Gość: MACIEJ IP: *.ny325.east.verizon.net 17.12.03, 18:10 Najpierw wysoka posadka,a pozniej juz tylko lapoowy. Taki sposob na zycie w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nn Re: Były poseł AWS skazany za płatną protekcję IP: *.family4.net 17.12.03, 18:26 Został skazany na podstawie notatki bo był z AWSu [i dobrze]. Zobaczymy czy Wymiar Sprawiedliwości tak szybko złapie i osądzi "grupę trzymającą władzę" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eddie Re: Były poseł AWS skazany za płatną protekcję IP: *.aries.com.pl 17.12.03, 18:31 Co to dla niego taka kara !!!!! Facet pod przykrywką AWS-u nakradł tyle kasy, że do końca życia nie musi prcować on i jego rodzinka, w niedziele śpiewał w chórze a w tygodniu teroryzował ludzi POZDROWIENIA DLA PANA KAZIMIERZA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lylwer Re: Były poseł AWS skazany za płatną protekcję IP: *.ipt.aol.com 17.12.03, 23:05 bardzo latwo przychodzi rzucanie oskarzen i do tego takich dziecinnie naiwnych (' nakradl tyle ze do konca zycia nie musi pracowac') troche opanowania a w chorze spiewal (cudem sie zgadza) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KMS Wysokość grzywny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.03, 18:52 Moje poczucie sprawiedliwości zaspokoiłaby grzywna w przybliżeniu równa żądanej kwocie łapówki. Inaczej mam wrażenie że p. b. posłowi interesik i tak się opłacał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Były poseł AWS skazany za płatną protekcję IP: 62.233.150.* 17.12.03, 22:56 Ludzie proszę Was uspokójcie się. Szkoda zdrowia. Media szukają sensacji jakby brakowało ciekawszych tematów a Wy dajecie się tak łatwo podpuszczać. Jakaż to tam znowu afera ? Spytajcie dzieci to się przekonacie, że każde dziecko wie po co zostaje się posłem. A że wpadł ? – to trudno nie on pierwszy i nie ostatni. W każdym zawodzie jest większe lub mniejsze ryzyko. A że jest chrześcijaninem ? to wcale nie znaczy, że ma być gorszy od innych PANÓW POSŁÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesiowoj Re: Były poseł AWS skazany za płatną protekcję IP: *.broker.com.pl 17.12.03, 23:19 Tak sie składa, że znam tę szuję osobiście. To farsa sprawiedliwości za te przekręty które robił i pewnie dalej robi, bo oni nigdy nie spadają ze świecznika. Odpowiedz Link Zgłoś