Dodaj do ulubionych

Kolorowi fani muzyki ściśle wyselektorowani

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 12:34
Przecież one są ubrane dokładnie tak samo... Fiolet, czerwień, leginsy,
chusty, balerinki. Czym tu się podniecać?
Obserwuj wątek
    • Gość: pikador Re: Kolorowi fani muzyki ściśle wyselektorowani IP: *.portnet.pl 08.06.09, 14:30
      no wlasnie tez mam takie nieodparte wrazenie ... wszyscy z metra
      cieci !!
    • Gość: moda moda Kolorowi fani muzyki ściśle wyselektorowani IP: 82.177.11.* 08.06.09, 17:26
      Wszyscy wygladaja tak samo. Nie kazdemu tez pasuja spodnie-rurki ;)
      • Gość: Julka_Z Re: Kolorowi fani muzyki ściśle wyselektorowani IP: *.ksknet.pl 08.06.09, 23:44
        Przecież nie wszyscy mają rurki. Wg mnie wyjątkowo udana selekcja. O wiele
        lepsza od tej poprzedniej.
        • pewuen Re: Kolorowi fani muzyki ściśle wyselektorowani 11.06.09, 15:38
          oprócz Dorotki, reszta leży :]
    • Gość: lusia łolaboga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.09, 19:03
      Straszne....
    • Gość: mkk Kolorowi fani muzyki ściśle wyselektorowani IP: *.business.telia.com 08.06.09, 19:19
      podpisy pod zdjęciami straszne
      • Gość: Julka_Z Re: Kolorowi fani muzyki ściśle wyselektorowani IP: *.ksknet.pl 09.06.09, 00:01
        To fakt, +5 do lansu ;}
    • Gość: kuka Kolorowi fani muzyki ściśle wyselektorowani IP: 91.193.160.* 08.06.09, 21:24
      kraków - miasto dziewczyn z fatalnymi nogami...
    • Gość: M Kolorowi fani muzyki ściśle wyselektorowani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 23:03
      Wszyscy byli tak samo ubrani,wogóle nudni i ect...haha kto to pisze?
      A co miały dziewczyny zrobić?!Założyć sobie te balerinki na głowe
      żeby było orginalnie?
      Według mnie było fantastycznie-mnóstwo świetnie ubranych
      ludzi,którzy nie boją się eksperymentować-żałuje,ze wiecej nie
      chadza takich po ulicach-w naszym szarym kraju spranych podkoszulków.
      Pozdrawiam
      • Gość: wert Re: Kolorowi fani muzyki ściśle wyselektorowani IP: *.zax.pl 09.06.09, 08:56
        Dla Ciebie wystarczy mieć tlenione na biało włosy, kolorowy podkoszulek i
        plastikowe okulary żeby zostać uznanym za oryginalnie i niespotykanie
        ubranego??? przecież taki miał być zamiar tego bloga, polowanie na dobrze ale
        inaczej ubranych, przecież ci ludzie na zdjęciach wszyscy są tacy sami jak z
        jednego żurnala, trochę emo troche elektro na siłę awangarda doprawiona brakiem
        smaku....ty to nazywasz eksperymentowaniem? z czym? ze spodniami z zary, które
        noszą wszyscy czy z farbą do włosów?
        Nie wiem gdzie mieszkasz może na hucie... ale na moich ulicach nie jest szaro :)
        • Gość: eazzy Re: Kolorowi fani muzyki ściśle wyselektorowani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.09, 19:01
          lubi to
        • Gość: NH Re: Kolorowi fani muzyki ściśle wyselektorowani IP: *.chello.pl 11.06.09, 23:33
          Byłeś kiedyś pajacu w hucie? Jak byś był to byś wiedział, ze ludzie tam ubierają się tak samo jak ci w centrum czy z bronowic.
    • Gość: Mmmmm Kolorowi fani muzyki ściśle wyselektorowani IP: *.zax.pl 09.06.09, 08:48
      Nie bardzo wiem gdzie tu są te łowione perełki? Przecież ci wszyscy ludzie wyglądają jak pieczątki od ziemniaka, są ładni, kolorowi ale jakby wyjęci z wystaw sklepowych popularnych firm odzieżowych. Gdzie tu oryginalność? Wszytko pod dyktando wszechobecnych trendów, które nosi większa część ulicy...Pani Gabrysiu, proszę się troszkę postarać bo chyba nie taka miała być idea? No chyba że się mylę i chce Pani pokazywać aktualne trendy w modzie a nie być łowczynią perełek :)
      Pozdrawiam.
    • Gość: the bil ciekawsze stroje były w latach 80 XX w IP: *.ver.airbites.pl 09.06.09, 08:55
      punki, nowofalowcy, popersi itd, w tamtych latach to były stroje
      • Gość: re4alista Re: ciekawsze stroje były w latach 80 XX w IP: 62.29.138.* 09.06.09, 09:27
        tak, tak, i woda teraz tez gorzej smakuje...
      • fajnakomentatorka Re: ciekawsze stroje były w latach 80 XX w 12.06.09, 12:18
        ;) Wtedy mimo panujacego kiczu wszytskie ubrania jakos do siebie pasowaly.A
        tutaj widze totalny smietnik...co komu pod reke w koszu wpadnie to naklada.bez
        ladu i skladu.I te same fryzury.Beznadzieja:) ja chodzlam do podstawowki w
        latach 80tych i pamietam dobrze jak wtedy bylo. Nie lubie legginsow- kiedys jak
        ktos mial grube nogi w zyciu by ich nie zalozyl a teraz widze ze luster panny
        nie maja.
    • Gość: magda Kolorowi fani muzyki ściśle wyselektorowani IP: *.zax.pl 09.06.09, 10:51
      Wyselekcjonowani z sieciówki???
      • Gość: M Re: Kolorowi fani muzyki ściśle wyselektorowani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 10:59
        hahaha ja nie wiem-czy wy może macie ze sobą jakiś problem haha?
        Rozumiem,że totalne zjechanie jest teraz w modzie i w dobrym stylu-
        na pewno wszyscy którzy sie wypowiadaja tu sa niespotykanie
        awangardową bohemą i ikonami stylu!chciałabym was poznać
        • Gość: facetka Re: Kolorowi fani muzyki ściśle wyselektorowani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.09, 08:03
          zgadzam się. krytykanci - w ramach pseudopodpisu wrzucajcie linki do
          swoich perełkowych galerii w sieci !
    • Gość: Palushkowo Kolorowi fani muzyki ściśle wyselektorowani IP: 212.160.200.* 09.06.09, 11:51
      ano ano, widać zadziwiającą konsekwencję w realizowaniu tych samych wzorców,
      over and over again, raz lepiej to wygląda raz gorzej.
      osobiście rozbawił mnie mężczyzn w okularach a la Fake Ray Ban (acz Fake'i to
      nie były), które to posiadały szkła plastikowe wybitnie.
      Ale były. a co.
      • Gość: eazzy Re: Kolorowi fani muzyki ściśle wyselektorowani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.09, 19:01
        Fakei też były a jakże prosto z kat.
    • Gość: jah Kolorowi fani muzyki ściśle wyselektorowani IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.09, 19:04
      Czyli norma to kwestja statystyki. w autobusie każdy z osobna
      znacząco się wyróźnia, obok siebie ... cóż. Bardzo intrygująca i
      pobudzająca do refleksji seria. Dzięki!
    • Gość: normalna Kolorowi fani muzyki ściśle wyselektorowani IP: 62.61.40.* 09.06.09, 22:58
      to są i tak lepsze outfity niż na przykład takie dwie wsiury,
      śmieciary, co tam łaziły zdegustowane, myśla ze se założą okulary,
      opaski na opak, leginy, conversy, channelke, nerke, bluzy, swetry,
      wszystko z rynsztoku, wszystko ze smietnika i myślą, że wstąpiły na
      wyższy poziom lansu, że to niby taka moda.

• Gość: 89. Kolorowi fani muzyki ściśle wyselektorowani IP: *.icpnet.pl 09.06.09, 23:48
      fajniejszy wybór niż ostatnio!
      ale te opisy kłują w oczy- przecież ludzie ewidentnie się nabijają. kim jesteś?
      - projektantem wnętrz. co robisz? - projektuję wnętrza.
      głupie pytanie, głupia odpowiedź- i słusznie. hermetyczne żarty ['jestem
      najbrzydszą kiełbaską'] też niezbyt na miejscu.
    • Gość: LOŻA SZYDERCÓW kolorowo! IP: *.sun.com 10.06.09, 15:02
      z jednej strony podoba mi się że Ci ludzie się ubierają kolorowo, bo przez to
      ulica jest mniej szara. wg mnie to bardzo pozytywne! mają jakiś tam swój lub
      nie-swój styl i gó... mi do tego - niech każdy się nosi jak chce!

z drugiej strony nie podoba mi się taki styl, ale to już kwestia gustu i kropka.

na zdjęciu zabrakło człowieka którego spotkałem na mieście, fioletowe super-cool
      reeboki, czarne rurki z niskim krokiem, fioletowa za długa koszulka, na to
      czarny tshirt, na to jakiś skórafander, na głowie bujna czupryna i na to
      zadziana żółta czapka. no i oczywiście pseudo RayBany z niebieskimi szkłami.

OHYDA!, ale za to jest kolorowo, i mówię to bez cienia ironii.

to co mnie przeraża w tym stylu to:
      1. faceci wyglądają jak laski, laski wyglądają jak faceci. taka troche rasa
      obojnaków, ale w żadnym wypadku nie mam tu na myśli nic związanego z trans-west
      lub trans-sex (oczywiście).

2. ale to co mnie przeraża bardziej to myśl, że ja miałbym coś takiego włożyć na
      siebie. stawiam się w sytuacji tego kolesia i tak sobie myśle, normalnie nigdy w
      życiu. no chyba że dla rafała :P

pozdro.
    • Gość: m Pstrokacizna bez pomysłu IP: 81.95.195.* 10.06.09, 19:09
      Fatalna pstrokacizna i zero pomysłu. Kolory i desenie wzajemnie się gryzą.
      Większość wygląda jakby przy zgaszonym świetle i w sporym pośpiechu złapała
      kilka przypadkowych szmatek z szafy starej ciotki.Do tego nietrafna ocena
      własnej fizjonomii i mamy wielki klops. To ma być ścisła selekcja? to ma być
      oryginalne i ciekawe? blee
    • Gość: stellla Kolorowi fani muzyki ściśle wyselektorowani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.09, 00:17
      ea własnie że nie, założe się że zaprezentowane tu zestawy ubraniowe
      są głęboko przemyślanymi konstrukcjami, dobranymi tak aby bardziej
      wyglądały przekombinowanie i ,,cool". zamierzony jest właśnie efekt
      totalnej przypadkowości i bylejakości. no co wy? nigdy sie nie
      stroiliście przed wyjazdem na festival? każdy na takich spędach chce
      wyglądać bardziej fajnie niż na codzień - stąd ten efekt. i mimo
      wszystko większa odwaga żeby założyć coś absurdalnego - no bo w
      grupie łatwiej. kończąc ten wywód - jak dla mnie fajnie wyglądają,
      szkoda ze tylko to przebieranki (a festiwal był super)
    • Gość: juzek Większość wygląda IP: *.blich.krakow.pl 11.06.09, 16:56
      jakby ubierała się w tym samym sklepie z tanimi ciuchami, gdzie trafia to, co
      gdzie indziej się nie sprzedało.
    • m_n_m_s Re: Kolorowi fani muzyki ściśle wyselektorowani 11.06.09, 18:24
      Ten sam schemat. Nic wyjątkowego. Widzę, że nawet zakupy robią w tych
      samych sklepach ;)
    • Gość: Szwab Kolorowi fani muzyki ściśle wyselektorowani IP: *.ghnet.pl 11.06.09, 20:24
      Pani Francuz włada polska Mowa jeszcze nie. Po Polsku mówi się „najciekawiej“,
      nie „najbardziej ciekawie“.

Z przyjaznym Pozdrowieniem...

• fraulein jako 30 latka 12.06.09, 09:40
        moge powiedziec ze 10 lat temu ci ludzie wygladaliby oryginalnie. Dzis wszyscy
        wygladaja identycznie. Te same fryzury asymetryczne, rurki i leginsy. Kolory
        fajne, czemu nie, ale oryginalnosci w stroju brak. Nie wiem czy sama dzis jestem
        oryginalna. M. pytala sie jak sami jestesmy dzis ubrani. No to odpowiadam.
        Szerokie brazowe spodnie, do tego prosta bawelniana bluzka brazowa z dlugim
        rekawem. Krawat brazowy w niebiesko kremowe plamki. Na to wszystko marynarka
        dzinsowa i jasnorozowe, pod kolor do krawata mary jane. Wlosy mam do ramion
        spiete w koczek i krotka grzywke. A na reku stary, kwadratowy, enerdowski
        zegarek. Moze nie widac mnie na ulicy w tlumie kolorowej mlodziezy, ale mysle ze
        bardziej mam swoj styl niz ludzie na tych zdjeciach.
        • fajnakomentatorka Re: jako 30 latka 12.06.09, 12:23
          Wydaje mi sie ze to TY jestes tu dobrze ubrana:) pozdrawiam -inan 30latka:):)
    • Gość: Bobby Moore Kolorowi fani muzyki ściśle wyselektorowani IP: 81.15.175.* 12.06.09, 10:25
      Hehe. Dzieci z katalogów Bershki, Zary i H&M. Zero oryginalności. Nie
      generalizuję, ale często zdarzało mi się, że ludzie na siłę starający się
      wyglądać oryginalnie, w rozmowie byli tak szarzy i nieciekawi. Ot nieudane
      arcydzieła awangardy.
    • Gość: wojtek Przez to programowe fatalne łączenie barw... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.09, 10:59
      Przez to programowe fatalne łączenie barw wyglądają prawie jak w mundurkach. Większość - ten sam schemat.

Oczywiście, wszystko lepsze od prawdziwego mundurka albo garnituru :)
    • fraulein tu sa oryginalni ludzie 12.06.09, 15:10
      www.kitty-pants.com/broad%20catergories/women.html
      tez kolorowi, szmateksowi ale oryginalni!
    • Gość: kulturaletka Kolorowi fani muzyki ściśle wyselektorowani IP: *.net.autocom.pl 25.06.09, 18:10
      srednio, nic specjalnego poza paroma jednostkami ;p widzialam tam o wiele
      ciekawszych ludzi, chyba pozniej przyszli?... ale Zebra-Adel wymiata :D
    • Gość: Kamilzjasla Radio Music IP: 212.244.229.* 01.12.09, 19:10
      www.radiomusic.com.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka