gph 27.05.09, 10:55 urzeka mnie niezmiernie i wciąż urodą swojego intelektu i ogólną ogładą. tą drogą życzę jej wszystkiego najlepszego ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
strong.ben Re: pani posłanka Kępa 31.05.09, 16:29 peteen napisał: > a uroda to nienachalna... miałbyś coś przeciwko temu, żeby ktos tak napisał o peteenowej? Odpowiedz Link Zgłoś
nie-naiwniak Re: pani posłanka Kępa 30.05.09, 00:00 gph napisał: > urzeka mnie niezmiernie i wciąż > urodą swojego intelektu > i ogólną ogładą. > tą drogą życzę jej wszystkiego najlepszego ;) forum randkowe - inny adres. a Kępa ? jak widać nie tylko ona ma tupet. Odpowiedz Link Zgłoś
tatarak11 Re: pani posłanka Kępa 30.05.09, 16:23 gph, ty pisac nie umiesz a cos cie moze urzekać ? do tego trzeba miec intelekt a nie prymitywizm i brak kultury Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: pani posłanka Kępa 31.05.09, 09:36 tatarak11 napisał: > gph, ty pisac nie umiesz a cos cie moze urzekać ? > do tego trzeba miec intelekt a nie prymitywizm i brak kultury no, tak. wspanialy pokaz intelektu... :D myślę że można cię sparować z panią Kępą... oglada, intelekt, smak i wysublimowanie gratulacje za tą emanację uczuć partyjnych będzie wspaniale gdy kitę odwalę. a poza tym bestiarium no i zawsze możesz pomóc innym Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: pani posłanka Kępa 31.05.09, 13:29 nie poznajesz retoryki? to ten przydupas kiko, mendy, czy jak mu tam... a swoją droga może obraziłeś jego uczucia, bo od dawna kocha się skrycie w kępie? Odpowiedz Link Zgłoś