Gość: Alojzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 13:41 ja chce poznać rywali!!! moze sie umówimy na jedną godzinę? mogę załodobowo z wyjątkami: :)) jak dla mnie odpada czwartek od 16.30 do 18.30 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: akors Re: jak to e-maile z hasłem??? IP: ntsb.d* / *.mofnet.gov.pl 02.12.03, 14:45 Będzie problem. Zbyt dużo zwycięzców żeby się spotkać w jednym terminie Poza tym niektórzy są naprawdę z bardzo daleka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alojzy Re: jak to e-maile z hasłem??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 15:03 nie tonie ja tam napraszał się nie będę niemniej moge sie dostosować... Odpowiedz Link Zgłoś
das_bot Kto do wspólnego odebrania nagrody - czekamy! 02.12.03, 15:35 Hasła są niezbędne, żeby się byle kto nie zameldował po nagrodę jako "Alojzy". Wspólne odebranie nagród - moim zdaniem dobry pomysł. Proponuję umówić się po prostu w tym wątku. Też się dostosuję, może być weekend nawet i można by się spotkać wtedy w jakiej knajpce, beispielweise na Kazimierzu :) Ale kto się zgłosi sam, temu nie odmówimy rzecz jasna. Ewentualnie można odebrać nagrodę a umówić się, kiedy indziej. Czekam na propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alojzy Re: Kto do wspólnego odebrania nagrody - czekamy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 15:56 gra jelsi szanowny das_bot proponuje rozwinąć wręczanie na chwilkę dłużej no a akors musi dojechać z roboty z wawy to proponuję piątek, np o 18.00 jedna kwestia: rozumiem ze trzeba najpierw podpisac cyrograf czyli zaczynamy na Szewskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: njet Re: Kto do wspólnego odebrania nagrody - czekamy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 17:29 piątek wieczorem może być, umówmy się na Szewskiej :) jedynie milka nie będzie mogła bo pracuje o tej godzinie.. zresztą niech się sama wypowie! a więc! komu pasuje piątek, palec pod budkę! :}~ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka Re: Kto do wspólnego odebrania nagrody - czekamy! IP: 195.150.65.* 02.12.03, 17:39 Niecie, czy musiales mnie wyprzedzic o siedem minut? Kurka, wodna... Milka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: Kto do wspólnego odebrania nagrody - czekamy! IP: 195.150.65.* 02.12.03, 17:36 Z przykroscia donosze, ze nie bedzie mnie w piatek, pracuje wtedy na chlebus. Mam jednak wsrod pierwszej trojki bardzo wiarygodnego przedstawiciela i o wszystko wypytam. Poza tym mysle, ze moglabym Wam bardzo zawyzyc statystyke wiekowa. Bawcie sie dobrze, pozdrawiam MI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: njet Re: Kto do wspólnego odebrania nagrody - czekamy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 17:43 no nie kryj już tak, przecież tu są same detektywistyczne umysły :) a jak się już spotkamy to ja Wam wszystko o milce wyjawie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka Re: Kto do wspólnego odebrania nagrody - czekamy! IP: 195.150.65.* 02.12.03, 18:01 Zamorduje Cie, albo mnie zamorduja, lepiej wycofaj sie ze swoich niecnych zamiarow.Milk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alojzy Re: Kto do wspólnego odebrania nagrody - czekamy! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.03, 22:36 z tym wiekiem to nie przesadzajmy ze tylko małolaty siedzą w necie to mit mysle Milka ze masz kole 30 - no tak ze dwa latka mniej :))) ja mam wiecej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akors Re: Kto do wspólnego odebrania nagrody - czekamy! IP: ntsb.d* / *.mofnet.gov.pl 03.12.03, 15:21 Pomyłka Alojzy nie jestem tfu z Wawy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alojzy Re: Kto do wspólnego odebrania nagrody - czekamy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.03, 16:15 a swoje IP widziałeś? :) znaczy to mylna poszlaka jest ale co do ad remu: bedziesz czy nie? marketing nierstety tylko do 17 pracuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akors Re: Kto do wspólnego odebrania nagrody - czekamy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.03, 21:04 Instytucje rządowe jak zapewne wiesz istnieją również na poziomie lokalnym :-) A serwery to inna sprawa :-) Pozdrawiam i postaram się przyjechać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wittt And the winner is... IP: *.solutions.net.pl 02.12.03, 20:15 Gratuluję wszystkim uczestnikom konkursu detektywistycznego,a głównie pierwszej dwójce zwycięzców,znakomitego wyczucia zagadek "das_bot"-a. Niestety w moim przypadku piątkowa wizyta w Krakowie odpada,bedę natomiast jutro tj w środę w godz 13-17,ale znając życie są to godziny niespecjalnie odpowiadające większości. Pozdrawiam Wszystkich i życzę miłej zabawy. Miło będzie Was kiedyś poznać-może podczas kolejnej edycji konkursu zmierzymy się ponownie i wówczas zorganizujemy jakieś ogólne spotkanie(oby termin był znany z co najmniej tygodniowym wyprzedzeniem-bo inaczej z mojej strony nici). Dla Wszystkich Uczestników Piatkowej Imprezki STO LAT -Wittt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geval czy macie już hasła? IP: 212.160.142.* 03.12.03, 08:36 a czy dostaliście już maile z hasłem? Bo ja jeszcze nie... i czekam... i czekam... i czekam... i czekam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alojzy Re: czy macie już hasła? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.03, 11:06 hasło mam, ale bedzie ktoś w piątek poza mną i njetem? aha, autor powinien być chyba (autorzy?) mam do niego (nich?)parę słów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: njet Re: czy macie już hasła? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.03, 17:29 no właśnie Alojzy, bo ja na ten przykład hasła nie mam.. Odpowiedz Link Zgłoś
das_bot Dziwne 03.12.03, 20:09 Haslo wszyscy powinni byli dostac wczoraj wieczorem. Prosze o sygnal mailowy, jesli nie nadejdzie w najbliższym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: njet Re: Dziwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 02:43 już jest, dzięki :) do zobaczenia w piątek, bo nie widząc sprzeciwu (no może zdecydowanego sprzeciwu) podtrzymujemy termin? pozdrawiam Paweł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alojzy Re: Dziwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 09:59 no z godziną jest problem jesli przyjdziemy PO zamknięciu działu promocji (czyli po 17) to nie dostaniemy nagród chyba ze das_bot to załatwi jakos - no ale musi sie jasno zdeklarować :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alojzy wobec braku jasnej deklaracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 15:00 das_bota będę na szewskiej przed siedemnastą pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geval PRZEWODOWY !!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 04.12.03, 18:05 Odebrałem swoją nagrodę. Fakt, śpieszyłem się i na miejscu nie sprawdziłem co dostałem. Naiwnie uwierzyłem , że dostałem zgodnie z regulaminem telefon bezprzewodowy. Jakież było moje zdumienie, gdy wyjąłem nagrodę w domu i znalazłem telefon... jak najbardziej przewodowy. I jestem teraz bardzo rozczarowany. Duuuuży niesmak na koniec konkursu. Co na to das_bot? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wittt Re: PRZEWODOWY !!! IP: *.solutions.net.pl 04.12.03, 19:42 Drogi geval - należało uważnie przyjrzeć się liście nagród tam wyraźnie było napisane że nagrodami są m.in. 3 x telefon przewodowy Panasonic KX-753 tak że organizator jest OK.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
das_bot Re: PRZEWODOWY !!! 04.12.03, 21:13 Niestety, musiało zajść niedoczytanie. Telefon od początku miał był przewodowy. Co do piątku to przychodzenie przed piątą nie jest konieczne. Prolonguję termin wydawania nagród w ten oto sposób, że wydam je osobiście. Wciąż jednak nie wiadomo, kto chce się spotkać? Czy ktoś poza Alojzym i njetem? Będzie okazja poznać rywali i nareszcie podbić oko organizatorowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faktycznie Re: PRZEWODOWY !!! IP: 212.160.142.* 05.12.03, 08:17 Faktycznie - jest jak byk przewodowy. Nie wiem dlaczego cały czas miałem w głowie bezprzewodowy. To pewnie jakieś wishful thinking. Nie mam nic na swoje usprawiedliwienie. Przepraszam i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alojzy Re: PRZEWODOWY !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 11:06 moze nie którzy sie wstydzą przyznac ze przyjdą OK wierza das_botowi i przyjdę na 18.00 nawet mi pasuje bo o szesnastej mój dzieciak ma spotkanie oko w oko z pediatrą :) zastanawia jedna rzecz: w tekscie o nagrodach jest napisane, ze jedną z nich jest plecacek a w ostatnium rankingu jak wół widnieje: plecak to jakaś inna nagroda??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alojzy das bocie! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.03, 14:06 poczta do Cię.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: njet Re: das bocie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.03, 14:46 o temat nawet jest nawet na czasie! :| kurza paka - no nie wiedziałem, że będę miał tyle roboty i mnie nie chcieli puścić..i mi jakoś ta 18 przemknęła przed nosem WIELKIE SORRY! mam nadzieję że się dobrze bawiliście mimo mojej nieobecności jakbyśie robili może jeszcze jedno spotkanko, to ja chętnie i oczywiście! pozdrawiam całą załogę gazety i zwycięzców (zwłaszcza Alozjego, bo straaasznie chciałem wiedzieć kto ze mną wygrał:) wczorajszy pracownik dziennika polskiego njet TRZYMAJCIE SIĘ! Odpowiedz Link Zgłoś