to.ya 13.12.03, 14:39 Czy Wy też będziecie 18tego w Piwnicy? Chętnie Was poznam. Ewa :))) (Forum "Radio" ...) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to.ya Re: Do Vikinga- TrÓjkowo... 15.12.03, 09:52 A Ty nie? Szkoda! Wiesz, być może uda się spotkać w krakowskim TrÓjkowym gronie: Michał,Mirek, może P.Kosiński...- zapraszam!!!! Przyjdziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Do M.ina 15.12.03, 11:59 Już spękałem. Ja jestem odludek i ciężko przeżywam spotkania z nieznajomymi:-) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Do M.ina 15.12.03, 12:17 viking73 napisał: > ciężko przeżywam spotkania z nieznajomymi:-) Powiedz,że Piotra K.,Mirka H. i Michała K. nie znasz??!! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Do Toyi - TrÓjkowo... 15.12.03, 12:19 viking73 napisał: > Życzę udanego spotkania. W czwartek w Piwnicy Cię nie będzie????? Odpowiedz Link Zgłoś
m.in odludek - hehe 15.12.03, 12:28 no napisał, ze go nie będzie trudno ja sie spóźnię, solidnie Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: odludek - hehe 15.12.03, 13:28 wydawało mi się, ze go nie będzie na spotkaniu trójkowym ja przyjdę, choć nie wiem jak pogodzę to z lukrowaniem pierniczków do przedszkola Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: odludek - hehe 15.12.03, 13:35 Może kup lukrowane pierniczki w cukierni? ;-) A szwedzkie wino na pewno jeszcze beędziemy mieli okazję wypić :-) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: do Kathy 15.12.03, 13:37 kathy38 napisała: > wydawało mi się, ze go nie będzie na spotkaniu trójkowym Chyba, niestety, tak. Mnie nie zna lecz zna pozostałych uczestników spotkania. Też słuchaczy PROGRAMU III PR. Jeżeli też jesteś słuchaczką w/w, to serdecznie zapraszam! :))) > > nie wiem jak pogodzę to z lukrowaniem pierniczków do > przedszkola Pomóc Ci? Chętnie!!! :)))) > Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: do to.yi 15.12.03, 13:58 Czy to będą dwa spotkania w jednym?? Słuchaczką Trójki jestem za sprawą męża, który uznaje tylko jedną słuszną częstotliwość. :)))) Mam kilka swoich ulubionych programów, dzięki Trójce odkryłam muzykę klubową. Za pomoc przy pierniczkach dziękuję, mam już pomocnicę :), gorzej z czasem. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: do Kathy :) 15.12.03, 14:09 kathy38 napisała: > Czy to będą dwa spotkania w jednym?? Nie, każde osobno: Piwnica to jedno, moje to drugie. Niedawno wpadła mi taka właśnie myśl do głowy, by się z okazji (i bez okazji) spotkać się. > > Słuchaczką Trójki jestem za sprawą męża, który uznaje tylko jedną słuszną > częstotliwość. :)))) Mam kilka swoich ulubionych programów, dzięki Trójce > odkryłam muzykę klubową. Zapraszam więc Was oboje. Może i Viking i Obi i AJK i Koliber ,etc. też dadzą się zaprosić... :))) Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: do Kathy :) 16.12.03, 13:43 Nie wiem, czemu wrzucasz tu, Ewuniu, Obiego, bo to poznaniak, a jeszcze spodziewa sie na dniach potomka :)) A Kolibra sprobuje namowic, a jesli dam rade, to i sama zwale sie z tej paskudnej Warszawki do magicznego Krakowa :)) Odpowiedz Link Zgłoś