Gość: brat mojego brata IP: *.fema.krakow.pl 09.06.09, 22:33 Laptop prezesa Ziobry na puszczce coli - nowoczesnie i elegancko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AAAAA Oko wawelskiego smoka na puszce coca-coli IP: *.chello.pl 09.06.09, 23:17 Ja proponuje Jacka Majchrowskiego przemawiającego z trybuny jak Lenin, do okoła pełno komuchów bijących brawo i liczne trzepoczące na wietrze czerwone flagi z symbolem sierpa i młota i logotypem PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś
ondskan Re: Oko wawelskiego smoka na puszce coca-coli 09.06.09, 23:27 Promocję miasta? Chyba promocję CocaColi. Btw. w ogole ta pucha z krk mi sie nie kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balusz Oko wawelskiego smoka na puszce coca-coli IP: *.kolornet.pl 09.06.09, 23:44 Pomysł ciekawy, gorzej z wizerunkiem na puszce. Gdyby nie artykuł nigdy bym nie zgadł ze to oko wawelskiego smoka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafci Oko wawelskiego smoka na puszce coca-coli IP: *.blich.krakow.pl 10.06.09, 09:52 Mam swoje zadnie na temat konkursów... Powiem tak : oko jest na prawde super ale nie na puszke coli i nie jako element Krakowa - było tyle świetnych prac - nie wiem skąd ten wybór jednogłośny. Ale jeszcze większy smiech to internatów głosowanie - to jakieś jaja ta puszka nie powina wygrać - intuicyjnie z tego co gadałem ze znajomymi wszyscy mowili bardziej o oku niz tym co wygrał - wiec nie wierze w sprawiedliwosc glosów tym bardziej ze nie bylo ono jawne i mozna bylo oszukiwać. Podsumowując ten konkurs daje kolejny przykład na to, jak one wygladają - wiec na przyszłość uczestnicy dajcie sobie spokój szkoda waszych nerówów i zawodu na ustawionych konkursach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czaniecki psie kupy IP: *.autocom.pl 10.06.09, 10:19 proponuję psią kupę na tle jakiegoś koszmarku architektonicznego - oto symbole Krakowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tina Oko wawelskiego smoka na puszce coca-coli IP: *.mas.airbites.pl 10.06.09, 10:51 Oko jakiegos stwora kojarzy mi się przede wszystkim z Bazyliszkiem a nie ze smokiem. jak wiadomo Bazyliszek to Warszawa. Moze lepiej było namalowac całego smoka?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_q Taka promocja Jurasic Park? IP: *.ksi-system.net 10.06.09, 11:32 Oko dinozaura na puszce... Odpowiedz Link Zgłoś