gforum 01.03.09, 17:17 Witam, czy polecicie jakis tani sklep monopolowy, badz z "rosadnym" wlascicielem - aby sie "dogadac". Chce kupic wyborowa. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojciech_pi Re: wodka na wesele 01.03.09, 20:34 A właściwie to o co Ci chodzi ??? Myślisz, że na wódce są jakiej wielkie oszczędności - talerzyk ok 150zł/os a wódka 30zł/os. I na czym to dogadanie z "rozsądnym właścicielem" ma polegać. Kup lepiej "Abosolut'a" bo po nim nie boli głowa nastepnego dnia . Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
gforum Re: wodka na wesele 03.03.09, 17:22 a czy ja Cie pytalem na czym mam oszczedzac a na czym nie?? Jezeli potrafisz czytac to zauwaz ze pytam o cene wodki, konkretny gatunek, nie pytam o rade jaka jest dobra i nie oczzekuje od Ciebie porady jaka wybrac, tylko pytam konkretnie o tani sklep monopolowy! Odpowiedz Link Zgłoś
coalamouse Re: wodka na wesele 03.03.09, 17:51 ja polecał bym zwykłego "złotego kłosa" jest lepszy i tańszy.I pospiesz się bo to się co tydzień zmienia... Odpowiedz Link Zgłoś
lukomen Re: wodka na wesele 17.03.09, 23:33 a ja polecam Wyborowa zakupiona w Kauflandzie :P Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_kar Re: wodka na wesele 21.03.09, 09:12 Ja kupowałam "Sobieski" w ALDI na Czerwonym Prądniku. Tam można uzgodnić zniżkę jak się kupuje większą ilość. Żadne machloje z omijaniem akcyzy nie wchodzą w grę. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: wodka na wesele 21.03.09, 21:48 jeśli zdążysz to bitwa pod grunwaldem. Odpowiedz Link Zgłoś
zosia-s-0 Re: wodka na wesele 23.03.09, 10:50 Jeżeli jesteś z okolic Krakowa lub Krakowa tolecam hurtownię Alti w Dobczycach, ale niestety nie znam dokładnego adresu. Poszukaj w internecie Powodzenia. Też miałam na weselu Wyborową i ludzie byli zadowoleni. Teraz dużo mniej się pije wódki i warto kupić też trochę białego i czerwonego wina-to przede wszystkim dla kobiet. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
latarnick Re: wodka na wesele 28.03.09, 12:43 > warto kupić też trochę białego i czerwonego wina-to przede wszystkim dla kobiet dzis juz wiadomo ze po czerwonym sie slepnie, wiec twoje szanse rosna u takiej kobitki ktora pija czerwone Odpowiedz Link Zgłoś
mabda1 Re: wodka na wesele 23.03.09, 11:17 najtaniej to będzie bezalkoholowo - tylko co to za wesele? Odpowiedz Link Zgłoś
pete31 Re: sklep monopolowy - krakow, sienna 12 27.03.09, 15:38 przy zakupie ilosci "hurtowych" tudziez "weselnych" udzielamy bardzo korzystnych rabatow. Zapraszamy Odpowiedz Link Zgłoś
latarnick Re: sklep monopolowy - krakow, sienna 12 28.03.09, 12:45 kupie siennik. ktory polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś
latarnick Re: wodka na wesele 28.03.09, 09:39 na wesele to nadaje sie tylko jedna wodka, przepalanka zrobiona z czystej kapslowanej, a do tego sporty radomskie w dziesiatkach... rozkosz dla nozdrzy i pluc Odpowiedz Link Zgłoś