Dodaj do ulubionych

Oko wawelskiego smoka na puszce coca-coli

IP: *.fema.krakow.pl 09.06.09, 22:33
Laptop prezesa Ziobry na puszczce coli - nowoczesnie i elegancko
Obserwuj wątek
    • Gość: AAAAA Oko wawelskiego smoka na puszce coca-coli IP: *.chello.pl 09.06.09, 23:17
      Ja proponuje Jacka Majchrowskiego przemawiającego z trybuny jak Lenin, do okoła pełno komuchów bijących brawo i liczne trzepoczące na wietrze czerwone flagi z symbolem sierpa i młota i logotypem PZPR.
    • ondskan Re: Oko wawelskiego smoka na puszce coca-coli 09.06.09, 23:27
      Promocję miasta? Chyba promocję CocaColi.
      Btw. w ogole ta pucha z krk mi sie nie kojarzy.
    • Gość: balusz Oko wawelskiego smoka na puszce coca-coli IP: *.kolornet.pl 09.06.09, 23:44
      Pomysł ciekawy, gorzej z wizerunkiem na puszce. Gdyby nie artykuł
      nigdy bym nie zgadł ze to oko wawelskiego smoka...
    • Gość: rafci Oko wawelskiego smoka na puszce coca-coli IP: *.blich.krakow.pl 10.06.09, 09:52
      Mam swoje zadnie na temat konkursów...
      Powiem tak : oko jest na prawde super ale nie na puszke coli i nie jako element
      Krakowa - było tyle świetnych prac - nie wiem skąd ten wybór jednogłośny.
      Ale jeszcze większy smiech to internatów głosowanie - to jakieś jaja
      ta puszka nie powina wygrać - intuicyjnie z tego co gadałem ze znajomymi wszyscy
      mowili bardziej o oku niz tym co wygrał - wiec nie wierze w sprawiedliwosc
      glosów tym bardziej ze nie bylo ono jawne i mozna bylo oszukiwać.

Podsumowując ten konkurs daje kolejny przykład na to, jak one wygladają - wiec
      na przyszłość uczestnicy dajcie sobie spokój szkoda waszych nerówów i zawodu na
      ustawionych konkursach
    • Gość: czaniecki psie kupy IP: *.autocom.pl 10.06.09, 10:19
      proponuję psią kupę na tle jakiegoś koszmarku architektonicznego - oto symbole
      Krakowa
    • Gość: tina Oko wawelskiego smoka na puszce coca-coli IP: *.mas.airbites.pl 10.06.09, 10:51
      Oko jakiegos stwora kojarzy mi się przede wszystkim z Bazyliszkiem a
      nie ze smokiem. jak wiadomo Bazyliszek to Warszawa. Moze lepiej było
      namalowac całego smoka??
    • Gość: m_q Taka promocja Jurasic Park? IP: *.ksi-system.net 10.06.09, 11:32
      Oko dinozaura na puszce...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka