3cik 12.05.09, 11:28 Jeszcze kilka lat minie zanim wszyscy nauczymy się korzystać z bankowości internetowej... wtedy znikną tego typu problemy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Grr Klienci InPostu walczą o pieniądze IP: *.cable.ziggo.nl 12.05.09, 13:29 "Zachęcamy wszystkich poszkodowanych przez nieuczciwego franczyzobiorcę o kontakt". A ja zachęcam o poprawną polszczyznę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal a wizerunek firmy? IP: *.zone2.bethere.co.uk 12.05.09, 13:43 A nie powinno być w ten sposób, że firma nie chowa głowy w piasek i bierze na siebie walkę o odzyskanie pieniędzy ze swoim byłym ale jakby nie było - wspólnikiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: a wizerunek firmy? IP: *.chello.pl 12.05.09, 14:16 Tak powinno być. Ale pewnie chcą wystawić do tej walki emerytów, którzy ledwo wysupłali na zapłacenie rachunkow i będą to musieli zrobić raz jeszcze. A Inpost zaoszczędzi na prawnikach. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: a wizerunek firmy? 13.05.09, 16:24 Proponuję jeszcze raz przeczytać komentowany tekst. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Finka Re: a wizerunek firmy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.09, 15:24 nie wiem, kto tu sieje zamęt, ale informacje w artykule są nie do końca rzetelne- tak się składa, że firma inpost zobowiązała się do uregulowania wpłat które nie wpłynęły na właściwe konta z powodu oszustwa- sprawa spotkała moją rodzinę i widzę, jak jest załatwiana- inpost zachował się przyzwoicie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SmokWawelski kto skorzystał z usług tego punktu więcej niż 1 x IP: *.chello.pl 12.05.09, 13:50 jest sam sobie winny - niekompetentna obsługa, totalny burdel, ciągłe problemy - wysłałem tam jeden list i zrezygnowałem z usług tego badziewia. A firma jak zwykle jest niewinna, Inpost już tyle razy zrobił mnie w konia i zawalił kilka poważnych spraw, że aż dziw bierze iż jeszcze ten twór nie zniknął z rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krokusica Klienci InPostu walczą o pieniądze IP: *.zax.pl 12.05.09, 14:27 no cóż właściciel wolał odwiedzać ładne koleżanki w sklepach obok. nic dziwnego, że takimi błahymi sprawami się nie zajmował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof K. Klienci InPostu walczą o pieniądze IP: *.fema.krakow.pl 12.05.09, 16:32 Kto korzysta z usług In-postu sam jest sobie winien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hinder Re: Klienci InPostu walczą o pieniądze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 19:50 tutaj piszą że wszystko się skończyło ok : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=95039050&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilga Klienci InPostu walczą o pieniądze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 23:01 "Nasza firma, zgodnie z umową, odpowiedzialna była jedynie za świadczenie usług pocztowych, które pod logo operatora prowadził agent. Należy również podkreślić, że wszelkie przeprowadzone transakcje finansowe odbyły się bez pośrednictwa operatora pocztowego InPost" no to się porobiło.... Odpowiedz Link Zgłoś
babcia_leokadia Klienci InPostu walczą o pieniądze 12.05.09, 23:06 niefajna sytuacja ;/ tak żerować na ludziach, zwyczajne oszustwo ;/ firma inpost nie jest niczemu winna, ten pajac mógł się podszyć dosłownie pod każdego, padło na inpost... z takimi naprawdę trzeba uważać, Bogu ducha winnych ludzi tak oszukać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borewicz niezle... a taka miala ta firma dobra IP: *.autocom.pl 12.05.09, 23:33 opinie a teraz tak sie narobilo... ale to i tak mimo wszystko lepsze od cholernej poszty polskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujeq Re: niezle... a taka miala ta firma dobra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 14:39 poczta otwartym tekstem skubie klientów i nikt z tym nic nie robi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbina Klienci InPostu walczą o pieniądze IP: *.centertel.pl 13.05.09, 07:56 In Post? Dziękuję ale nie! Raz wysłałam przesyłkę . w której była faktura i badania lekarskie. Przesyłka nie dotarła na miejsce i zaginęła a ja do tej pory nie otrzymałam odpowiedzi na reklamację. I już nawet nie czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Montwa Re: Klienci InPostu walczą o pieniądze IP: *.mol.uj.edu.pl 14.05.09, 16:23 no faktycznie koleś wydymał wiele osób w tym firmę inpost no ale tak w zasadzie to nie jest ich wina... jakby nie patrzeć... ale chyba da się do gościa jakoś dotrzeć? i obciążyć odpowiedzialnością karną za oszustwo? przecież pracował tam jakiś czas na pewno ktoś coś wie Odpowiedz Link Zgłoś
atmulka Re: Klienci InPostu walczą o pieniądze 13.05.09, 14:44 no teraz w byle budce z hot dogami można sobie szyld wywiesić że się przelewy realizuje i oszukać ludzi na spore kwoty ;/ powinno się jakiś ogólnodostępny rejestr placówek wykonujących te usługi sporządzić i na pewno by to ukróciło samowole takich oszustów Odpowiedz Link Zgłoś
programowanieobiektowe Inpost zapłąci 15.05.09, 15:28 z tego co mi wiadomo, to inpost uiści niezapłacone rachunki- tak twierdzą poszkodowani- można zadzwonić, dowiedzieć się osobiście- inpost nie umywa rąk i zobowiązał się pokryć straty Odpowiedz Link Zgłoś
yurkas Re: Inpost zapłąci 08.06.09, 17:11 Ferowanie wyroków przez osoby opierające się tylko na artykule jest trochę na wyrost. Czy InPost jest winny?Chyba tylko zaniedbaniu, ale jeżeli miałby kontrolować każdego franczyzobiorcę i to właściwie cały czas to rozwój alternatywy dla pp nie byłoby. I cały czas byśmy byli 100 lat za cywilizowanymi krajami... Odpowiedz Link Zgłoś