Gość: romek IP: *.chello.pl 21.05.09, 21:44 To o Wisełce. A muminki z Legii z czym mają problem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cichon Same problemy IP: *.superkabel.de 21.05.09, 21:48 Wszystkie kluby maja jakis problem i nie ma co wyolbrzymiac!!! A wszystkich ktorzy lubia dobre kino zapraszam TUTAJ Odpowiedz Link Zgłoś
slonx Re: Same problemy 22.05.09, 02:36 skąd napinasz? z Wawy, Poznania? Gdyni czy z drugiej strony błoń? jak masz jakiś problem, idź się lecz. wygrajcie z Wisłą w normalnej walce i uczciwie, a nie jak zwykle sędziami i ozorami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teramy Re: durniowi IP: 213.17.128.* 22.05.09, 07:22 Po pierwsze: ja o twoim rodowodzie wspominać nie będę, bo cenzura czuwa... Po drugie: mistrzami w napinaniu to wy jesteście. Co to miało się dziać, jak "profesor" przyszedł, jak "doktora" zatrudniał i tak dalej. Wrzeszcz sobie przez trzy-czwarte meczu W.T.S.K. a później z kumplami przeżywaj kolejną porażkę i rozpatruj kim byście byli jakby nie ta "ubecka Wisła". I jeszcze wal się na ryj buraku! Odpowiedz Link Zgłoś
slonx Re: durniowi 22.05.09, 09:44 jak gadasz, to nie patrz w tymże momencie w lustro, bo wychodzą ci takie głupoty co napisałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teramy ??? IP: 213.17.128.* 22.05.09, 10:10 Ty slonx do mnie?! Przecież ja pisałem temu pasowi, co i Ty mu pisałeś, a teraz go wybanowali. Odpowiedz Link Zgłoś