Dodaj do ulubionych

IV, VI czy XV LO błagam

IP: 213.17.128.* 16.04.09, 18:01
Ludziska kończę gimo i nie wiem jakie Lo wybrać, czekam na jakieś
opinie - wiem że to zależy od punkcików ale jaka jest w tych lo
klima, nauczyciele - błagam pomóżcie - z góry dzięki za kometki
Obserwuj wątek
    • Gość: Michał Re: IV, VI czy XV LO błagam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.09, 21:10
      Ja byłem na dniu otwartym w IV i mogę coś o niej napisać. Otóż szkoła jest przeogromna i trzeba przyznać, że na pierwszy raz niełatwo się w niej zgubić :P . Nauczyciele podobno całkiem fajni, lecz:
      - nauczycielka od biologii zrobiła na mnie wrażenie co najmniej wymagającej :P
      - nauczyciel informatyki podobno czasem daje takie zadania, że głowa boli i rzuca żartami niekiedy pod Twoim adresem
      - dowiedziałem się również, że kiedy nauczycielkę historii najdzie "wena" to może pytać całe dwie godziny. I "normą" jest, że niekiedy leci na jej lekcji 20 jedynek
      - nauczyciel geografii zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenie :)
      - matematycy ogólnie bardzo wymagający, ale umieją tłumaczyć ;)

No i to chyba tyle, lecz od razu piszę - przy niektórych nauczycielach po prostu miałem takie wrażenie, że są tacy, a nie inni, mogę się oczywiście mylić, że np. jak napisałem, że ktoś zrobił na mnie wrażenie wymagającego - to w cale nie musi taki być, ja tak to odczułem :)

O XV LO słyszałem nie za bardzo pozytywne opinie od znajomych, ale najlepiej by było gdybyś popytał/popytała uczniów nawet przez wiadomość email na nk uczniów uczęszczających do tej szkoły, oni na pewno przybliżą Ci co nieco o tej szkole.

W IV jest jeszcze tak, że w I klasie, chodzisz tak: Pon, Wt, Śr. na rano (czyt. 7,30), za to we Czw. i Pt. na popołudnie i kończysz około 19,00. W drugiej klasie jest na odwrót, za to w trzeciej cały czas na rano, o ile mnie pamięć nie myli.

Ja myślałem o IV, lecz nabieram przekonania do XXVIII i w konsekwencji nie wiem, które LO wybrać...

Myślę, że w pewnym stopniu pomogłem :)

Serdecznuie pozdrawiam, Michał.
      • Gość: josef Re: IV, VI czy XV LO błagam IP: 213.17.128.* 28.04.09, 21:17
        dzięki Michał za twoje cenne uwagi składam papirki do tych trzech ładuję się do
        IV najpierw Pozdro jeszcze raz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka