Dodaj do ulubionych

p. Piotr Lewicki p. Kazimierz Łatak

IP: *.pp.com.pl 05.12.03, 09:35
serdeczne gratulacje z powodu wygrania konkursu!
bardzo się cieszę. zawsze Wam kibicowałem:)

obrazek w gazecie wygląda nader interesująco

to chyba pierwszy raz ktoś młody (przed 40:)) wygrał coś ważnego w Krakowie w
ostatnich latach

oby realizacja
Obserwuj wątek
    • o13y moje (nasze) gratulacje 05.12.03, 10:16
      niestety w netowej wersji gazety brak obrazka a papierowej nie posiadam.
      Może by autorzy się odważyli i pokazali coś więcej ze swoich zasobów?
      Nie zamierzamy się doktoryzować nad projektem-tu uprzedzam obawy autorów-w
      końcu autorytety oceniały. Jesteśmy ciekawi po prostu :-)))
    • hm_tak Re: p. Piotr Lewicki p. Kazimierz Łatak 05.12.03, 14:05
      Brawo Panowie,

oto dowód, że jak się da, to można. Jeśli tym sposobem uda się wreszcie coś
      zrobić z tym miejscem wymagającym szacunku a nie dworca MPK - będę szczęśliwy.
      To piękne przywołanie, podobne nieco do przesłania tekstu "Anatevka"
      ze "Skrzypka" :"...A little piece of this/ A little piece of that/ A pot / A
      cat..."
      I bez kombinacji, bez podwyższania i obniżania, bez obejść i protekcji udało
      się, jak mi się wydaje, doprowadzić do obiecującego stadium coś porządnego.
      • Gość: Piotr Lewicki Re: p. Piotr Lewicki p. Kazimierz Łatak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 18:38
        Dobry wieczór,
        Dziękuję (dziękujemy) za wszystkie gratulacje i dobre słowa. Zapraszamy w
        imieniu Stowarzyszenia Architektów Polskich do obejrzenia wystawy (Pl.
        Szczepański) i - między innymi - naszej pracy i na dyskusję pokonkursową
        18.12.2003.

P.S.
        Niestety potrafimy zamieścić obrazków w sieci.
        • Gość: Łysy Re: p. Piotr Lewicki p. Kazimierz Łatak IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.03, 22:39
          dołączam sie do gratulacji. zycze realizacji.
    • Gość: PPS Gratulacje IP: *.dip.t-dialin.net 07.12.03, 11:46
      Gratuluje i bardzo sie ciesze!
      • Gość: PpoS Pytanie po "Gratulacjach"? IP: *.dip.t-dialin.net 01.02.04, 13:59

Po ponad poltora miesiacu od rozstrzygnietego konkursu realizacyjnego, mam pytanie do autorow
        i jednoczesnie do wladz Miasta: kiedy planujecie Panstwo realizacje?!

Mam nadzieje, ze nie okaze sie, jak to mialo miejsce z wieloma krakowskimi konkursami, ze
        Miasto obiecywalo realizacje czegos, po czym nikt z wladz juz sobie tego nie przypominal!
        Autorow pozdrawiam.
        • Gość: Piotr Lewicki Re: Pytanie po "Gratulacjach"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.04, 14:43
          W środę 04.02., po głosowaniu nad budżetem Gminy Kraków na 2004 rok, okaże się,
          czy poprawka do projektu budżetu o przeznaczeniu pieniędzy (150 tys. zł) na
          przygotowanie projektu realizacyjnego, uzgodnienia, zatwierdzenia, decyzje
          administracyjne przeszła.
          Jeśli przejdzie - OIDRMFG (o ile dobrze rozumiem mechanizm funkcjonowania
          Gminy) - Miasto w bieżącym roku będzie musiało tę sumę w tym roku wydać. Czyli,
          że w tym roku ma szansę powstać skorygowana koncepcja, projekt budowlany (ten
          który zostanie zatwierdzony decyzję o pozwoleniu na budowę) i wykonawczy.
          I być może - OIDRMFG - w następnym roku. tj. 2005 w projekcie budżetu pojawi
          się pozycja "realizacja projektu zagospodarowania Placu Bohaterów Getta (Placu
          Zgody)".
          Dziękuję w naszym wspólnym imieniu za pozdrowienia.
          Proszę trzymać kciuki za Nowy Plac Zgody, to może być potrzebne.
          PL
    • Gość: OLO O Re: p. Piotr Lewicki p. Kazimierz Łatak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.03, 10:55
      Fajne!
      • Gość: OLO I Re: p. Piotr Lewicki p. Kazimierz Łatak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.03, 10:56
        Fajne
    • Gość: jans GRATULACJE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 22:06
      • Gość: Piotr Lewicki Re: GRATULACJE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 22:47
        Jeszcze raz dzięki wszystkim za gratulacje!
        Pozdrowienia.
        PL
        • Gość: MAG Re: GRATULACJE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.04, 00:52
          Również dołanczam się do gratulacji :)
          niemniej przy okazji chiałabym się zapytać gdzie mogę znaleźdź prace w
          Krakowie? Mam doświadczenie (głównie z zagranicy USA i Australia, ale nie
          tylko)...znam b. dobrze angielski, obluge komputera, plotera, autocada...etc.
          szukam od dawna i bez powodzenia
          • Gość: Piotr Lewicki do MAG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.04, 09:59
            Proszę o telefon 633 59 20, 633 86 93.
            Pozdrowienia. PL

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka