reszka2 02.06.09, 19:30 Czy z Olszańskiej można skręcić w lewo na Rakowicką? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
superpavo11 Re: Pytanie dżi-pi-esowe 03.06.09, 00:23 Nie , P.S Bądz Reszką osobą podmiotem lirycznym a nie mamą Michała i Madzi! Kobiety ......... wrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
reszka2 Re: Pytanie dżi-pi-esowe 03.06.09, 08:05 Chciałam zmienic, ale niestety - przyrosła do mojego konta i za nic nie chce dać się zmienic, pomimo trików informatyków. Może sygnaturki które były zapisywane w prehistorii forum są wieczne jak diamenty? No dobrze, tak ładnie napisałeś, ze ta sygnaturkę zmienię ręcznie. Expecially for you :) Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: Pytanie dżi-pi-esowe 03.06.09, 10:48 O_o a jak inaczej chcialas zmienic sygnaturke, jak nie "recznie" wpisujac nowa w pole formularza?... Odpowiedz Link Zgłoś
reszka2 Re: Pytanie dżi-pi-esowe 03.06.09, 11:17 O, zmieniła się! Przedtem też wpisywałam nowa w pole formularza, ale - pomimo klikania w pole "zastosuj" czy "zapisz" uparcie wychodziła mi ta stara. Ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
reszka2 Re: Pytanie dżi-pi-esowe 03.06.09, 08:03 Dzięki, wolę wiedzieć wcześniej, jeśli sie tylko da. Buu, komplikuje mi to sprawe, ale nic to. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen mea culpa... 03.06.09, 12:12 przepraszam cię, ale pochrzaniłem olszańską z grochowską - wydaje mi się, że na końcu olszańskiej nie ma nakazu jazdy w prawo, zatem możesz skręcić w lewo, w rakowicką... Odpowiedz Link Zgłoś
reszka2 Re: mea culpa... 03.06.09, 12:28 Nie szkoooodzi, i tak okazało się, że muszę jechać od strony Dwudziestejdziewiątej, więc nie skorzystam z możliwości skrętu w lewo jak wczoraj, choc wydawało mi się to niezbędne. Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
superpavo11 Re: mea culpa... 04.06.09, 00:10 o widzisz świetna zmiana reszko .Mój mały podmiocie liryczny ;) Odpowiedz Link Zgłoś