu? Wszyscy rzucili sie na matke i najchetniej spaliliby ja na stosie, nie neguje jej winy ale to dziecko ma dwoje rodzicow z ktorych jedno nie pilo. Czy ojca tez ukarano? Odpowiedz Link Zgłoś
mari2501 Matka piła, synek czekał na pomoc 28.02.09, 18:03 bezrobotnym powinno sie dawac pomoc w naturze tzn miske zupy i drugie i tyle zeby ne przepili a margines nalezy kastrowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buk1999 Matka piła, synek czekał na pomoc IP: *.softpro2.pl 28.02.09, 18:37 chciało by się powiedzieć BOŻE DLACZEGO?przez alkohol jest tyle cierpień dlaczego alkoholicy sa rodzicami BOŻE DLACZEGO TYLE ŁEZ SIĘ LEJE PRZEZ ALKOHOL TYLE NIESZCZĘŚĆ???????? CZY MUSI BYĆ KONIEC ŚWIATA ŻEBY BOBRO ZWYCIĘZYŁO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwa1000 Matka piła, synek czekał na pomoc IP: *.aster.pl 28.02.09, 20:09 Brak słów, powinno się natychmiast odebrać prawa rozdzicielskie takiej matce. Biedny dzieciaczek. Poparzenie to sraszny ból, musiał bardzo cierpieć, Tak mi żal tego bidnego dziecka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczecinomaniak Podejrzewam, że... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.09, 23:54 ...te ich dzieci też na trzeźwo spłodzone nie zostały... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzywdzone A gdzie byl ojciec tej psychopatki IP: *.pools.arcor-ip.net 01.03.09, 10:12 Straszne. Ale tego "nauczyla sie" od swoich patologicznych rodzicow. Ratowac dzieci (odebrac), czyli najslabsze i przyszlosciowe ogniwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly53 Matka piła, synek czekał na pomoc IP: *.sdbnxx2.dynamic.dsl.tele.dk 01.03.09, 11:03 Dlaczego takim ludziom ???? daje sie do reki kase ,a nie talony na jedzenie i srodki higieniczne ? biedne dzieci ...gdyby nie moja babcia ,tez pewnie tak wygladalbym kiedys . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Matka piła, synek czekał na pomoc IP: *.adsl.inetia.pl 01.03.09, 19:58 niech opieka społeczna dalej daje pieniądze a oni będą pić i nic nie robić.cały czas jest tak samo to tylko jeden z incydentów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radny Matka piła, synek czekał na pomoc IP: *.adsl.inetia.pl 01.03.09, 20:11 matka ojciec i wujek dawno już od tanich win stracili rozum !!!!! najgorsz rodzina w przeciszowie .moze teraz się wreszcie ktoś tym zajmie .wszyscy wiedzieli co ta się dzieje włącznie z władzami gminy i opieki ale nikt nie reagował lepiej dać pieniądze i nic nie widzieć!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś