Gość: Fan IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.03, 00:37 Raczej średnio jestem zainteresowany co z kim i gdzie robi Mancewicz, wyjątkowo odrażający typ. A ta Liga to po prostu robi swoje z tego co wiem i widze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krakus Re: Leczenie brykania - komentarz Stanisława Manc IP: *.ksk.net.pl / *.ksk.net.pl 12.12.03, 07:18 LPR chlać wóde i rozbijać po pijanemu auta to potrafi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuku Re: Leczenie brykania - komentarz Stanisława Manc IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.03, 09:20 Jeszcze kilka lat temu homoseksualizm uznany był przez ONZ za chorobę. To niech autor komentarza unika swoich bardzo nietrafnych komentarzy. MIZERIA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Leczenie brykania - komentarz Stanisława Manc IP: 160.213.122.* 12.12.03, 10:32 "Jeszcze kilka lat temu homoseksualizm uznany był przez ONZ za chorobę." Ale nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
zendegi Re: Leczenie brykania - komentarz Stanisława Manc 12.12.03, 19:10 Homoseksualizm przestał być uważany za chorobę już w 1973. Wykreślono go z obowiązującej na całym świecie listy Amerykańskiego Towarzystwa Psychiatrycznego DSM-IV i międzynarodowej klasyfikacji chorób i problemów zdrowotnych ICD-10. Wkrótce podobne działania podjęła WHO. Nie bardzo jednak wiem, jaka rolę odegrała Organizacja Narodów Zjednoczonych w tym procesie :-). Kwestię odmienną stanowi natomiast akceptacja pewnych informacji oraz przywilej demonstrowania postaw. Skoro geje i lesbijki mogą demonstrować swoje poglądy, równie dobrze może to robić LPR. Skandale autorstwa LPR nie mają tutaj nic do rzeczy, nikt mnie bowiem nie przekona, że nigdy żadnen gej nie spowodował wypadku w stanie spożycia alkoholu. To nie jest zmienna powiązana z orientacją seksualną. Mówię o tym, bowiem czytałam i takie komentarze. Zaznaczam przy tym, że nie należę do elektoratu LPR, reprezentuję raczej opcję liberalną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lekarz Leczenie brykania IP: *.crowley.pl 12.12.03, 22:20 W ostatnim słowie mojego listu chciałem zaznaczyć przy tym, że też nie należę do elektoratu lpr, ale też i nie jestem gejem, reprezuntuję raczej opcję liberalną :)) Ale przez to wszystko zapomniałem, co chciałem powiedzieć w pierwszym słowie mojego listu. Zaznaczam przy tym, że chyba pan Mancewicz nie sugerował, jakoby orientacja seksualna była zmienną, ani tym bardziej by jazda po pijaku była zmienną (w przypadku lpr-u to raczej stała). Ale, jak rozumiem, organizacje gejowskie nie prawią nikomu kazań, jak mają prowadzić, się czy samochód, a lpr - owszem. "A nie ma nic bardziej żałosnego, niż upadły moralista". Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zendegi Re: Leczenie brykania IP: *.usr.onet.pl / *.usr.onet.pl 13.12.03, 07:51 w tresci mojego postu wcale nie sugeruję, że pan Mancewicz pisał na temat powiązania orientacji seksualnej i tendencji po powodowania wypadków, lecz odnosiłam się do tresci inny komentarzy, co wyraznie napisalam. Bez szaleństwa, próbuję tylko pokazać, ze każdy ma prawo do pokazania swojej opinii. Także Ty czy ja. Proponuję tylko uważniej czytac posty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GreN Re: Leczenie brykania - komentarz Stanisława Manc IP: 217.153.116.* 12.12.03, 09:31 Kto to jest ten Stanisław Manc... ?????? Poziom komentarza jest gdzieś na wysokości NIE urbana, jednym słowem DNO ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciemniak terapia gejow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.03, 09:41 panie redaktorze, przeciez nawet wielce szanowny newagowski Wojciech eichelberger prowadzi terapie wyjscia z homosexualizmu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redneckgigolo bzykalem twaroga IP: *.client.comcast.net 14.12.03, 02:44 i bardzo mu sie to podobalo , dziwie sie wiec ze teraz chodzi z takim transparentem po krakowku , skoro sam jest gejem !!?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zolwik Re: Leczenie brykania - komentarz Stanisława Manc IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 12.12.03, 09:44 Sam powinieni się leczyc pedalski dziennikarzyna !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRAKOWIANIN Re: Leczenie brykania - komentarz Stanisława Manc IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 12.12.03, 09:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŻYCZLIWY Re: Leczenie brykania - komentarz Stanisława Manc IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 12.12.03, 09:47 SPECJALNIE DLA REDAKTORA MANCEWICZA - WWW,GAYTOSTRAIGHT.ORG MOŻE I PAN SIĘ WYLECZY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: APJ Re: Leczenie brykania - komentarz Stanisława Manc IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.12.03, 09:52 Ciekawe ze teraz na fali europeizacji zaczynamy popierac wszystkie chore projekty Unii. Jezeli zaczynamy uwazac ze homoseksualizm jest OK to nastepnym etapem beda szkolenia z pedofilii dla zanteresowanych, bo przeciez to jest takie naturalne. Biedni zboczency, sa tacy samotni. Najgorsze jest to ze jestesmy wszyscy zmuszani do poznawania na sile wszystkich brudnych sekretow gejow. Dojdzie do tego ze tak jak w niektorych "cywilizowanych" europejskich krajach zaczna chodzic po szkolach i uczyc nasze dzieci ze to wspaniale miec "przyjaciela" / "przyjaciolke"... Moze autor artykulu zastanowi sie jaki wplyw bedzie miec taka informacja i broszurki na umysl malych dzieci w szkole ? Jako rodzic wiem ze ja na to bym nie pozwolil w mojej szkole :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Re: Leczenie brykania - komentarz Stanisława Manc IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 12.12.03, 15:13 > Jezeli zaczynamy uwazac ze homoseksualizm jest OK to nastepnym > etapem beda szkolenia z pedofilii dla zanteresowanych, bo przeciez to jest > takie naturalne. demagogii uczyles sie od leppera? co ma wspolnego pedofila z homoseksualizmem? nikt cie nie zmusza do wchodzenia do czyjegos łóżka - ale to tolerowania 5-7% ludzi na świecie, którzy mają odnienną orientację seksualną. nikt na to nic nie poradzi, a żadnego leczenia NIE MA. co do wplywu na umysł małych dzici: lepiej sie przyjrzyj jakie filmy ogląda twoje dziecko, i jakie ma gry w komputerze. a może to nic takiego, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xz Re: Leczenie brykania - komentarz Stanisława Manc IP: 5.5D* / *.wp.shawcable.net 14.12.03, 00:50 polak ty durny pedale Odpowiedz Link Zgłoś
legal.alien Niekonsekwencja Gazety 12.12.03, 10:15 Polecalbym autorowi uwazniejsza lekture Gazety serwisy.gazeta.pl/zdrowie/1,51186,1747576.html Okazuje sie, ze mozna z pedalstwa sie wyleczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raldek Homoseksualizm IP: *.torun.mm.pl 12.12.03, 11:16 Wszystkie komentarze Czytelników pokazują prymitywizm i głupotę Polaków. Wasze komentarze są wulgarne i chamskie, brakuje Wam po prostu kultury osobistej. Zanim zaczniecie wyzywać dowiedzcie się czegoś więcej o danej kwestii! Z takimi jak Wy naprawdę nie mamy czego szukać w Unii. Wszystkich popierających LPR i autorów poprzenich komentarzy wysłałbym na przymusową naukę kultury osobistej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monty Re:Leczenie brykania - świnie w LPR (formalizacja) IP: *.ipartners.pl 12.12.03, 11:14 Sylogizm: Każdy obszczymur to świnia Pewien obszczymur to radny LPR ------------------------------- Pewnien radny LPR to świnia formalizacja: OaŚ OiL --- LiŚ Cel dowodu: Pewnie radny LPR to świnia (LiŚ) 1. OaŚ < przesłanka 2. OiL < przesłanka 3. LiO < conversio simplex: 2 4. LiŚ < Darii: 1,3 cbdo A więc widać jak na dłoni, iż nawet w zacnym katolicko-narodowym zrzeszeniu są świnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WojtekA Re: Leczenie brykania - komentarz Stanisława Manc IP: *.quantum.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.03, 11:27 Mancewicz, ty raczej do Playboya powinienes pisywac. A najlepiej jakbys w ogole dal sobie z tym spokoj, są tacy co im lepiej to wychodzi, ustąp im miejsca. Szkoda, ze twoja matka nie podzielala twoich pogladow i cie po prostu nie wyskrobala, zrobilaby światu przysługe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xell Re: Leczenie brykania - komentarz Stanisława Manc IP: *.Astral.Lodz.PL 12.12.03, 12:43 boszzz i to jest Kraków - intelektualna stolica Polski z takimi komentarzami ??? Wiocha Panowie Wiocha wszyscy popierający Pana Twarożka (czy jak mu tam) nadajecie się do szamba historii xell Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pure_hetero Re: Leczenie brykania - komentarz Stanisława Manc IP: 62.233.163.* 12.12.03, 13:40 Ten wątek rozwija się jak orwellowska "chwila nienawiści". Ludzie mylący homoseksualizm z pedofilią nie kompromitują gejów i lesbijek, tylko samych siebie. Chłopcy z MW! To wolny kraj - mało mnie obchodzi, kto dotyka Waszych siusiaków, póki nie robicie temu komuś krzywdy. Odchrzańcie się więc i Wy od siusiaka mojego i ludzi, którzy ośmielają się żyć inaczej niż wynika to z nauk UberGiertycha. Odpieprzcie się od Boya-Żeleńskiego, homoseksualistów i żydomasonerii, a zajmijcie się własnym radnym Ścirką - z alkoholizmu można leczyć, z matolstwa trudniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: Leczenie brykania - komentarz Stanisława Manc IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.03, 20:20 Ścirko opił się, spowodował wypadek i dostanie wyrok. Sam zrezygnował z klubu Lpr, zawisili go a podobno on sam zrezygnował z członkostwa. czeka go wyrok za jazde po pijanemu! Nie ucieknie od kary. A perdalstwo ma się szerzyć bo co? Bo jest Gazeta Wybrocza? Bo Szpunar to lesba? Do dupy z wami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxym Re: Leczenie brykania - komentarz Stanisława Manc IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 12.12.03, 20:57 Ty, a kto to jest to Szpunar - weź powiedzmi proszę... Bardzo podobał mi się Twój głos... Ale poprzedni Mancewicz był lepszy - teraz zrobił się upierdliwy. A szyszkowska jest rzeczywiście okropna. pozrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Maxyma Re: Leczenie brykania - komentarz Stanisława Manc IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.03, 23:41 Szpunar to ta lala co napisała tekst. W tej Wyborczej to same lesby albo pedały, na piedestał by zboczenców wystawili. Olga Szpunar o niej mowa, a szkoda gadać fan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof K. Re: Leczenie brykania - komentarz Stanisława Manc IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 13.12.03, 13:27 Mówi się "bzyka" w łóżku, a nie bryka. Panie Mancewicz, w Krakowie naprawdę są poważniejsze problemy niż polemika pomiędzy panem Twarogiem i panią Szyszkowską na temat "kochających inaczej". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pe Re: Leczenie brykania - komentarz Stanisława Manc IP: *.crowley.pl 14.12.03, 11:23 Panie Krzysztofie, "bryka" to nie tylko określenie na Pana nowego golfa, lecz także na "figle, igraszki, miłosne uniesienia" :)) Bzykają muszki, pszczółki, studenci w akademiku, ale pobrykać można i w późniejszym wieku. To jak się mówi, Panie Krzysztofie, wiele mówi o nas samych, prawda? "Naprawdę są poważniejsze tematy niż..." - to ulubiony zwrot tych, którzy pragną, by prasa zajmowała się tylko takimi tematami, jak ilość wytapianej surówki, wielkość urobku na przodku (brr, ależ to ma ciężar gatunkowy!), stan Wisły na wodowskazie w Zawichoście... Panie Krzysztofie, żyjemy w czasach nieco mniej "poważnych" niż lata tow. Wiesława. Dobrze, że pisze czasem o tym i owym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astor Re: Leczenie brykania - komentarz Stanisława Manc IP: *.streamcn.pl / *.streamcn.pl 14.12.03, 07:45 pedalstwu,pedofilstwu mówimy nie Odpowiedz Link Zgłoś