Dodaj do ulubionych

Dlaczego mamy oglądać WOT w Krakowie?

IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 26.01.02, 18:07
Od kiedy pamiętam o 18.00 na drugim programie telewizji publicznej była u nas
nadawana Kronika Krakowska a tu od pewnego czasu warszawskie wiadomości,
oczywiście na regionalnym nadal jest nasza Kronika, ale może mnie bardziej
interesowały by wiadomości np z Wrocławia.
Przecież przez cały dzień widzę co się w Warszawie dzieje po co mi jescze te
ich regionalne.
Nie wiem kto w tym maczał palce ale mnie się nie podoba!
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomaszek Re: Dlaczego mamy oglądać WOT w Krakowie? IP: 192.168.2.* 26.01.02, 18:46
      Dawno nie ogladałem tv o tej porze, ale jeśli jest tak jak piszesz, no to
      przegięli pałę w W-wie. Kilkanaście dni temu żył tu wątek o jakimś
      dziennikarzu z GW, który popisał się jakimś warszawsko- centrycznym
      komentarzem. Niektórzy usprawiedliwiali ten lapsus niedoświadczeniem lub
      bezmyślnością. Ale w tym przypadku, to już nie jest jakieś niedopatrzenie, to
      jakiś idiotyzm, który spowoduje, że warsz-centryzm będzie nas wszystkich z
      prowincji
      • Gość: Tomaszek ...ciąg dalszy mego postu IP: 192.168.2.* 26.01.02, 18:52
        no właśnie, ten warsz-centryzm będzie wszechobecny i wkurzający. Prawie co
        tydzień jestem w W-wie i jako człowiek z zewnątrz często widzę zdziwienie, że
        jakaś cywilizacja istnieje dalej jak Piaseczno i Łomianki. Poza tym, nie ma co
        żałować Kroniki- patrz kilka wątków wstecz.
        Pzdr.
        • Gość: Zbigniew Re: ...ciąg dalszy mego postu IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 26.01.02, 19:51
          Gość portalu: Tomaszek napisał(a):

> no właśnie, ten warsz-centryzm będzie wszechobecny i wkurzający. Prawie co
          > tydzień jestem w W-wie i jako człowiek z zewnątrz często widzę zdziwienie, że
          > jakaś cywilizacja istnieje dalej jak Piaseczno i Łomianki. Poza tym, nie ma co
          > żałować Kroniki- patrz kilka wątków wstecz.
          > Pzdr.

Nie żałuję Kroniki bo w sumie na reginalnym jest (i kto chce może oglądać) tylko
          dlaczego lecą regionalne z Warszawy a nie z innego miasta?
          • sloggi bez ostów 26.01.02, 22:41
            Marudzicie, ja tam mogę w Warszawie oglądać Waszą Kronikę , pod warunkiem, że
            spiker będzie przystojny, albo spikerka z sex dekoltem.
    • Gość: Malkont Re: Dlaczego mamy oglądać WOT w Krakowie? IP: *.premex.pl 27.01.02, 16:43
      Nie wiem jak jest teraz, ale dzięki tunerom Cyfry Plus cała Polska
      miała "przyjemność" oglądania WOT'u o 18. Chyba nic się nie zmieniło.
      • Gość: Krakus Re: Dlaczego mamy oglądać WOT w Krakowie? IP: *.bci.net.pl 28.01.02, 11:51
        WOT zawsze idzie z Warszawki, a stacje regionalne wlaczaja rogram lokalny i
        autoamtycznie jest ucinany sygnal ze stolicy. Widocznie w TVP Krakow, dali ciala
        i nie przelaczyli sygnalu na krakowski.WOT jest sygnalem rezerowym, gdyby kiedys
        z przyczyn technicznych np. nie wystartowal jakis program lokalny. Lepiej miec
        Warszawski Osrodek Regionalny, niz nic, poniewaz TVP2 nie emituje wtedy wlasnego
        programu dajac czas regionalnym osrodkom tv.

• Gość: Krakus Re: Dlaczego mamy oglądać WOT w Krakowie? IP: *.bci.net.pl 28.01.02, 11:51
        WOT zawsze idzie z Warszawki, a stacje regionalne wlaczaja rogram lokalny i
        autoamtycznie jest ucinany sygnal ze stolicy. Widocznie w TVP Krakow, dali ciala
        i nie przelaczyli sygnalu na krakowski.WOT jest sygnalem rezerowym, gdyby kiedys
        z przyczyn technicznych np. nie wystartowal jakis program lokalny. Lepiej miec
        Warszawski Osrodek Regionalny, niz nic, poniewaz TVP2 nie emituje wtedy wlasnego
        programu dajac czas regionalnym osrodkom tv.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka